231

shikone

преди 11 години

Народа е омерзен от ГЕРБ

230

werti

преди 11 години

Тая е повече овца или повече ***

229

Анонимен

преди 11 години

Типичната герберска *** :))

228

Shark

преди 11 години

Така лиии, а когато любимия ти вожд нарече хората "лош матрял", когато говореше за пължолите на кучето и т.н обиди към народа?? Тогава не беше ли омерзена, нажагдачка. Не съм симпатизант на БСП, но Станишев е напълно прав, хората не раждат деца, не защото не искат, а защото вашата партия и вашето управление ти докараха до немотия. Омерзена била, от себе си трябва да си омерзена!!!!! Как спиш спокойно не знам!!!

227

в китайски ресторант

преди 11 години

Пожарникарят отива с Лазар в китайски ресторант. Сервитьорът му казва: Господине, забранено е да внасяте собствена храна в ресторанта!

226

Анонимен

преди 11 години

Тази е поредната калинка !

225

Анонимен

преди 11 години

Първо чуйте как говори! Доста е ограничена и с един драматизъм говори едни и същи неща, много елементарен и простоват език.Това е бедата в това правителство - натрапващата се и бликаща отвсякъде простотия, посредственост, липса на култура и знания. Не говорим за опит и професионализъм.Вече не ги наричам "калинки", да не обиждам невинното насекомо, а *** - хитри и нагли, изскачат от най-мръсните места, за да се налапат и опълзят всичко...

224

Анонимен

преди 11 години

тая ли ще оправи бедния и ограбен българин

223

Анонимен

преди 11 години

Тая се чувствала омерзена!!! Баси наглостта! А омерзения народ, с който се подиграхте, мутри долни?! Не бих и пикал върху тая, защото тогава едва ли ще се чувства омерзена - тогава ще и е кеф!

222

Анонимен

преди 11 години

и тая е от Герб колкото аз от Левски

221

Анонимен

преди 11 години

На кого принадлежи крилатата фраза: "Вие сте прости и аз съм ***, затова се разбираме"? Та нали така предвиждаше медийният проект на ЦРУ и Сорос "герб", защото техните ПР специалисти бяха проучили какво се харесва. За невярващите има американски игрален(документален по съдържание) филм, за трима американски ПР специалисти, които осигуриха избирането на пияницата Елцин, за да могат да сринат Русия. По същия начин тук, използвайки народното недоволство, катализирайки го с изказването в Кочан на Доган, че той разпределя порциите, да сложат един зависим от тях с компромати, когото да контролират, а той НС, МС и президент. И да диктуват какво да се прави - шистов газ, отказ от АЕЦ Белене, развъждане на *** и толерирането има с помощи и контрабанда, геноцид на българите. Но за какво има трябва тази територия? Дали за държава на *** от Европа(имаше такава идея от словашки министър), дали за нова държава на евреите?

220

do 257

преди 11 години

Нали, другарю!!! Само АОНСУ !!! Венсеремос!!!:))

219

Анонимен

преди 11 години

Тази е първо поколение с обувки....

218

Българин

преди 11 години

Милата. Не й се сърдете.Толкова може и това са й казали да говори. Да е само тя ,с "мед да я нахраниш". Просто ГЕРБ са "рояк от калинки" и се питам-като ги избирахме къде ни бяха мозъците ? Дано сме поумнели

217

Анонимен

преди 11 години

Звучи ми като : " 30 млн. лева ще бъдат отделени от държавния бюджет и целево ще бъдат " окрадени! Не е само до дестски градини. Образованието ни вече не знам дали има накъде да се срине. Навремето правехме опити по химия и физика в клас ,имаше обурудване за това за всяко дете. Да не говорим за красивите кабинети по биология пълни с картинки ,препарирани птици ,цветя и пр. Микроскоп имаше за всеки! Сега родителите плащаме вяка година за ремонти и чинове ,та поне да има къде да седнат децата...

216

Животновъд

преди 11 години

Отглеждам пуйки, които в интелектуално отношение са на светлинни години по-напред от природното недоразумение на снимката.В случая природата се е изгаврила яко! Тъпота, тъпота безкрайна лъха само като я погледнеш.Но не излишно Светлето да прочете коментарите на мислещите българи, които стават все повече.

215

Анонимен

преди 11 години

Няма нужда от нови детски заведения. Една част от закритите стоят празни и неизползвани. Пример- Детската градина на гара- Север. А и като цяло ,ако се започне политика за нови инвестиции и откриване на работни места по цяла България ,то никой не би се завирал по големите градове ,да се чуди как да плаща наем при огромна къща в родното си място... Върнете ТКЗС- тата като сдружения с идеална цел и им помогнете да се възроди селското ни стопанство. Стимулирайте бизнеса в малките населени места.

214

БГ

преди 11 години

За това ли закрихте Акушеро-гинекологичното отделение на местната ни болница преди година... щото се грижите за раждаемостта и децата ? Нагла кукундрела !

213

Анонимен

преди 11 години

Заминавайте си доброволно!Кво стоите в парлоамента като издоени овци за юмрук?Гербери за Герб!

212

Читател

преди 11 години

Колкото средства да отделите от парите си за крадене, няма кой да ражда вече,скъпа !!! Само ***! Умните хора заминаха на Запад, а бабите не раждат, само гласуват за БСП !