125

Анонимен

преди 11 години

Дон Корлеоне се завръща!А къде е Капо де тути капи?!

124

държавата на мафията

преди 11 години

Тиквата оди като голем мафиот, какъвто е !

123

БЪЛГАРИ , ВИЖТЕ ГИ..

преди 11 години

БОЙКО БОРИСОВ И ГЕРБ-----СА ГРОБ ЗА КОМУНИСТИЧЕСКАТА *** И КОМУНИСТИЧЕСКИЯ НАЧИН НА ЖИВОТ С КРАДЕНЕ ,РУШВЕТИ ИЗМАМИ И ...ПРАЗНИ /велики /..ПРИКАЗКИ...!

122

ТЪРПЕНИЕ!

преди 11 години

Още 8 месеца...(най-много)!

121

Анонимен

преди 11 години

Рапоне Сваляне на доходите в ЕС до равнището на тези в БГ означава най-общо:1. Апокалиптичен срив на потреблението в Европа, 2. Масови фалити на останали без клиенти фирми във всички браншове 3. Тотален крах на икономиката 4. Огромен скок на безработицатаНакраяДраматичен спад на приходите за държавните бюджети в следствие на краха на икономиката и още по-драматичен скок на държавните разходи за изплащане на обещетения за безработица.Абе управлението на една държава е маааалко по-сложно от управлението на една мутренска фирма

120

Искренно

преди 11 години

До 2010 г. работих по 8-10-12 часа на ден. Както дойдеше. Трудно но изхранвах семейството.После дойде лошото. Работодател-САПАРД-БЕЗРАБОТЕН. Какво съм виновен АЗ, че оня е МОШЕНИК? И защо сега ги оправдаха? Собствен бизнес - да представям идея /кандидатсвам за субсидии, мълчание.!! След месец ГЕРБ-аджийска фирма развива МОЯТА идея./ След като ГЕРБ дойдоха на власт семейството ми ПОЧТИ гладува.В ръцете на мафията сме.Крадат и идеите ни. инж.ХСтрах ме е да кажа кой съм. Цветановите *** .

119

666

преди 11 години

Днес видях нагледно ,как в парламента се подмени въпросът към референдума за Беляне. И по точно ГЕРБ и простите *** *** които стоят за банките на парламента. Днес видях че те са против народа и са там само за себе си и корпоративни интереси на чатни фирми. Поменете ми думата ,ще харижат площадката на частна фирма и ще им бъде дадено 10 % за да си живуркат цял живот. Заслужават смърт за измяната и за алчността си. Призовавам хората да се противопоставят на наглото ограбване .

118

Анонимен

преди 11 години

Измамно и крадливо племе са Ром-ънците,по-добре да си нямате работа с тях

117

Анонимен

преди 11 години

"Борисов доволен, Меркел каза "ще видим"

116

Анонимен

преди 11 години

Дянков наскоро се изказа ,че след края на мандата на това правителство си отива в САЩ и няма повече да участва в следващите избори....ало гербави и еврейчето Дянков Фроинд знае на къде отиват нещата и затова си бие шута ,герб си отиват ,а това е много добре за България

115

смех бате

преди 11 години

Боко Тиквуня, бате, тоя е много лоша и лицемерна мутра !

114

Анонимен

преди 11 години

Честито Българи ! Сега имате още една връзка с ЕВРОПА !

113

до бойко борисоф

преди 11 години

Зачестяват призивите за изпращане на смс за тежко болни деца!!!! Нямаш ли келепир от решаването на този проблем?!!!!!!!!!!!!!!!

112

Анонимен

преди 11 години

Как може да си имал надежда в един бандит?

111

вас

преди 11 години

искам най-после да дойдат изборите и да забием гроб в девета глуха където им е мястото просто вече не се издържа на тази безработица и беднотия

110

A4o

преди 11 години

300 милиона евро??!!!!!!!!!!За сравнение , мостът между Дания и Швеция (най дългият мост, включващ и тунел влизащ в морето) струва 1 милиард евро!!!!!!!!!!!!!!!

109

мургава пачавра

преди 11 години

Браво на бойку,съ ша имаме клиенти... сичкото к...ви сме с теб!

108

Анонимен

преди 11 години

Племето на шумкарите и червената армия създадоха комунистическия елит ,после този елит създаде и мутроелит!!! Днес мутроелита си има държава !!!

107

Анонимен

преди 11 години

Аз и цялото ми семейство намразихме герб ,въпреки ,че възлагахме големи надежда на Борисов и на тази партия

106

Анонимен

преди 11 години

Яяяя още една лентичка за Бойко, а за БСП нанай лентичка. Станишко много се комплексирал, че нямал лентички. Ами другари ***, който си го може, си го може, това е положението. Ние кадърните, работиме и заради вас, които освен по цял ден само да ревете по форумите за друго нищо не ставате! И после реват, че Бойко печели на изборите, ами разбира се, че хората ще гласуват за тези, които работят за благото на страната ни, няма да гласуват за говорилници, които гледат само как да дойдат на власт за да крадат като за световно!