151

Анонимен

преди 11 години

Загуби на Германския народ по време и след края на Втората световна война: 3 250 000 загинали германски войници 1 000 000 германски жени, деца и старци жертви на бомбения съюзнически терор 3 342 000 загинали германски войници в съюзническите военнопленнически концлагери, в това число: 2 000 000 в съветски военнопленнически лагери 1 000 000 в американски военнопленнически лагери 120 000 във френски военнопленнически лагери 100.000 в югославски военнопленнически лагери 22 000 в Полша и Чехословакия. 3 000 000 германски жени , деца и стари хора починаха при прогонването им от техните родни земи след 08 май 1945 год. 500 000 цивилни , избити при настъплението на болшевиките в източна и средна Германия 60 000 цивилни, избити при настъплението на болшевишката армия в Австрия 120 000 германци намериха смъртта си в съветски концентрационни лагери. Броят на загиналите германци е над 11 милиона, от тях 6,5 милиона след 08 май 1945 год. Над 2 000 000 са изнасилените германски жени.

150

Анонимен

преди 11 години

ДО АНОНИМНИЯ *** ....ТЪРСИ СИ КРЪВНИНАТА ОТ ОСМАНЦИТЕ НЕ ОТ ТУРЦИТЕ ......А ВИЕ БЪЛГАРИТЕ СТЕ ПРЕДАЛИ МНОГО ПОВЕЧЕ НАРОД ОТ КОЛКОТО ДА МИ ГОВОРИШ ЗА ГЕНОЦИД .....ДУПЕДАЙЦИ СИ БЯХТЕ И СЛЕД 130 ГОДИНИ ТАКИВА СИ ОСТАНАХТЕ НЯМА РАЗВИТИЕ ЗА 5-ЛЕВА И МАЙКА СИ ЩЕ ТАКОВАТЕ ПОСЛЕ ВИ Е КРИВ ЦЕЛИЯ СВЯТ ЩОТО РЪЦЕТЕ ВИ СА ОТЗАД СТЕГНЕТЕ СЕ СТИГА КРАДОХТЕ И МАМИХТЕ САМО ПОРАБОТЕТЕ МАЛКО ПОД ДА ВИДИТЕ

149

Анонимен

преди 11 години

След войната започва лов на вещици и денацификация. Отново се отварят лагери, сега вече американски. В тях са вкарани около 5 млн. германци. След години излизат 4 млн. Двама американски историци през 60-те години издават книгата "Липсващия милион". - След окупацията германците започват партизанска борба срещу съюзническия терор над населението. Американците започват да бесят всички заподозрени във връзка с партизаните. Бесят хиляси хора на телеграфните стълбове покрай магистралите и жп линиите. Това го показват и някои американски филми за онези години - в продължение на часове, този който пътува през Германия гледа едно и също - обесени хора, а отдолу обикалят роднините им, които ги търсят да ги погребат. - Лагери за германци отварят и поляците, чехите и руснаците. - Екзекуциите на Нюрнбергския процес са изпълнени в деня на Пурим - еврейския празник на отмъщението.

148

Анонимен

преди 11 години

Само аз ли виждам нещо нередно в това да се слага подобна снимка на първа страница в новинарски сайт?

147

Анонимен

преди 11 години

Свещената индустрия на холкостаТой подкрепя обяснението си с детайли за начина по който евреите изстискаха милиарди долари от Швейцария и други страни за репарации по холокста. Той пише, цитирам: през последните години холокст индустрията стана съвършен изнудвачески рекет.Например, Финкелщайн разкрива че, Симон Визентал, известният ловец на нацисти, дава под наем името си на Центъра Симон Визентал в Лос Анджелис, за 90 000 американски долара годишно! В интерес на истината това е много добра сделка за Центъра Симон Визентал. Той заграбва милиони долари всяка година от не-евреи с чувство за вина, като им напомня че, те не са спасили от Хитлер достатъчно евреи през време на втората световна война!Холокоста например, прикрива еврейската организирана престъпност в САЩ (и по целият свят). Правосъдието се страхува да се бори с големите гангстери *** по същият начин по който се бори на пример срещу италианската мафия. Търговиятя с бели секс-роби процъфтява в Израел и няма политик в САЩ който да се противопостави, защото това е еврейски бизнес!

