1626

Анонимен

преди 11 години

*** са но са много-ще дойде утре някой платен пропагандатор от саудитска арабия ще им даде някой лев и ще искат автономия и права всички тези *** и турци.

1625

Анонимен

преди 11 години

аз разбрах че са турци.

1624

селянин

преди 11 години

Съгласен съм да плащам изселнически данък на Индия /с последните си пари, които ще отгладувам/, но *** да се изсели от България! Така ще мога да си садя земята, да си гледам животни и да си плащам данъците! Иначе ЗАГИВАМ,ЗАГИВАМ,ЗАГИВАМ!!!

1623

adi

преди 11 години

Преди гадни, мръсни журналисти и политици, да превърнете това в "етнически" конфликт. Аз лично с камера, ще обиколя столицата и ще разпитвам за Левски. За царете ни, за историята. Ще снимам безумната неграмотност. Роми били, ***. Осквернявали портрети. Кои портрети? Тези, на които българските деца не знаят кой е? 681, както казах са числа за тото, и ако уцелят да сложат силикон на бала. И да и аз побеснях, но после се замислих, колко сме манипулативни. Каквито и да са, вие защо не избихте вратите, когато Максим Ставийски си излезе условно. Защо не изтрещявате така, когато по новините кажат, че болните от диабет са без лекарства? Дай ви снимка и ще се побъркате да се доказвате. Половината не знаете грам история, но сте бранители, на националната гордост. На Сапунннннн, ама половината си подрусвате "тумбак" пред омазаните клавиатури.

1622

до умерен

преди 11 години

Точно Американските Евреи изпързаляха Хитлер!Ама Путин хубаво оправя руските Юдеи!Твърда ръка иначе лошо!

1621

Анонимен

преди 11 години

кучетата си лаят-керванът си върви.всяко чудо за 3 дни.

1620

бг

преди 11 години

Мълчанието е злато.Но в този случай мълчанието на политиците говори много лошо за тях.

1619

Професор с 4 въпроса

преди 11 години

Училището е обществено учреждение!-----------------------------------------------------Защо в българско училище са допуснати подобни маймуни?Къде са учителите, да видят резултата от педагогиката си?Ще увеличим ли учителските заплати след подобно кощунство?А Интернет пространството не се ли контролира от ДАНС?

1618

Анонимен

преди 11 години

тия нямат очовечаване .явно от *** ром не става.

1617

Анонимен

преди 11 години

това може и да не е класна стая,а по скоро някое *** читалище ,подарък от данъкоплатците ,може и по европейска програма за интеграция на ромите да е,за да се ограмотяват там ***.и те там вече както се вижда се ограмотяват и даже се облекчават .

1616

Анонимен

преди 11 години

всеки истински българин се вълнува от съдбата на българия но рано или късно емигрира.

1615

Анонимен

преди 11 години

Не е възможно да градиш държава и нация и да тровиш нейните исторически корени. Каква полза, че си създал "две Българии", когато и двете Българии днес са буренясали, а децата им търсят препитание в чужбина. Крайният резултат на "двете Българии без корен" е катастрофално намаляващото население, разбягване на младите хора по света, застаряване на нацията, промяна на етническата картина, мощна тенденция към смяна на културния модел, спад в образователното и професионалното равнище. С една дума чалга !

1614

Анонимен

преди 11 години

Ром се пие, *** се бие!

1613

крият се мишките

преди 11 години

КЪДЕ СЕ ГУБИ ПЕС СТАНИШЕВ ДА СЕ ПРОВИКНЕ ОТ ЕВРОПЕЙСКАТА ТРИБУНА, ДА ДАДЕ ГЛАСНОСТ НА БЕЗОБРАЗИЯТА, КОИТО СТАВАТ В СОБСТВЕНАТА МУ ДЪРЖАВА, БЛАГОДАРЕНИЕ НА НЕГОВИТЕ ХОРА - ***???!!!

1612

АНОНИМЕН

преди 11 години

Какво БСП и какъв ГЕРБ сънуваме като и двете са като дупе и *** ,а *** миришат като пръднята им.

1611

Анонимен

преди 11 години

90% от коментарите са пълна простотия. Пишман националистите и псевдопатриотите се имат за нещо повече от *** и не виждат, че са просто едни ***. В една лапешка глупост видяха едва ли не апокалипсис. Това е за съжаление положението - мат'риала е *** и изкуфял максимално.

1610

Анонимен

преди 11 години

Право на глас тези маймуни трябва да имат само при три изпълнени условия: 1. Завършено основно образование2. Платени данъци3.Без социални помощиВъв всички други случаи те са храненици на обществото и нямат право с продадения си неграмотен глас да определят съдбата на нашите деца!

1609

нема лабаво

преди 11 години

*** да работи-в концлагер и камшик по гърба!*** да не краде - в концлагера когато спи съсипан от работа и бой!*** да не прави ***-в концлагер и да правят медицински опити върху него!

1608

Демокрация

преди 11 години

Перфектно решение би било както демократичните американци са направили с индианците. дали са им свобода и права в резервати.

1607

станишко

преди 11 години

До Анонимен браво те са за бсп