131

Тодор Живков

преди 11 години

Другарки и другари,да ви * на демокрацията.Аз тези проблеми много лесно ги решавах. Виновните в затвора, по съкратена процедура.

130

Анонимен

преди 11 години

Като гледам тази Венетка за пореден път се убеждавам, че комунделите и мутрягите са хора без какъвто и да е вкус, харесват все такива урунгели!

129

Анонимен

преди 11 години

Хайде бе? Клетвата бе осуетена от председателят проф. Евг. Танчев! Плевнята каза, че няма да присъства и си тръгна.Но от комунистическа конституция какво може да се чака бъркотия! Неслучайно през 1991 г. 39 депутати не я подписаха. За 20 г. се видя, че това е един конституционен ***, като всичко сътворено от комунистите уродливо недоносче! И Т.Живков призна, че социализма е НЕДОНОСЧЕ!!

128

Don Jovi

преди 11 години

Фидосова като юрист е "Мека Мария". Какво решение ще намери тя за този казус. Плевнелиев ни направи за смях пред цяла Европа. Да се задейства незабавно процедура по импийчмънт.

127

Анонимен

преди 11 години

Президента показа някаква принципност, но няма кой да го остави да показва някакви си негови морални ценности. Всичко е купено предварително парите са взети и сега е време да се връщат с лихвите. Купени са и депутати и всички видове съдии. Хората с парите са на ход и сигурно ще получат своето!

126

Анонимен

преди 11 години

И като обжалва какво? Средно дела от този род се влачат 6 7 г. Дотогава вече ще сме забравили,че Плевнелиев е бил президент!

125

Винаги ГЕРБ!

преди 11 години

Венета, не се предавай!!!! Бат,Бойко и Цветанов и целия народ е зад теб!!!!!!!!!!!!!Успехи!!!!!

124

Здравко

преди 11 години

Аз лично вярвам, че ще опитат да прикрият гафа си, защото Плевнелиев оплеска нещата, като наложи това измислено вето на Венета Марковска. Ако тя обжалва, ще спечели, защото президента няма право по конституция да прави това своеволно действие. Много сбърка и скоро ще бъде критикуван в доклад лично от ЕК, защото и те подхванаха случая.

123

Angelhell

преди 11 години

До 100% (Марк)Явно не сте си взел поука и продължавате с пропагандата.Понеже казвате, че ББ разработва залежите в Черно море...Моля, да изясним нещата, сам ли ги разработва? Копае с кирка ли нещо?Не мислите ли, че залежите се разработват с НАШИ, народни пари, събрани от данъците ни, отделени от залъка ни, с тези пари той построи и магистралите си!А понеже наглостта на ГЕРБ не спира, аз да попитам какво направи ББ за разваляне неизгодните концесии за злато и ценни метали?Смяна на чипа...

122

Анонимен

преди 11 години

Депуатите и министрите на ГЕРБ трябва да подадат оставки, защото те гласуваха за Марковска и забъркаха скандала и излагацията в ЕС.

121

Анонимен

преди 11 години

Като чета за семейното и положение и личния и живот тази жена няма моралното право да бъде какъвто и да е съдия.

120

Rangel_55

преди 11 години

Неговото присъствие не е част от фактическия състав по стъпване в длъжност на конституционен съдия, а само негово задължение като държавен глава (чл. 6 ЗКС). С това за мен той превишава правата си и трябва дори да му бъде поискан импийчмънт.

119

Rangel_55

преди 11 години

За мен цялата процедура беше опорочена - не само избора на НС е изключително грешен, да предложат съдя Марковска за ВКС, но и решението на Президента да го саботира! Той няма право да го прави, защото няма право да налага вето на решение на Народното събрание, нито да стопира процедура, на кандидат, който е предложен от Парламента. В Конституцията не му се дава право да изразява мнение по този случай, нито пък в Закона за КС.

118

Ива Хикова

преди 11 години

Не претендирам да съм наясно с чисто юридическата страна на казусът, който вчера сътвори президентът, но от морална гледна точка решението му не бе правилно! Ок, тоя трябва да бъде коректив на властта, но не по този подмолен и добре дирижиран начин. Ако с отсъствието си от церемонията може да наложи вето на избора, на който и да е съдия, това поставя в подчинено положение другите квоти за КС - на НС и на съдебната власт. А той, президентът, вече има своя квота... Пълен нонсенс!

117

twin_peaks

преди 11 години

136 - кое е единствено възможно, господине, да се погазва българската конституция като единствен и неотменим закон на българската държава, откъдето вече тръгват всички закони. Сега мани, че сманахме за смях пред медиите, ами и Европа ще ни се подиграва. Плевнелиев на импийчмънт.

116

Анонимен

преди 11 години

До tetrisПлевнелиев направи единственото възможно, което диваците в НС и политическите партии сътвориха!Освен това тази контитуция е най-лошата, която биха могли да измислят ***. Тя им позволи да творят хаос за лично и партийно облагодетелстване. Крайно време е да се махне тази пародия на конституция, както и мисля че е крайно време да се смени формата на управление. На всичмки стана ясно, че не става!!!!!

115

Хм

преди 11 години

Ще намери Исето решение друг път; туй да не е пържола.

114

Анонимен

преди 11 години

Тодор Великов не го ли осъдиха вече ?

113

Анонимен

преди 11 години

По-късно днес в парламента ще дойде министърът на отбраната Диана Ковачева.....Мале, откога тая изрусената се захвана и с армията?

112

do 129

преди 11 години

Ти си мислиш,че Роската на своя глава го направи това нещо, без да му е заповядано от тиквата ли ? ахахаха блажени са вярващите