111

Алов

преди 11 години

На мен пък ми е интересно тази като умре как изобщо ще я изкарат и закарат до Орландовци и колко гробни места ще заеме ?

110

Анонимен

преди 11 години

ВГЛЕДАЙТЕ СЕ ВНИМАТЕЛНО В СНИМКАТА НА ТАЯ ЛОЙ , КАКВО ПОКАЗВА НА ГЛАДНИЯ И БЕДЕН БЪЛГАРСКИ НАРОД , ПОКАЗВА МУ СРЕДЕН ПРЪСТ

109

ред

преди 11 години

ТИЯ КОРУМПИРАНИ НЕПОСЛЕДОВАТЕЛНИ *** ОТ ГЕРБ ИМАТ ЛИ ДЕН БЕЗ ГАФ???????????

108

BIG AL

преди 11 години

Само като ги изброи човек, нормален де , не гербаджия : тази, онзи велчев, фидоска , цецка , колев, онази на Цвъ.- градската , този новия - от симеоново пак- анастасов и ...какво да продължавам ?? :)Споменаваш майките им и отиваш да пиеш едно питие ..:))

107

Гробаря

преди 11 години

Един ден ще бера много ядове с тая жена

106

BIG AL

преди 11 години

Ние сме държавата на хитрите селянки ..Тази е от Плевенско село - и едва ли е влезла Право- с изпити..Като Цецка - стругарката е :)После прави майка си - 82 годишна - милионерка , после се прави на "морална" , после за елементарен адм. казус - жалба срещу решение на Обл;астен управител - се ЧАКА повече от 6 месеца , защото и ТОЙ е адвокатче - назначено от ГЕРБ- а - на гр.София , после , после обличат тогите на Конс. съдии и ..така ..До безкрай..До милиционерския червен безкрай...А Жельо СЕЛЯНИНЪТ- пак селяни - ни спря навремето да ги ИЗРИНЕМ един път завинаги ..Не да ги убиваме , като тях , но да "ИЗ-шутим" от живота ни ..Това е положението ..А сега , мутрата пак ще НИ ПОДПИШЕ договорче- тайно , като за АЕЦ-а - за да ни закопае окончателно ..

105

1

преди 11 години

До 112,изобщо не прави опити,защото силата на пръднята ще надмине силата на урагана ''САНДИ'',който попиля САЩ.

104

Анонимен

преди 11 години

Позната история,както преди 3 години стана с онзи крокодил Румето Сомалийска!След големите подкрепи от ГЕРБ,Европарламента я издуха като семенцето на глухарче!Въобще щом е от ГЕРБ,това е"ГОЛЯМА РАБОТА",като коричката на ***...то-винаги отгоре!

103

Bob

преди 11 години

Абе, тоя ,мъжа й, Федосов, извратеняк трябва да е, чудя се как там, такова, и как намира де да го вовре... за кило брашно съм чувал, да я пухнеш в корема и да затъкнеш дето издиша, ама тука работата по- дебела, чували требат...

102

Анонимен

преди 11 години

ТОВА Е ЛИЦЕТО НА ГЕРБ-ГРОБ

101

Свинкя за Калинка

преди 11 години

Тя е безупречно корумпирана...

100

Анонимен

преди 11 години

оядена герберска дупетатка

99

Анонимен

преди 11 години

герберясали тая свинкя де ша я криете по Коледа бре

98

Анонимен

преди 11 години

ДАЛИ ФИДОСОВА КАТО СИ ПРЪДНЕ У ТЕХ СТАВА ТЕЧЕНИЕ ?!

97

Анонимен

преди 11 години

Тлъстосова, съда трябва да бъде независим, докато за най висшата съдебна инстация се пробутват хора назначавани по политическа линия - това няма как да стане! Как може хора завършили института на МВР да работят като съдии - как съда ще бъде независим от полицията, когато има съдии обременени с милиционерско минало..

96

Анонимен

преди 11 години

bezyprechni kradci ,23 godini znaem kakvi dolna paplach ni ypravliava edni i sashti *** chak mirishete.

95

1

преди 11 години

марковска е чиста като момина пазва,манекенката -фидосова сега са сети да пише на татко барозу,след като ЕС,им направи такава забележка че ще им държи мокро 3години,турците имат една поговорка ,къната след байрама служи само за къносване на ***.

94

Анонимен

преди 11 години

СВИНСКА РАБОТА !!!!!

93

Кольо

преди 11 години

На тая торба с ла*на, ако ББ и каже да стане изкуствен спътник - ще го направи

92

Bob

преди 11 години

Федосова, седай му на лицето на Барозов, че да видим... То навремето нали на Танов едно "тЕхно" момче препоръчваше за шеф на митницата в Лом.. Федоса да те похвали- значи си жив зян.@92- с телфер я качват на платформа и я карат като извънгабаритен товар; понякога я ползват да валират на БТ сгурията по магистралите.