18

Манчо

преди 11 години

Вика че гледал да стои настрани от интригите а той самия интригант ... българска работа.Ники, никиии тежко ти горко ако се мислиш за някакъв достоен човек.Дребна душица си това ти личи отдалече.Да си жив и здрав ;)

17

минаващ

преди 11 години

ВИП ли? Някой така ги нарече..иначе, ако погледнем реално, коя с какво е станала ВИП? Едната к..*** на бившия президент, другата..златка и проста до мозъка на костите, третата..плюеща кобра и по двете..и една лесбийска двойка..мъжете- кой от кой по не реализирал се му..хльо..единия изглежда, като прасе- ***, другия-страда от хипохондрия, третия- освен нова да го прикотка за Обичам Бг, няма къде другаде да се изяви, този дето излезе..даже и не го помня..И някой ми казва, че са ВИП? Е, не са..

16

Анонимен

преди 11 години

До НАЦИОНАЛСОЦИАЛИСТ Lichi ti, che si bolen mozuk!

15

АНОНИМЕН

преди 11 години

14 ти...който и да влезе в това пошло предаване..ще му лъснат кирливите ризи и характер..та колкото и да е уравновесен човек..така че ти какво очакваше?

14

MM

преди 11 години

Тъй, тъй, правилно. В тая къща наистина са събрани разни ***. Какво точно не знам, защото не гледам подобни предавания. Като на всички ни е ясно за какво става дума, защо няма малко самоконтрол и изключване на телевизора?

13

steisi

преди 11 години

Сигнализирано е, че коментарът е против правилата на сайта. Проверява се от модератор.

Върху този вмирисан пръч с мръсни крака и плюнката не бих си изхвърлила.

12

Ауу!

преди 11 години

Сигнализирано е, че коментарът е против правилата на сайта. Проверява се от модератор.

Така, за мен Николай е една доста жалка и долна душица. Както и Юлиан - този човек толкова ми падна в очите, след просташкото му поведение нон-стоп,подигравките спрямо Къци и другите гаври. И този, Юлиан, се има за интелигентен и възпитан!? Как може такова нещо. За голямо съжаление тези двамата заедно с Иван и Фънки са отражение на повечето българи -плоското, неадекватно и инфантилно поведение което хич не приляга на едни 35-40-45 годишни "улегнали" мъже! Какви випове, какви звезди и идоли са те!? Колкото до Николай, един джентълмен никога няма да обижда една дама, НИКОГА! Каквато и да е - слова от рода на "че била грозна че не можел да я траел", "че миришела" и т.н и т.н. са абсолютно ненужни. Също така Николай показва доста ниска култура, а ми седнал да раправя какви били ромите и т.н и да ми прави разбор. Не защитавам Бони, но изказите на Николай предната вечер направо бяха "върхът"!

11

Анонимен

преди 11 години

В Къщата на ВИП Брадър СА СЪБРАНИ НА ЕДНО МЯСТО ЧАСТ ОТ *** НА БЪЛГАРИЯ.СРАМ И ПОЗОР С ТАЯ ТВ-ПРОСТОТИЯ.ПРОМИВАНЕТО НА МАЗЪКА НА НАРОДА ПРОДЪЛЖАВА СЪС СИЛНА ПАРА,ЗДЕЛАНО ОТ БКП-ГЕРБ.

10

Анонимен

преди 11 години

"Днес за ядене ще има - пиене!!!" - Фънки

9

Анонимен

преди 11 години

Кое е тоя? С какво е известен?

8

racho

преди 11 години

Mnogo mrasen chovek

7

Този ли е ВИП ?

преди 11 години

След като и този *** е ВИП, това вече не е на добре. Отвсякъде му личи, че баня не е ползвал в последните няколко години. Явно, разчитал е на дъжда в Родопите. Интересно, кучето му изглеждаже по чисто от самия него. До последния момент предполагах, че той е първо поколение в своя род, започнало да ползва обувки, заблудил съм се. Очаквам занапред продуцентите да не ни натокласват такива прошляци, като Николайчо.

6

на дали

преди 11 години

Ама още ли има будали да гледат тая простотия по НОВА ТВ ???

5

Патриот

преди 11 години

Най противни са златка пъпчивата ку*ва и фънки свинчока!

4

DO Ники Мартинов

преди 11 години

NAI GOLEMIJA BUKLUK

3

ROSI

преди 11 години

SAMO DIADEMKATA E POKAZAL.KYDE SA TI OBI4KITE I GERDAN4ETATA............XAXA CELIQT SI ZA SMQH,A NE SPRQ DA SE MAITAPISH S HORATA TAM.BLAGODARQ VI 4E ME PODKREPQTE.

2

Алов

преди 11 години

Ще гледам тази помия единствено ако гъцко Фънцко до отпори на Къцко.

1

ani

преди 11 години

kraino vreme beshe da go izkarat ot igrata.sku4en VIP.................ako pone za trakyv se misli.