21

бивш член на БКП

преди 11 години

Това е в резултат на глупоста на червените" капиталисти", които смятаха, че като създадат мутрите ще отклонят вниманието от себе си. Е къде е техния създател др. Луканов и компания. Следващите са комунистите-социалисти, които си мислят, че тях ще ги подмине.Да ама не.Вие създадохте тези мутри и вие ще страдате.

20

Анонимен

преди 11 години

Сега...драги ми Смехурковци, не съм чул в световната история банка да затвори врати поради обир. Правете си сметката с тия "браво".

19

дУ 23

преди 11 години

ВИНАТА Е НА ВСИЧКИ ,...от 1989г., до днес !Най-големите крадци са по върховете !

18

анонимен

преди 11 години

аре бе нали нашата полиция ни пази(гази)

17

Гошо Тъпото

преди 11 години

Ами то...освен в банките,другаде пари...няма.Даже и държавните Вазовски заводи,дето уж...работят,не плащат ни осигуровки,ни заплати,а трябва да са за...пример;какво остава за частните...фирмички.На къде отива тази икономическа ситуация в...държавата.Не подкрепям крадците,но защо ми се струва,че е много е възможен...анархистичен сценарий,при който ще бъдат разграбени магазини,банки и имения на богаташи,защото наистина вече милиони граждани на България,са без...алтернатива.

16

Dan

преди 11 години

Чакайте малко бе, няма ли този офис камери та се търсят такива, няма ли този офис охрана, няма ли този офис "паник бутон" при касиерката, въобще как този офис е защитил парите на хората които са си поверили парите им????? Пак мирише на вътрешен човек, някой като Гошко милионера , ама за 60000 не си струва да лежи човек и два месеца, щото след това живота му отива в канала!

15

aze

преди 11 години

Какви ти "камери",....следователите /Златки и Калинки/ след като им покажеш записите на КАМЕРИТЕ ,започват:Ама не им се виждат лицатаааа,трябва и от ляво да се заснемеее,а после от дяснооо,...обаче след това не важи като доказателство в съдаааа,....САМО в Бг!По времето на бай Тошо ,всичко СЕ РАЗКРИВАШЕ ЗА -----САМО 24 часа !ЧЕСТИТА ВИ ---ДЕМОКРАЦИЯ !

14

До IND

преди 11 години

Той един 15 пъти написа BRAVO и това е най-великото постижение на интелекта му.

13

ЦвЦв

преди 11 години

Станишев е виновен !! Той ме саботира !!!

12

иво

преди 11 години

прекалено дръзки и мерзки

11

ауууу

преди 11 години

започнаха ,,мазането,, имало мотори,нямало мотори,ама евала на ,,мотористите,да си ги харчат с Кеф,идват празници,па по-често такива новини,за по-Големи суми!!!!!Фалит за банките-грабителки!!!!!

10

Анонимен

преди 11 години

Я вижте кой изкарвал пари в днешните трудни времена! Застрахователи, събрали парички срещу обещания, че ще платят, ако някога стане нещо, *** едва ли!От този бизнес по-добър е само гробарският!

9

политолог

преди 11 години

Б.Борисов спря кражбите от държавата е приятелите на Р.Петков и БСП-ДПС-ДС почнаха да крадат от банките. След втория мандат на ГЕРБ ще крадат от Позитано 20.

8

Анонимен

преди 11 години

Моля крадците да наминати през парламента

7

читател

преди 11 години

Спокойно, парите са застрховани в "Алианц"....

6

Анонимен

преди 11 години

Ся викате "браво" и някак си като знам, че не са банки, а лихварни дружества долу-горе съм склонен да се присъединя... Обаче има едно "но". Те ще си ги избият тия пари. Пак от нас. Така, че са обрали нас излиза.

5

Анонимен

преди 11 години

Не е кражба да се открадне от крадците.

4

Анонимен

преди 11 години

Ако имаха работа с поне 2000лв заплата (1000евро за ЕС е нищо) никога нямаше да посегнат

3

Анонимен

преди 11 години

ТОВА НЕ Е ВЯРНО! УПРАВЛЯВА НИ ГЕРБ И ПРИ НЕГО НЯМА КРАЖБИ НА ПАРИ, БАНКОМАТИ И ПЕНСИИ, НЯМА ОРГАНИЗИРАНА ПРЕСТЪПНОСТ, НЯМА БЕЗЧИНСТВАЩИ ПЪЛЧИЩА ОТ ***, НЯМА БИТИ ПОЛИЦАИ И ГОРСКИ СТРАЖАРИ, НЯМА КОРУПЦИЯ! ВСИЧКО ТОВА СА ИНСИНУАЦИИ НА МЕДИИТЕ, ЗАЩОТО БАТЕ ВИ БОКО И БАТЕ ВИ ЦЕЦО БДЯТ НАД ВАС! БДЯТ ЗА ДА НЕ СЕ СЪБУДИТЕ! АЙДЕ ЛЕКА НОЩ! ДОГОДИНА ДА НЕ ЗАБРАВИТЕ ДА СИ ПРОДЪЛЖИТЕ СЪНЯ - ХАПЧЕНЦА ГЕРБ, В СВРЪХДОЗА, И МОЖЕ И ДА РИТНЕТЕ КАМБАНАТА!

2

нечовек

преди 11 години

Уважаеми крадци,моля следващия път да праснете и Хампарцумян,че ми съдира кожата с лихви и измислени клаузи от договора