146

Анонимен

преди 11 години

Според Ели Виезел, който е един от главните жреци на холокоста, анти-семита се ръководи от ирационални аргументи и просто се възмущава от факта че евреите съществуват. Виезел казва: цитирам в продължение на 2000 години., ние винаги сме заплашвани Защо?. Няма причина.Еврейската романистка Цинтия Озик обяснява анти-семитизма като казва: света иска да унищожи евреитесвета винаги е искал да унищожи евреите.Книгата на Финкелщайн има изключителна стойност защото е много добре документирана. Той показва Виезел като благочестив измамник чийто стандартен лекторски хонорар за това да лъже какво се е случило през втората световна война е 25000 американски долара! Популярноста на Виезел се дължи на способноста му да изглежда сериозен и избликва безсмислици без да му мигне окото, без да се усмихне. Той не говори за реалноста а за свещената неизразима мистерия каквато е холокста, мистерия неподлежаща на разбиране и обяснение.Аз трябва да призная че си мислех че евреин не може да бъде притеснен от такъв сорт измама, но очевидно Финкелщайн наистина е притеснен от Виезел.Обяснението на Финкелщайн, защо беше измислен холокоста е същото като моето: холокоста дава на евреите защита от критицизъм, каквото и да вършат срещу не-евреите, без значение колко ужасно и отвратително, и им дава основа да искат милостиня от целият останал свят.

145

Анонимен

преди 11 години

Из радиопредаване "Гласове на американските дисиденти", 12-ти Август, 2000Д-р Уилиам ПиърсЗначението на ХолокостаДнес ние ще видим какво един евреин има да каже за трика на холокоста. Евреинът се казва Норман Финкелщайн.Той е особено загрижен, че мита за холокоста ще бъде развенчан и ще има за резултат неочаквано бурната реакция на не-евреите срещу евреите. Той би искал да обезвреди тази работа преди да е избухнала. И така Финкелщайн току що публикува книга за тази цел. Заглавието и е: Индустрията на Холокоста и неговите събратя евреи хич не са щастливи заради това. Това е книга динамит.Финкелщайн посвещава първите няколко страници от книгата си на факта че, холокоста е еврейски мит измислен повече от 20 години след краят на втората световна война. Този термин не е бил в употреба преди 1967 година. След по вече от 20 години от края на втората световна война еврейските лидери решават, че има много да се спечели като се представят евреите за принципни жертви на войната, и така за тази цел, мита за холокоста беше конструиран. Смесвайки факти, обикновено преувеличени или изкривени факти, с много измислици, ловките сътворители на митове от Холивуд и Ню Йорк произведоха мита за холокоста, в който невинните евреи са принципните жертви на войната, натиквани с милиони в газовите камери от садистичните нацисти.Финкелщайн обръща внимание че двете определящи догми на холокоста са, първо, твърдението че е уникален, твърдението че холкоста дава на евреите статус на главни жертви на света. Никой друг не е страдал токова много колкото ***, и никой друг няма право на толкова много симпатии и компенсации колкото ***.Втората определяща догма на холокоста беше че, това е било напълно лишен от разум, неоправдан акт от страна на германците и по никакъв начин не е базиран на нещо, което евреите да са направили. С други думи *** са били напълно невинни жертви.Поразителната роля на евреите в съветския комунизъм, а също така и ролята им в комунистическото движение в Германия преди Хитлер да стане Канцлер през 1933, беше много добре известно в Германия и по света. Зверствата извършени от евреите срещу не-еврейски популации в страните под комунистическа диктатура, изкуственият глад в Украйна когато милиони измряха, масовите разстрели на украински селяни, бяха добре известни.

144

agag

преди 11 години

nikoi ne govori za tova kak amerikancite hvarliha atomna bomba nad qponiq pri ve4e spe4elena voina.. kak rusnacite izbivat svoite po vreme na voina.. vsi4ko e propaganda ne razbrahte li.. interesa klati fesa samo za pred nas sa tiq raboti horata na varhovete si vartat *** ..are komentatori sas zdrave !

143

Анонимен

преди 11 години

Кашата с Холокоста ИЗ ИЗМАМАТА ХОЛОКАУСТ от Юрген Граф...днес германският съд категорично отхвърля всички настоявания за доказване на съществуването на газовите камери под предлога очевидност на фактите.При наличието на безброй доказателства, би трябвало да е лесно да бъдат опровергани доводите на съмняващите се.Защо някои се страхуват, както дявол от тамян, от публична дискусия с ревизионистите върху Холокауста?Някои държави гласуваха специални закони, ограничаваща свободата на мнението и то единствено във връзка с Холокауста. Нима един намордник би могъл да замести липсата на аргументи?Ако не вярваме на показанията на очевидците, то при Холокауста се касае за едно ЧУДО, защото законите на физиката, химията и техниката не са били валидни.Трябва ли това чудо да бъде обявено за догма, неподлежаща на критика?Много здраве от Оруел!Основател на ревизионизма е французинът Пол Расиние, социалист, борец от френската съпротива и затворник от концентрационния лагер Бухенвалд и Дора - средна пристройка. След своето освобождаване Расиние написа книгата Лъжата на Одисей, в която критично разглежда разказите на бивши концлагеристи. Заглавието е намек за безобидния лъжец Одисей, който към сто преживяни страдания измисля и прибавя още хиляда - намек за човешката склонност към преувеличения.Ако Расиние в Лъжата на Одисей бе все още на мнение, че газови камери може би са съществували, защото няма дим без огън, то в хода на своите обширни изследвания той постепенно стига до убеждението, че умъртвявания в газови камери или въобще не е имало, или са били дело единствено на някой луд. Расиние почина през 1967 г...

