112

Анонимен

преди 11 години

Поредната - ЧАСТНА далавера която искат да сътворят!!Нали трябва да се пълнят партийните каси.Всички фирмички като: Софарма АД,ЧЕЗ,ЕОН,ЕVN,Разни ВиК и да не изброявам още колко много са приватизирани,в това число и БАНКИ - дадени на свои хора да пълнят партийните касички,сега идва ред и на АЕЦ-БЕЛЕНЕ. ЗАТОВА СЪМ ТВЪРДО ПРОТИВ ТОЗИ ПРОЕКТ.

111

Анонимен

преди 11 години

Аз съм ЗА, но само ако се договорят цените на тока, а не само устно да ми обещават...Също така и спирането на всякакси "зелени" глупости, който е виждал турбина на ветрова централа знае колко са "зелени". Същото и за соларните. За къв *** ми е тоя АЕЦ ако ще има соларни панели да ми надуват цените!

110

RCI

преди 11 години

Гражданино инжинер(110),много точно сте избрали определинието-"безумие".И то не е само екологично и икономичиско,още много безумия е!Дано повече хора го проумеят

109

radioprestilka

преди 11 години

в края на краищата след като правителството вкара такса "Не включване" за фотоволтаици, тока не поевтиня! таксата се вкара само и единствено предизвикване на фалит на дребните производители, така Българо-Американска Кредитна банка ще са с основание, да изискат като запор заложено имущество а това са фотоволтаици!

108

RCI

преди 11 години

Гражданино инжинер(110),написали сте точното дума"безумие"!И то е не само икономическо и екологично,още много безумия е.Дано повече хора го проумеят.

107

анонимен

преди 11 години

към 136, Не съм БЕСЕПАР, но в света по-добри от руските централи няма, американските и френските са пълен фалш. В света най-търсените са руските. Що се касае за Белена, аз съм ДА, няма как, в нашата страна нямаме ресурси, единственото бъдеще за нас е АЕЦ. Що се касае за ГЕРБ, те заслужават да загубят, докараха народа до още по-голяма бедност !

106

най-умните

преди 11 години

от умните - *** на Костов дето призовават другите да не гласуват хич не ги интересува България- Пъпката е най-пресен пример с вилите на Лазурния бряг. Костов е обвързан с американските ТЕЦ Марицца 1 и 3. Борисов с Карагьозова са си взели банки и полета с фотоволтаици. Останалите балъци да плащат доживот скъпия ток на тия тарикати. Продаваш тока от фотоволтаици-700 лв/МВт , купуваш си от държавата по 120 лв/МВт. Е няма друга такава далавера. По-добре от анфетамини. Законно от държавата

105

Анфетаминчо

преди 11 години

Чакам Тиквата в съседната килия

104

Анонимен

преди 11 години

Не 1 още 10 АЕЦ да построим с тези енергийни мафиоти тока няма да поевтинее.Няма да гласувам.

103

Веско

преди 11 години

Който има работещ мозък няма да гласува за тази комунистическа котва !!!Време е завинаги да скъсаме с руските парцали ...

102

стоян петров

преди 11 години

Във всички страни и партии има корумпирани. Не обичам ГЕРБ но това че Боко Кратуня отстранява всеки заподозрян ме кара да мисля, че няма за кого другиго да гласувам. В съзнанието ми е останал един израз на Станишев - няма да дам хората си на вълците. Ами ако са корумпирани, какво правим. А може би да сте мафиотска организация и да се държите да гроб.

101

ДянкоВ

преди 11 години

До Анонимен"До ДянкоВ - като си дянкоВ трябва да знаеш *** просто *** кратуно. Поне разликата между оборот и печалба трябва да знаеш - бюджетът е част от печалба = оборотът - разходите.А иначе бюджетът е такъв, защото ти не искаш да плащаш данъци ***. Ето за това - защото ако ти повишат данъците на 20%, както са в повечето страни в ЕС ще започнеш да криеш още повече доходи и да ревеш и да стачкуваш. Ето за това. "Аз съм написал, че само за тази банка оборота е този! Това е пример само пример! Иначе Българо-Американска Кредитна банка след фалитите на зелените енергопроизводители, наистина става фактор на Енергийния пазар в България! А и с гарантираните цени които държавата им плаща ще си е направо лицемерие Бойко да излезе и каже, че мисли за народа гладен!

100

Mi

преди 11 години

А българите призоваваме БСП да са с нагласата да ходят да се гръмнат - SAVE THE WORLD - KILL YOURSELF

99

ааа

преди 11 години

Ако нямаше криза в момента, а нещата бяха като през 2007 г. (бюджетен излишък 0,5-1 млрд лв), да България, наистина с малко усилия, можеше да си позволи АЕЦ, може би дори с два реактора до 2017-2018 г. И да наистина трябва да се мисли по някакви алтернативи. Но освен, ако БКП нямат магическа топка и виждат бъдещето, няма как да искат в момента България да започне един такъв проект.

98

Даола

преди 11 години

Много по-просто решение: да изчакаме следващото правителство, което ще вземе решение да строи нова ядрена централа. Няма нужда да се харчат пари зе реферундум - само правителство може да се ангажира със строежа. Народът може да иска да се строи, но не може да задължи правителството да започне строеж.Колко ще струва този рефенендум - дайте ги за нова болница и училища. Или повишете стипендиите за отличниците.

97

хохи

преди 11 години

референдум -първи и то за АЕЦ -да ви попитам кога за последен път сте напускали пределите на РБ знаете ли коя година сме и хората в развитите общества къде са и за какво мислят другари източно европейски плъхове-ако имате малко акъл останал не засегнат от домашнярката спрете този сатиричен референдум и започнете да се държите като цивилизовани хора а не пещерняци.има 700 други причини за референдум по животозависещи въпроси.

96

Анонимен

преди 11 години

До ДянкоВ - като си дянкоВ трябва да знаеш *** просто *** кратуно. Поне разликата между оборот и печалба трябва да знаеш - бюджетът е част от печалба = оборотът - разходите.А иначе бюджетът е такъв, защото ти не искаш да плащаш данъци ***. Ето за това - защото ако ти повишат данъците на 20%, както са в повечето страни в ЕС ще започнеш да криеш още повече доходи и да ревеш и да стачкуваш. Ето за това.

95

стоян петров

преди 11 години

Предлагам освен Централата в Белене да построим още две - в Каспичан и Полски Тръмбеш. Тогава на следващите правителства със сигурност ще им се наложи да продадат половината от народаси като донори на органи за да изплатят дилговете. Честито на късметлиите.

94

Анонимен

преди 11 години

Червените *** ще нагласят референдума,ще си приберат подкупите и ще заминат в някоя добре подредена социална държава,а ние,децата ни и внуците ни ще плащаме за да живеят добре червените лидерчета.

93

radioprestilka

преди 11 години

Вижте при управление на ГЕРБ нито АЕЦ Белене ще има, нищо Шистов газ в България! Защото са корумпирана партия, а може да ги има и двете неща в страната и наистина да сме независими от енергоносители, но чужденците визирам американци и руснаци, не го желаят и затова в момента се боричкат двете лобита! България е имало преди Русия, имало е и преди САЩ, ще я има както след едната и другата, народа български е свикнал да страда, но абревиатурите ще се забравят, както и авторитарните вождове, тях ще ги помнят и плашат децата!