96

СЕЛЯНИН

преди 11 години

Щом *** започват да бягат от едно село ,....значи селото пропада!

95

Анонимен

преди 11 години

Deso,shofiori da te lekuvat po speshnost nqkoi den...

94

Анонимен

преди 11 години

ГЕРБ съсипа всичко в България.

93

до 101

преди 11 години

Ти пък ,вчера ли се роди ..?Младите избягаха доста преди 3 години ,по времето на СДС,БСП,ДПС,НДСВ ,.....КЪДЕ ВИДЯ МЛАДИ в Бг...?Сега ще бягат ---СТАРИТЕ ,за да останат ---ПОЛИТИЦИТЕ И *** ,ДАНО СЕ РАЗБЕРАТ ,КОЙ ЩЕ УПРАВЛЯВА !

92

дУ 91

преди 11 години

Доктор!Първо парите,после ---ОПЕРАЦИЯТА !САМО в Бг ,...ДО КОГА?Каква е вината на пациентите ...?

91

П.С.Ц

преди 11 години

Реформата на ГЕРБ - да изгоним младите от България, да закрием болници и училища

90

Деси Тъпото

преди 11 години

Таз е толкова проста и ***,че направо не е истина!

89

Анонимен

преди 11 години

За спасяването на човек с такъв инцидент е необходим реаниматор. Много ми е интересно как фелдшери, дежурният шофьор, санитарка са направили интубация. Всички манипулации, които министърката изброява не са в тяхната компетенция. За жалост човека е попаднал на грешното място в неподходящото време. Ако го бяха завели в голямо здравно заведение щеше да е жив.

88

Анонимен

преди 11 години

До до 89 ти може да гласуваш за КПСС , но изборният пункт е в кв.Орландовци.До там могат да те изпратят и други от твоята компания - с цветя.

87

до 91

преди 11 години

И какво като го е набил ...?Трябва да се поддържа дисциплината ,в здравеопазването!*** най-много допринасят за ---ДИСЦИПЛИНАТА в този сектор ,особено в БЪРЗА ПОМОЩ!

86

765456u

преди 11 години

sprete da plashtate osigurovki dokato ne opraviat zdravnata sistema i tazi marla ne si zamine

85

бонжуар

преди 11 години

абе хора вие не разбрахте ли ,че болници няма да има ЩЕ обновим милиционерницата , ЩЕ направим едни хубави арести , ЩЕ обучим персонала как да ви налага ,че да се не види , ЩЕ ви построим един стадион , спортна зала , ЩЕ увеличим заплатите на СПЯЩИТЕ милиционери какво толкова му мислите ЩЕ *** щасливи и доволни , нахапани и пребити , ограбени и бедни...конграЖулейшънтова ни чака , ако тяа *** ТИКВА и СИЕ е още един мандат

84

до 89

преди 11 години

А аз ,като съм от --БКП ,за кого да гласувам ?

83

Анонимен

преди 11 години

Активист на ГЕРБ набил лекарОбщинският координатор на ГЕРБ в силистренската община Дулово - Тодор Тодоров, набил директора на болницата в града д-р Стефан Стойчев на 11 октомври, съобщи Кутев, който е депутат от региона. Социалистът разказа, че активистът на управляващата партия нахлул в кабинета на болничния директор д-р Стойчев, придружаван от двама мъже, въоръжени с пистолети. Тримата заедно млатили лекаря.След побоя директорът на болницата си е извадил медицинско и в знак на протест срещу насилието над него този вторник, 16 октомври подал оставка като шеф на болницата.По думите му целият екшън се разиграл, след като местният лидер на ГЕРБ пожелал жена му да ражда със секцио в болницата в Дулово.Там обаче нямало условия за извършване на подобна операция. Въпреки това, той довел със себе си шефа на РЗИ - д-р Попов, общински съветник от ГЕРБ, който да извърши операцията. Според Кутев докторът е шеф на държавна структура и няма право да оперира.След успешното раждане се оказало, че състоянието на майката и бебето налага преместването им в болницата в Силистра, където те били стабилизирани. За транспортирането им болничният директор дори не бил уведомен. Скандалът се заформил заради факта, че родилката била откарана в областната болница с раздрънкана линейка.

82

само питам?

преди 11 години

Аз съм алергичен към С.Дянков ,...какви лекарства да нося в себе си ?

81

до 69

преди 11 години

не само за ГЕРБ,а от самото начало гласува само за демокрацията и никога за комунистите,защото никога не съм бил не само комунист,ами и член на партията им.Такива,обаче като теб,които не могат да различат червеното от пембяното и розовото,а го виждат в светло виолетово са или бивши или настоящи социалистически демократи.Д_ругият вариант е че нямаш поглед за допуснатите грешки и не виждаш безхаберието и неграмотността.

80

1

преди 11 години

Г-н Борисов вчера каза че общинските болници не усвояват средства за апаратура . Как да стане това като повечето болници са пред фалит и лекарите си търсят другаде работа . Питам кой ще работи с тази апаратура . Съветници няма ли кой да му каже поне да не се излага.

79

лайф

преди 11 години

дянков=дрянков

78

Анонимен

преди 11 години

Защо изтрихте коментара за 81 ?

77

555

преди 11 години

Герб фалира малките болници.