142

Анонимен

преди 11 години

акво още ни разказват преживелите Холокауста?В Историята на *** *** Шлос, доведената дъщеря на Ото Франк, разказва как нейната майка се спасила като по чудо от Провидението. Откъсът завършва със следните думи - През тази нощ часове наред пещите в крематориума горяха и пламъци с оранжев цвят излизаха през комина в черното нощно небе, (стр.113)Подобни пасажи се срещат в безбройни разкази на преживяли; високо излитащите пламъци от комина на крематомиума просто принадлежат към Холокауста. Дали най-после ще се намери някой, който да обясни веднъж за винаги на преживелите геноцида, че при никакъв крематориум никакви пламъци не излитат от комина!Една особено гадна легенда,появяваща се при много такива разкази, е тази за изтичащата при изгарянето на трупове и допълнително използвана като гориво човешка мазнина. Да попитаме един специалист по кремация той какво мисли за това!Такива примери дават ясно да се разбере как се фабрикуват тези съобщения на преживяли. Някой преживял геноцида си смуче такива глупости от пръстите и всички други преживели повтарят глупостта му.

141

Анонимен

преди 11 години

До Запознат ***,80 милиона избити през ВСВ!Това пак ли е пропаганда? И кой направи този световен кошмар!?Разрушени десетки хиляди градове и села,седнал си да ревеш за Дрезден!Нещо за над 900 дневната блокада но Ленинград,разрушения до основи Сталинград?Или там не са живеели хора?

140

Анонимен

преди 11 години

Иван ДемянюкВластите на САЩ, нарушавайки почти всички държавно-правни норми (работейки съвместно с КГБ), предадоха американския гражданин от украински произход Иван Демянюк на Израел, където той бе изправен пред съда като звярът от Треблинка. Множество дами и господа, положили клетва като свидетели, описваха как Иван Грозни е безчинствал.Той собственоръчно убил с отработените газове на бракуван руски танк 800 000 евреи. Той бил рязал ушите на евреите и в газовата камера им ги давал обратно. Със своя щик той рязал парчета месо от тялото им. Той разпарял корема на бременни със сабята си. С меч той отсичал гърдите на еврейки по пътя за газовата камера, разстрелвал, убивал, пробождал, удушавал и биел с камшик евреите до смърт или ги оставял бавно да умрат от глад. Така Демянюк бе осъден на смърт.Междувременно израелските съдебни власти признаха, че украинецът, вероятно, въобще не е бил в Треблинка. Сега те обмислят как да го обвинят в масови убийства в лагера Собибор (единственото доказателство е един фалшифициран от КГБ служебен документ от Собибор.Както показа направеният в САЩ анализ, хартията на документа съдържа като съставна част един фотохимикал, използуван едва от 60-те години насам). Проблемът е в това, че Демянюк бе идентифициран като звяра от Треблинка от кохорти, заклели се свидетели, и така неговият случай убедително показва колко може да се вярва на свидетелски показания при такива процеси. (От 1986 до септември 1993г. Демянюк прекара в затвора, където беше осъден и на смърт. Пуснат на свобода поради недоказаност на неговата идентичност, той се завърна в САЩ).

139

Анонимен

преди 11 години

Измислиците на свидетелитеФранк ВалусПрез 1974г. Симон Визентал (известен преследвач на нацисти) установи, че щатският гражданин от полски произход Франк Валус по време на войната, като слуга на германските палачи, е извършил крещящи до небето позорни престъпления към евреите. Така Валус бе изправен пред съда. Не по-малко от единадесет еврейски свидетели твърдяха под клетва, че Валус по зверски начин убил една старица, една млада жена, няколко деца, както и един инвалид. Валус, пенсиониран фабричен работник, направи 60 000 долара дългове, за да финансира своята защита. Накрая му се отдаде да получи документи от Германия, доказващи, че по време на цялата война въобще не е бил в Полша, а в едно селско имение в Бавария. Така обвинението се срина. Благодарение на Визентал, Валус бе финансово разорен, остана обаче на свобода.

