154

Въпрос

преди 11 години

Този дали има силикон в усните си или е такъв ?

153

Анонимен

преди 11 години

И как ще разчиташ на слънцето и вятъра за развитие на икономиката, то още малко ветрени мелници да си построим? Цялата работа е да нямаме енергетика и да купуваме ток от съседите, всичките в момента строят атомни централи! Робството в 21 век е икономическо, ако някой още не го е разбрал!!!

152

Dan

преди 11 години

До психолог/Какви другари ти се привиждат на теб или халюцинираш. Навярно живееш още във времето преди 90-те. Поизтерзней малко или си смени дипломата, не всички сме живяли в ерата ти на комунизма-идиотизма, който ти се привижда.

151

Гражданин за EРБ

преди 11 години

АЗ ПРЕДЛАГАМ ДА СЕ ИЗМЕНИ ВЪПРОСА ТАКА:ОТ: Да се развива ли атомната енергетика в България чрез изграждане на ядрена централа на площадка Белене?НА: Да се СЕ ОСЪДИ И ИЗПРАТИ ЛИ ТИКВАТА МухоБойко В ЗАТВОРА В БЕЛЕНЕ, НО ДА МУ СЕ ПОЗВОЛИ ДА РАБОТИ ПО изграждане на ядрена централа на площадка Белене?МОЛЯ УДОБРЯВАЩИТЕ РЕДАКЧИЯТА НА ВЪПРОСА ДА ГЛАСУВАТ С +КОНГРАЧУЛЕЙШЪН ВИ!!!

150

Белен Козлодуй

преди 11 години

Значи, в България че има газо-водно-атомно-асфалтово-девирсифицирано-магистрално-картофено-парна цен-тралала, и че се казва Белен Козлодуй, - дефинитивно заяви пожарникарят.

149

влюбен в Станишев

преди 11 години

Другарят Борисов така лудо се е влюбил в Станишев, че по цял ден и по цяла нощ повтаря само неговото име. От сутрин до вечер!

148

Анонимен

преди 11 години

Интересни са разсъжденията на гербавите ***. Всички, които не са с тях или са се подписали са били комунисти. Смешници жалки, та повечето от хората, подписали се за референдума навярно са родени след 90-те и периода, който те са подкрепяли. Жалка картинка е просто всичко.

147

ние правим референду

преди 11 години

Стил: чалга. Текст и музика: пожарникаря. Изпълнител Деянчо Незнамсикой: "Когато ние правим референдум, това е един добър референдум. А когато лошите хора от лошото БСП правят референдум, това е един лош референдум. Когато мутрите са наши, това са едни добри мутри. А когато мутрите са на лошата конкуренция, това са едни лоши мутри.

146

психолог

преди 11 години

Другарите съвсем са изтрещяли щом като разчитат на Мишо-шамара за компромати срещу Б.Борисов. Жалко и недостойно мероприятие. И кой ще вземе Мишо-шамара насериозно.

145

Simo

преди 11 години

Против този референдум съм, но фактът, управляващите от Герб променят въпроса в подписката, под който хората са се подписали говори само едно-връщаме се в условията на жестокия тоталитаризъм, което не е учудващо като се има предвид, че това са същите, които са го крепяли 50 години. Но страхът от референдума няма да ги опази от краха на управлението им, напротив ще ги обезличи.

144

реалист

преди 11 години

Икономическата комисия подменила формулировката на въпроса за АЕЦ Белене - поредната спекулация с волята на народа.И стига вече с това "другари" и "мръсни комунисти" - вече не е модерно.Нека да погледнем ББ какъв е.Преди - бивш примерен партиен член охрана на бай Тошо,сега мутра чрез която САЩ управляват България. Всички знаем каква е политиката на САЩ за България - разделяй и владей.Овце бяхме когато докарахме тази мутра на власт преди 3г. - да видим дали след 1г. отново ще бъдем овце. Сигнализирахте за неуместен коментар

143

Анонимен

преди 11 години

Браво Бойко Борисов. Бий бандитите бесепари.

142

Комунизма в Белене

преди 11 години

Призрак броди из тиквата на тиквата! Призракът на Комунизма в Белене!

