69

123

преди 11 години

1960 г.:Мисия Спутник 5 извежда 2 кученца в орбита (около десетина пъти по-високо).. това са първите земни обитатели изведени в орбита, кото се завръщат живи :)

68

do 75

преди 11 години

Ами "този австриец", като на4ало ... е имал ме4та извън това да се наяде и да се изсере ... и после я е постигнал ...За разлика от пове4ето тук.

67

до 73

преди 11 години

Какво ми хвалиш Джобс - че е направил една паразитна куха структура Епъл, която си поръчва телефоните на Самсунг и други компании, и ги продава от свое име срещу огромна печалба. Това ли е идеала да сбъднеш мечтите си - да продаваш *** на космически цени и да ставаш богат на гърба на наивния потребител?

66

Анонимен

преди 11 години

До Биянка, извън БГ - ако не си чувала, дори и в чужбина има такова нещо, като виртуална клавиатура, с която можеш да пишеш на родната си азбука. А какво толкова е направил този австриец? Лекарство против рака ли откри, гладните ли нахрани, деца ли учи, човешки живот ли спасява, научно откритие ли направи, че да му викаме ЕВАЛА, ?

65

Анонимен

преди 11 години

Хората имат ме4ти и ги постигат ..., а каква е ме4тата на българския селянин ?а, другари селяни ?Каква е ВА6АТА ме4та ?

64

Анонимен

преди 11 години

"Наздраве за лудите. За аутсайдерите. За бунтарите. За размирниците. За кръглите пирони в квадратните дупки. За тези, които виждат нещата различно.Те не обичат правилата. Те не изпитват уважение към статуквото. Можеш да ги цитираш, да не се съгласяваш с тях, да ги възхваляваш или да ги очерняш. Но единственото, което не можеш да направиш, е да ги игнорираш. Защото те променят нещата. Те тласкат човечеството напред. За някой те може да са луди, но за нас са гении. Защото хората, които са достатъчно луди да си мислят, че могат да променят света, са тези, които наистина могат да го променят."~ Стийв Джобс

63

наблюдател

преди 11 години

зепяме и уважаваме.Така,а и с много труд и образованост България може да стане наистина добро място за живеене.Поздрави на всички

62

Bianka,izvan Bg

преди 11 години

Cheta,i tuk i v Bg komentarite i ne moga da se nachudya-skudoumie li e ne4ii komentar,ili dotolkova ste se ozlobili i oprosteli,ta pi6ete gluposti( s izklyu4enie na ne4ie vaztorjeno mnenie) CYAL svyat se preklanya pred podviga na Feliks,vie samo prostotii i politizirana na vsichko......Jalko za vas, i admiracii za dnes Bg.ch darji novinata kadeto i e myastoto, ne e premahnata,kakto se vijda vav Vesti Bg.............

61

до fex

преди 11 години

Чавка ти е изпила мозъка или имаш тиква вместо глава.

60

наблюдател

преди 11 години

Рядко си позволявам да коментирам долуподписани колеги.Днес не се стърпях.Приятели,верно е,че сме уникално племе и песимизмът ни е национален преоритет,но-забележете,има и Хора,които творят,мислят,борят се ,дърпат цивилизацията ни напред(дано за добро).Има и нации,които почитат съвременните си герои.Пак те определят високи хумани стандарти и са притегателна точка за другите не така успели народи(като нас).Хайде наистина да сменим чипа в главите си и да започнем да цениме чуждия успех,да го подк

59

Анонимен

преди 11 години

Ей такива като вас, комплексари, заслужават да са лишени от каквито и да е права. Човека постига мечтата на живота си, а вие ще се задавите от слюнка.

58

rex

преди 11 години

Приземяването му не ми хареса!Можеше да скочи на главата на Тиквата!

57

ZENITH

преди 11 години

Скочи с часовник ZENITH, какъвто да се похвалим имам аз.

56

Анонимен

преди 11 години

Името му е Фиииииииликс. С буквата "и". Научете се да превеждате правилно! ;)

55

Анонимен

преди 11 години

Ден преди полета,премиерът,с личната си капсула на път за луната,откри новото свръхзвуково трасе..."Това което не направиха предишните управляващи,ние както виждате,правим...че и повече..." заяви Премиера и отпраши към по горните ръбове на Космоса.

54

vse edno

преди 11 години

До ГЕРБераст:Не е възможно да има толкова прости творения като теб!

53

Анонимен

преди 11 години

абе стига с тези човешки постижения, добре е - скочил е, браво на него, но да не си мислите че хей така са го хванали от улицата дето се вика и са го пуснали. Всичко е изчислено, проверено и учените са били сто процента сигурни че нищо няма да му стане

52

Анонимен

преди 11 години

Браво на човека!Тези, които обръщат на политика и оплюване всичко, дори и това уникално за Човека постижение, са патологични случаи. Смотани, страхливи, неуважавани, презирани, отбягвани, никакви, жалки създания.

51

Анонимен

преди 11 години

Направил си е кефа човека - нищо лошо. Ама хайде да не се пробутва това като прогрес на човечеството. Ако тия пари за скока ги беше дал за лекарства и храна на някое сиропиталище, щеше да е доста по-полезен на човечеството. А до коментиращите тук - някой има възможности и сбъдва мечтите си. А другите кибичат по форуми и плюят. Всеки има право да се забавлява както намери за добре.

50

ГЕРБераст

преди 11 години

Бат*Бойко прави лицеви опори като отласква Земата от себе си.Гарантирано от ГЕРБ.От Бойко по-голем нема !!!