138

Анонимен

преди 11 години

До 186 А виждал ли си снимка на първата паметна плоча от Освиенцим / Аушвиц Там пише ,че в Освиенцим са убити 4 000 000 евреиПосле има нова На нея пише ,че в Освиенцим са убити 2 000 000 евреиСега ТУК пише ,че в ИОсвиенцим са избити 1 500 000 евреи Да не тснат през 2020 година 500 000 хиляди А и Германия плаща на бройка и плаща за 6 000 000 убити евреи Та ще трябва да ВРЪЩАТЕ ПАРИ накрая като излезе истинската цифра .

137

Анонимен

преди 11 години

Само евреите са хора. Гоите са животни. (Baba Mezia 114a - 114b) тоест ние сме животни

136

ani

преди 11 години

О боже, довечера няма да мога да заспа.

135

Анонимен

преди 11 години

Газовите камери в Освиенцим разполагат само с една примитивна вентилационна система, така че газовите маски не биха били достатъчни за хората от специалния взвод, още повече, че отровата по труповете на убитите, върху които специалният взвод започва да работи, действа също така смъртоносно, тъй като тя именно прониква и през кожата. При това, специалната команда не е носила противогазови маски; според Хес, те пушели, докато извършвали своето отвратително занимание.Те пушели! В средата на експлозивен газ! - Крематориум-П и Крематориум-Ш са имали по 15 пещи, останалите по-малко. Кремирането на един труп трае, също както и в повечето използвани днес крематориуми, около час и половина. През 1944 г. кремирането сигурно не е протичало по-бързо. Ако за шест часа в 15-те пещи са били изгорени 60 трупа, то още 1 940 убити лежали в помещението с душовете и следващите 2 000 обречени на смърт отдавна чакали нетърпеливо да им се разреши да влязат вътре! - Като оставим настрана най-модерните днес използвани крематориуми, работещи 24 часа и които могат да изгорят по един труп на час, според мнението на специалисти по кремация използваните тогава крематориуми са могли да кремират не повече от 5 трупа на ден. Обаче съгласно нашите историци, в Биркенау са били убити около един милион души (преди се говореше за три до четири милиона).Къде са изгорени останалите трупове?Съгласно екстерминисите (защитниците на Холокоста) - в ями! Тази история е още една физическа невъзможност, защото изгаряне в яма е единствено възможно при използването на безкрайно много време и гориво, поради недостатъчния приток на кислород. Преди построяването на крематориуми труповете на жертвите от епидемии биват изгаряни на клада. Измислените от екстерминистите ями за изгаряне са просто глупост...

134

Анонимен

преди 11 години

Републиканците имат червен цвят. Демократите син. Евреите - не израелсяните, тоест финикийците, са искали да имат собствена държава, където да направят република по образ на републиката на Макиавели. Мандеи - се наричат. Първо са направили големи богатства в Бавария. След като имат вече САЩ, ИСКАТ ДА ИМАТ И ЕВРОПА - ДА ПО ТОЗИ МОДЕЛ. Хитлер е трябвало да го направи това обединение - и с една валута да са. Както е сега с еврото. Долара е измерител на еврото и еврото на долара - сатанинска везна.

133

Анонимен

преди 11 години

Природните закони не са ли били в сила между 1941 и 1944 година?В Биркенау на една табела е описано как са извършвани масовите убийства - до 2000 души били наблъскани в газовата камера и умъртвяване чрез хвърлян вътре Циклон-Б; след това труповете били прехвърляни в намиращия се над газовата камера крематориум и изгаряни.Ако природните закони са били в сила също и по време на Втората световна война, а не отменени с цел извършването на Холокауста, то това описание, точно както и показанията на тройката главни свидетели - Хес, Мюлер и Врба, са низ от нелепости. Следват най-абсурдните безмислици. - Никой нормален архитект не би построил крематориум, както и газова камера, в същата постройка, в която посредством експлозивен газ се извършва масово убийство. Наистина, експлозивността на Циклон-Б не е особено висока, но само заради латентната опасност от експлозия, която дори би произлязла от обгазените с Циклон-Б трупове, е свидетелство за самоубийствена лудост.

132

do 171

преди 11 години

Otkade gi zkara tezi cifri?Predi demokraciqta bqhme 8 000 000,sega sme 6,5 mln.,e za 20 godini se stopihme ,kak stana tozi nomer.I kolko miliona sme bili balgarite predi turskoto robstvo