25

БЪЛГАРИН

преди 11 години

до ага:Спри да квичиш и се завирай в *** си,краставо псе смръдливо.

24

АРКАН

преди 11 години

Факт е, че една антиконституционна партия в една балканска държава с 1300 годишна история успява по някакъв начин да заставя неграмотния си и нечистоплътен електорат ,съставен основно от турчеещи роми, да извършва недопустими и незаконни действия на територията на една християнска страна!Крайно време е тази партия която издига паметни чешми на терористи и наслага етническа омраза сред населението да бъде забранена , а лидерите и да бъдат вкарани в затвора за заплаха на националната сигурност!

23

aga

преди 11 години

До ДО 20 медалите са от конкурса "кой го вади по по най "и ми го дадоха белите моми в КЪРДЖАЛИ

22

Нормален

преди 11 години

Подкрепям предложението!

21

Българин

преди 11 години

Правилно!Предлагам също и орден за всички ГОРЯНИ и БЪЛГАРСКИ ПАТРИОТИ,паднали в борбата за освобождение на България от комунистическо робство след 9.9.1944 г.!

20

aga

преди 11 години

До БЪЛГАРИН *** ,ще ми го изрежеш ,ама с устата си

19

хахахаха

преди 11 години

абе вие кво искате-тиквун е през ден по турция,катар,албания,израел-айде,катар е далече,но всички останали са се огледали в нашите земи,а нашия им се гъзи баш на тях...то и при тройната,когато турчата бяха на власт нямаше такива изцепки...а сега при великия вожд са буквално нон стоп

18

Анонимен

преди 11 години

Оставка за правителството, което не може да си защити националните герои!

17

румен221

преди 11 години

ПОДКРЕПЯМ...!"Кърджали да бъде преименуван на Деловград!"

16

БЪЛГАРИН

преди 11 години

Кажи къде да дойда бе резак-ага.Кажи и идвам да изрежа из основи това с което пикаеш.

15

ДО 20

преди 11 години

И какви са ти медалите турченце?!? Тиквени или от конкурса за най добро въртене на гюбеци в някоя селска дискотека по Кърджалийско ?!?!

14

aga

преди 11 години

недейте да лаете песове .имам два ордена в къщи ,ще ви ги дам да си ги закачите на г*зовете

13

грозно

преди 11 години

Израел и днешна Турция, заедно с НАТО и всичките им партнйори застрашават не само БГ, където си правят какво искат, но и бъдещето на всички хора по света ... Как може да допускаме медиите да ни лъжат толкова нагло за войната в Сирия, ясно е, че не е коспирация, а реален план за доминирането на света от едни задкулисни играчи ...

12

aga

преди 11 години

До БЪЛГАРИН ела бе отворко ,най обичам да *** *** като теб

11

Мехмет Топал

преди 11 години

Тургут Йозал го беше казал навремето преди да почине в началото на 90-те "БЪЛГАРСКАТА ТЕРИТОРИЯ ПАК ЩЕ БЪДЕ НАША! Но този път няма да водим военни действия! Просто ще си е купим парче по парче от продажните ***!" Какво да говорим повече??! Вие сте си продажни,алчни,завистливи и лицемерни почти на 100 процента? А обвинявате турците и ***?!? Смешна работа сте!

10

1_bulgarin

преди 11 години

ДПС ни предизвика. Не можем да оставим работата така. Вече сме задължени да им кажем да си гледат тютюна и да не се бъркат на българската държава.

9

слона111

преди 11 години

Наглоста им няма граници?Мислят се за турци,а всички те са помаци.Ама и ние с нашата толерастия?

8

Шоп

преди 11 години

Вижте кво, дайте направо да ги обявим за светци и да обявим война на Турция!Даже без обявяване, направо да ги нападнем вероломно, та да видят те...

7

БЪЛГАРИН

преди 11 години

От всичко на света най не мога да понасям *** турчаци и разни ислямисти.Оприличавам ги с крастави ***.Ще хващаме ножовете и ще освобождаваме пак Кърджали,то се е видяло!!!

6

Анонимен

преди 11 години

Направо не ми се коментира.Вдигнахме паметник на летците бомбандирали София,а не можем едно почетно гражданство на един заслужил генерал да дадем.Дадохме "Стара планина" на Доган,а се чудим дали да дадем на генералите ни водили освободителна война.Какво им става на тези хора.За подобни неща в която и да е Балканска държава от затвора няма да излязат!