71

Ангел

преди 11 години

НАЙ-ВЕРОЯТНО ГОВОРИ ЗА РУСКАТА МЕЧКА

70

Браво Борисов!

преди 11 години

Бойко Борисов е българския еквивалент на Робин Худ, защото взима от богатите и дава на бедните за разлика от червените разбойници, които си разпределиха България на отделни сфери на влияние и за 20 години режисиран от самите тях преход от социализъм към бандитски червен капитализъм успяха да станат милионери, мултимилионери, а някой даже и милиардери, като откраднаха парите от държавата т.е. от всички нас, в това число и на драскащите за жълти стотинки кутевци! Ето и вчера Борисов взе от газовите посредници милиони, които щяха да си присвоят в близките години, ако не беше ги изритал чрез перфектния за станата ни договор с Газпром и ги даде на народа за 10 години напред!

69

Тодор Живков

преди 11 години

Другарки и другари,с тия мечки си забравихмезадълженията.Пижо си е построилнов ***. Да палнем вертолета ида му резнем лентата.ХА, НАЗДРАВЕ!

68

Анонимен

преди 11 години

Мечка, каквато и да е била, не напада без причина щот и е скимнало. Живях на място където популацията от мечки е 3 пъти по-голяма от това на хората.

67

Анонимен

преди 11 години

73 ТИ ОТ *** ОТ МЛАДЕЖКОТО НА ГРОБ ЛИ СИ ИЛИ СИ ПРОСТО ***.

66

Анонимен

преди 11 години

Вчерашното подписване на договора с русия за 20 % намаление на цената на газа е най-голямото събитие за държавата ни от 67 години насам! Браво Борисов! Ето така се подписват дългосрочни договори в полза на целия народ, а не само за шепа мошеници, които да богатеят на гърба на народа. И другото най-важно е, че няма да има посредници. Това е невероятен успех срещу енергийната ни мафия, която яко цоцаше 20 години от бедния ни народ. Това е премиер на място, истински патриот. Гордея се че съм българин! Съжалявам само, че Борисов не ни управлява още в началото на прехода. За тези 20 години до сега щяхме да сме станали Швейцария на Балканите. Нямаше да има такива пладнешки обири, в резултат на които шепа висши номенклатурчици от БКП-БСП и офицери от ДС станаха мултимилионери и олигарси за сметка на тоталното обедняване на българския народ. Още един път браво Борисов, да си ни жив и здрав, да ни управляваш още поне 20 години за да стане България богата и уважавана европейска държава, такава каквато щяхме да сме сега, ако не бяха дошли *** през 1944г. и само за няколко години доведоха богатата ни страна до фалит и през 1958г. се принудиха да дадат целия ни златен резерв на Русия за да ни отпуснат кредити! Това са ***, некадърници та дрънкат и отгоре на всичко крадци, пладнишки обирджии! Навремето нагло крадяха кашкавала от мандрите, после крадяха големите и хубави къщите на фабрикантите, които нарочно депортираха в лагери, после откраднаха спестяванията на хората чрез умишлени фалити на създадените от тях над 100 банки, крадяха чрез финансови пирамиди, чрез касова и безкасова приватизация, ОКРАДОХА живота на 3 поколения българи и сега тези алчни безсрамници искат да се върнат пак на власт за да могат пак да крадат, защото сега благодарение на национално-отговорното проевропейско правителство на Борисов в хазната вече има близо 8 милиарда и лигите на крадливците им потекоха по алчните уста и ненаситни търбуси! Нооо край вече на измамите на комунистите, вече не могат да излъжат хората с ежедневното си демагогското блеене по форуми и медии! Могат да заблуждават единствено и само червените си бабички!

65

Анонимен

преди 11 години

Да благодарим, че на най-големия зоолог на Републиката- ТИКВУН (Бистришкия тигър) му остават по-малко от 8 месеца начело на многострадалното отечествол После, ако бяхме нормална държава, тази крилата мисъл можеше да се перифразира като "Ако те подгони правосъдието и си виновен, се озоваваш в затвора, скриане няма"

64

Анонимен

преди 11 години

Който се евава с баба меца , отива при Свети Петър !Снимката от варненския зоопарк не е случайна ! Там през 80-те години , едни пияни младежи влязоха да "борят" едно кротко , почти зомбирано животно , обаче единия така и не излезе ... А аз лично думите на Боко ги свързвам с една друга мечка , още по- зла от родопската - руската ... !

63

Анонимен

преди 11 години

Видите ли малко мече в гората не му се радвайте,а бягайте колкото се може по надалеч,за да не усетите *** да ви потупа по рамото!Иначе мечката е прекрасно и величествено животно!Ако трябва да избирам между мечката и господин Борисов избирам рунтавото животинче!

62

КОМУНИСТ

преди 11 години

Баща ми е бил граничар на границата с Гърция в Родопите. Разказвал ми е за срещи с мечки при които граничарското куче(немска овчарка, от школата в Берковица, хранена с чисто месо, днес можем само да си мечтаем да се храним с такова месо) подвива опашка и бяга надалеко. Тогава най-добрият приятел на граничаря е...АК-47, и бегом назад...поне стотина метра за да се опомниш и заемеш позиция...ама и Армия имахме...

61

Кашчей Безсмертний

преди 11 години

Bat'Batman е по-голям ловец от Гоцето. В смисъл, ходи на лов с Фалкона до някое военно летище, после го извозват с джипче.

60

Анонимен

преди 11 години

Човек,ако го гони мечка,се превръща в (бистришки) тигър само и само да оцелее..

59

Анонимен

преди 11 години

До 46 мисля ,че УГо Чавес и донякаде Путин са толкова специялни във всичко.

58

Проститутка

преди 11 години

Стръвницата е опасно животно но не ме е страх. Тиквата е хранителна нж ме е страх да я консумирам. Може и да е отровна.....

57

Анонимен

преди 11 години

Леле Боже, досега отглеждахме *** да ни крадат, сега и мечките да пазим дори да ни ядат.Само българина остана незащитен природен екземпляр.

56

Бай Вълчо от Хисаря

преди 11 години

Прав си е премиера.К'во му е.Де мечка,де мутра,де тиква ----пак бягай.Ако сакаш да си *** гербер питай шефа си.Ако не си ,то ела при нас, дето го акаме. Има избори , ти решаваш.Искаш ли да си ако?Ти решаваш.

55

Анонимен

преди 11 години

Мечката на снимката изглежда много интелигентано!за разлика от даващия съветите ...

54

варненец

преди 11 години

Добре, глупостите на страна , ама как ще разбере ловната дружинка коя точно от петте мечки в околията е стръвницата ? Това 2010 си го спомням - баба отишла за гъби дълбоко в горЪта... ??!! Ми да и влезе в хралупата направо ! Как няма да я нападне мецаната ...

53

Телета

преди 11 години

Мечката е изключително бързо животно.........ще разберете, ако ви гони, но късно

52

Анонимен

преди 11 години

Единица мярка за тъпота: 1 БОКО. За практически нужди се използва 1 ПИКОБОКО.