56

до 66

преди 11 години

Дядо ми е бил мандраджия дрогарю и ще ти кажа че партизаните са вземали по две тенекии сирене да се нахранят, а фашисткия демократичен режим му е вземал останалата стока за да я пратят на фашистите.

55

Samo minavam

преди 11 години

Другари ***,кучета безродни.Забравих да Ви кажа нещо.Да не подхванете въоражена борба.В Балкана няма вече Мандри,ще умрете от глад,върху празните консервени кутии.Може и да ви набият някъде.За е..не не ставате.

54

Анонимен

преди 11 години

Хан Крум и тройната коолиция на славяните траките и прабългарите са виновни ако не беше отсякъл главата на Никифор сега нямаше да ги има тия проблеми.

53

Yonex

преди 11 години

Случаят е показателен за морала в българската съдебна система. Не че е тайна за някого. Ако трябва да перефразирам: в съдебната система нищо ново.

52

Анонимен

преди 11 години

Бойко удари в земята и Холивуд.В сериала ''Казусът Марковска'',Той е режисьор,сценарист,продуцент,актьор,монтажист,уж и статист на моменти.Даже и Клинт Истууд бледнее пред Бойко Б.

51

картоф

преди 11 години

Генерала защити честта на българските съдии по един достоен начин, както подобава демократичному, а не като настъпана гърчща се жаба, поклон.

50

Анонимен

преди 11 години

Платените комсомолци неспират да акат из новинарските форуми.Но колкото и да се мъчат -комунизма си отива -другари и другарки.Намерете си истинска работа!

49

Анонимен

преди 11 години

Мастията здраво е захапала кокала и не го пуска.

48

Bai Hoi

преди 11 години

Ei taq naprao umira ot qd che nedokopa kokala :) Dosega e krala ma ako bqha q izbrali shteshe da ima po golqma vlast i da krade oshte poveche !!! Shteshe si kopuva oshte zemq pokrai moreto po 13 lv kv/m ama sega leka greda sa poluchi :D

47

Nebuchadnezzar

преди 11 години

То е ясно, че ще ме изтрият, ама кой *** журналист го измисли това "правителството на съдебната власт", че и го повтаря неколкократно, сякаш е много оригинално.

46

Samo minavam

преди 11 години

Ще кажа нещо,за което комунопитеците ще ме оплюят,но неисе.Нямаме КС и какво,какво губим.С много хора се виждам през деня и виждам радикализиране на мнението.На хората не им пука.80 процента говорят за взимане на оръжие и за отстрел на дебели пуики.Подразбира се,какви охранени дебелосери пуики от всякакъв цвят.Другари комуноиди,тези хора не са комунисти,не потриваите доволно ръце.Това са честни хора,които им е взето и достоинството.

45

Хан Аспарух

преди 11 години

Закривам този ***.

44

Анонимен

преди 11 години

Според мен Швейцарския, Американския, Кенийския, Индийския, Бразилския, Марсианския Руския, Македонския съд също тряба да се произнесат кой ще ни е главен конституционен съдия така няма да се създава напрежение между държавите и ще угодим на всички, а може би от ЕС разните доносици ги е страх че г-жа Марковска ще извади кирливите ризи на някой наяве.

43

Не юристка

преди 11 години

От къде идва наглостта на г-жа Марковска?!От това че държи с нещо Б.Б. или Цвъ.Цвъ.За това и Цвъ.Цвъ още я защитава. Иначе тя нямаше да е толкова нагла

42

Анонимен

преди 11 години

Между другото, всяка вечер слушам по новините това име Марковска и така и не разбрах с какво е виновна точно. Само някакви костюмирани чичковци скимтят като *** и се дърпат за кокала. Всичко е някаква мизерна мръснишка игричка.

41

Анонимен

преди 11 години

Супер нагла,корумпирана и гнусна дърта ***.Впрочем...цялата съдебна система е един голям резил.

40

Анонимен

преди 11 години

Не виждам тая със какво виси сигурно има със какво ама тя не се избрала сама, висят тия дето я избраха и забъркаха тая голяма каша чакаме оставки, а тая като се закълне и почне работа може и да я уволните.

39

И Ковачева е правист

преди 11 години

Съдийката създаде правен прецедент, потвърди Диана КовачеваНе съдийката, а президентът!Ама в държавата на калинките, колко му е и Ковачева да е калинка.

38

Анонимен

преди 11 години

добре че фидоска не виси,че ако падне урагано санди ше ни се види бел кахър

37

Анонимен

преди 11 години

нема лошо венетке,ше повисиш па ше станеш и ти калинка