141

румен221

преди 11 години

ПРЕДЛАГАМГЛАСУВАНЕТО В РЕФЕРЕНДУМА ЗА ЕНЕРГЕТИКАТА ДА НАПРАВИМ ТАКАВСЕКИ ПОДПИСВА ДОГОВОР ЗА ЗАКУПУВАНЕ НА ТОК ОТ КОНКРЕТЕН ЕНЕРГОИЗТОЧНИК и броим договорите!!!- Тези дето са против Белене да плащат ел енергията си по цените на на зелена енерги- Кюмурджийте - по цените на тецовете - американските- Глупаците да плащат ел енергията си по цените на аец КозлодуйТОВА Е ТРЕТИЯ ЕВРОПЕЙСКИ ЛИБЕРАЛИЗАЦИОНЕН ПАКЕТ В ЕНЕРГЕТИКАТА! ЕТО И ЛИСТАТА ЗА ГЛАСУВАНЕ (заета от НЕК):ДЪРЖАВНИ:- АЕЦ Козлодуй 11,68 лв/мегават час (1,168 стотинки) - ТЕЦ Марица изток 2 40,50 лв/мегават час ЧАСТНИ:- ТЕЦ Бобов дол - 65,08 лв/мегават час - Тец Марица изток 3 67,64 лв/мегават час - ТЕЦ Варна 71,88 лв/мегават час - ТЕЦ Русе 76,39 лв/мегават час- ТЕЦ ИВАН КОСТОВ 175,00 лв/мегават час (американския)2. Цена, по която ВЕЦ продават електроенергия 105,00 лв/мегават час3. Цени на вятърни електрически централи:3.1. до 2250 пълни ефективни годишни часове на работа 189,00 лв/мегават час3.2. над 2250 пълни ефективни годишни часове на работа 172,00 лв/мегават час4. Цена на електроенергия, произведена от фотоволтични централи:4.1. с инсталирана мощност до 5 кВтп 823,00 лв/мегават час4.2. с инсталирана мощност над 5 кВтп 755,00 лв/мегават час5. Цена от газова Ел. станция 1250,00 лв/мегават час

140

black sea

преди 11 години

До ЦиркаджиятаАма дали го вижда недоверието? Кото го слуша човек сякаш е народен любимец.

139

плаче ми се

преди 11 години

"Биг Ша разкри още, че непознат човек, пратеник на Бойко Борисов, му е предложил 100 хиляди лева, за да си мълчи и да си живее щастливо с жена си. Мишо Шамара обаче отказва предложението, заявявайки на пресконференцията в Страсбург, че има чест, след което продължава разказа си как е изпратил натрапника да се маха от дома му."

138

сапунен сериал

преди 11 години

ЕТ герб, с любезното съдействие на Маргини Брадърс, представят новия си сапунен сериал, Лъжливото пожарникарче. Ще Видите: как Цецо лъже за апартаментите; как Дянков лъже за заплатите и за пенсиите; как кметката лъже за винетките за паркиране; как Добрев лъже за Белене; как плевела лъже, че е истински президент; как пожарникарчето лъже, за каквото си иска; как българите лъжат, че вярват на пожарникаря.

137

Анонимен

преди 11 години

А вие наясно ли сте, че служителите в НЕК и енергоразпределителните дружества взимат много по-големи заплати от полицаите, военните, учители, лекарите ....А от къде са им заплатите? - от вашите джобове!Ще плащаме скъп ток и ще се дърляме по форумите, защото сме ***.

136

развалена грамофонна

преди 11 години

Пожарникарят е страхлив. Страх го е да взема решения. Страх го е от (1) последствията от взетите решения и от (2) неговата намалена способност да взема решения. От този страх пожарникарят зацикля. А когато зацикли, единствената му (спасителна) мисъл е Станишев, оправданието Станишев! Пожарникарят върти мисълта Станишев, като развалена грамофонна плоча!

135

Анонимен

преди 11 години

Деляне, обясни на Бойко, че скоро ще трябва си ходи и че за тая разруха и разсипия може и отговорност да бъде потърсена.