48

МоРсКи

преди 11 години

Теглете и не му мислете, вече се свързах с банка в която имам депозити и ги зарадвах. От там не го приеха с усмивка. Докато не спрем да пасем както казва по-долу Марти, ще ни стрижат не ами направо ще ни и кастрират за да може *** по-бързо да ни разкарат от собствената ни държава.

47

ku4eto

преди 11 години

хахахахах все *бедни пенсионери с малки пенсии ми пишат минусчета***....................ами младите без банкови сметки са на работа

46

марти

преди 11 години

До дидоКухич,не е важно колко ще платиш,а защо ще ги плащаш!!!Аман от кухари като теб,които се навеждат все повече и повече-абе абдали,та вие вече сте в легнало положение от постоянното навеждане!!!Имал си бил 1000 лева и щел да плати само 4,50 лева данък лихва!?!***,с такова мислене след време ще започнеш да плащаш данък и на въздуха,който дишаш,а може би и затова,че си се родил в тази ***,в която някой самозабравили се кЪртуни превърнахте България!!!

45

ku4eto

преди 11 години

интересно като слушаш хората всеки реве че няма пари а сега пищите че ви обложили лихвите.................ами как ги сбрахте като уж сте бедни??????/...аз нещо не разбирам

44

марти

преди 11 години

Докато хората в уж затъващите все повече и повече според някои"спецове"държави Гърция,Испания и Португалия се надигат,то в България стадото кротко си пасе тревица и чака да започне поредното...стригане на вълната!!!И как според Очилатия фарисей тези държави са фалирали,но живеят с по-висок стандарт от нашия,а ние сме идеално финансово,а живеем като...скотове???Или Очилатия е прав или ние сме наистина...безнадежден случай?!?Хората стачкуват,а стадото българско продължава кротко да си...пасе!!!

43

stun

преди 11 години

В мотивите си съдът излага становище, че съгласно конституционните принципи за правова държава данъчните норми следва да действат занапред от влизането на данъчния закон в сила насетне. Нормите, с които се въвеждат данъчни задължения, трябва да бъдат създадени преди времето, за което те се отнасят, тъй като гражданите трябва да знаят преди настъпването на финансовата година данъците, които ще плащат и размера им.

42

vanko

преди 11 години

До Закон със задна дата napalno sam saglasen s tebe,zatova kazvam 4e trqbva prezidenta da naloji veto

41

stun

преди 11 години

Според адвокат Десислава Димитрова облагането на доходи от лихви за период преди влизане в сила на промените в закона е противоконституционно. Въпросът дали данъчните закони могат да засягат периоди, предхождащи тяхното влизане в сила, вече е разглеждан от Конституционния съд по дело номер 9 от 1996 г., припомни Димитрова.

40

vanko

преди 11 години

prezidenta dase namesi i da naloji veto za starite depoziti ,nemoje da vzima6 na bedniq balgarin pari sas zadna data,tozi zakon trqbva da vaji samo za novite zakoni ,ina4e v takav mu vid e protivozakonen

39

недоволна

преди 11 години

Не мисля, че е справедлив този данък или поне за нашето семейство. И двамата с мъжа ми работим, като на депозит слагаме неговата заплата, а с моята покриваме разходите си. Т.е. заплатата му е обложена с различни там осигуровки с над 100 лв. на месец и искат сега 2-ри път да ни обложат скромната лихва от 100 лв. за 9 месеца. А къде отиде данък "лукс"?

38

cas

преди 11 години

и аз си тегля парите да му мислят банките.

37

Анонимен

преди 11 години

Народе теглете си парите - няма смисъл да ги гушим тия. Те никога няма да го направят за нас.

36

!!!!!

преди 11 години

Имало справедливост. Докато се пънеха да ограбят бедният народ със 120 хил. Европа отказа да им плати 400 хил. и им рязна още към 200 хил. за следващаат година по Козлодуй. Това не е всичко очакват се милиони да им смалят по кохезионните фондове. Отрязаха над 1.2 милиарда докато се тъкмяха да приберат едни 120 мил. Защо? Сигурно защото лисата на милиардите ще се усети когато те ще сападнали от власт.

35

МоРсКи

преди 11 години

Аз имам депозити и мисля да ги изтегля, няма да плащам за пореден път РЕКЕТ! Ще се измисли начин пак да е на нашето, господа "управляващи"..

34

До 35

преди 11 години

Мен пък са ме учили да не ме мачкат и да ме правят на луд,а някви прости тикви да ме правят на ***,защото те точно това правят с нас,е не мога да го приема...

33

албански реотан

преди 11 години

До няма значение Останалите са били заети с прехвърянето на банковите си сметки в Швейцария!

32

Анонимен

преди 11 години

До 32 @:)))) защо да се тормозя :) аз гледам парите в моя джоб, така са ме учили.

31

Данъкоплатец

преди 11 години

Не знам за вас, но аз нямам никакво намерение да плащам данък ГЕРБ. Ще намеря начин да не го плащам. Не виждам никакъв смисъл да плащам още рекет на тази мафия, самонаричаща се 'държава'.

30

няма значение

преди 11 години

не че има смисъл, но да попитам: защо само 134 депутати са гласували? къде са били останалите 100-тина ?

29

@

преди 11 години

До 28 дидоЕми добре ве,Дидо,даваш 4.5 за една година....я сега сметни още от колко хора ще дръпнат по толкова и ще си ги разпределят,защото аз съм далеч от мисълта,че парите ще отидат някъде другаде...