96

Акъл море до Христов

преди 11 години

Моето мнение,е че тези високо интелигентни офицери,завършили военни академии на Запад може би стават за офицери за в някоя истински натовска държава.Те са ненужни за България.Все едно някой да е завършил зъболекарство и да го пратят на работа в кабинет без зъболекарски стол.Казахме също,че НАТО разрушава и избива.Като си в БГ армията ти ставаш съучастник.БГ е победен враг на НАТО,и като такъв е третирана.Противоестествено е българи да са натовци...Основното обаче е че армията не е в състояние да

95

войник

преди 11 години

прав е министъра тез са 100 дъртака не са цялата армия че да се саобразява с тях министара искаме увеличението на заплатите.

94

Анонимен

преди 11 години

Какви са тия военни 200 човека ама със роднините и приятелите сигурно и комшиите, Това някаква подигравка ли е.Значи от тия само 50човека са военни .

93

DASKAL PANDO

преди 11 години

До ученик- EY, DREBEN, OSTAVASH BEZ DIPLOM

92

Анонимен

преди 11 години

Еи а стига със тия глупости ,АМА ВИЖТЕ ТУРСКАТА АРМИЯ , Турция трябва да се защитава погледнете какво става по границата и със Сирия преди това Ирак скоро и Иран като сложим и ПКК и то стана бои на *** във тъмна нощ, Ние нямаме такива проблеми и сигурно няма и да имаме не може да потдържаме 500хилядна армия няма за какво ,по добре да е малка и мобилна модерна армия Александър Македонски със 40 хилядна армия е превзел тогавашният свят и се е бил срещу 120хилядни армии и ги е побеждавал

91

антиТиква

преди 11 години

96...на сбърканяци, дето вчера са хвърлили памперса, не можеш им наля акъл.

90

Kozov

преди 11 години

dnes.bg laje i manipulira bg naroda. nyama realna snimka, video, nyama dokazatelstvo za info. puska neverni sluhove za strahove, omrazi.

89

Анонимен

преди 11 години

Браво нека да излязат с танковете! То иначе няма да се стреснат тия крадци.

88

Анонимен

преди 11 години

не стига че нищо не работят ами имат и два месеца отпуска ай стига бре

87

до 82 от 79

преди 11 години

Действително съм глуповат. Само искам ти да ми плащаш данъците а аз твоите. Мойте са малко над хилядарка на месец?????Давам ти банковата сметка и чакам...хитрец но няма луди.

86

Акъл море

преди 11 години

приели да сте в това образование,не е отговорност на политиците,а ваша лична!

85

Анонимен

преди 11 години

И на мен ми отнеха служебни привилегии, спокойно. Виж, като знам години наред военните ползваха привилегии, недостъпни за хората с други професии, честно да ти кажа, не изпитвам съчувствие. Познавам човек, който в момента работи като портиер. Пенсията му е в максималния размер, пенсионирал се е рано, и сега продължава да си клати краката. Кажи ми сега, колко работещи хора имат толкова малко трудов стаж, за който са получили безумно обезщетение и взимат над 1 000 лв. пенсия + заплата.

84

Акъл море

преди 11 години

До всички военни,които се опитват да прехвърлят собствената си отговорност за ставащото на политиците.Когато вие влизахте в т.н.българска армия,вие знаехте,че България има армия само за парлама.Знаехте,че БГ е в НАТО и по този начин отговорна за бомбите над Сърбия,стотиците хиляди избити и осакатени в Ирак,Афганистан,Либия,Египет,разбитите може би завинаги държави.Знаехте за базите на САЩ,където пиле не може да прехвръкне.Знаехте също,че армията само се води армия,но не става за нищо.Това че сте

83

Анонимен

преди 11 години

Ако в България имаше военни които милееха за народ и родина и имаха офицерско достоинство - до сега да са свалили от власт милиционерската хунта, която се подиграва с народ, държава и армия!

82

гошо

преди 11 години

закривай,на никого няма да липсват

81

Анонимен

преди 11 години

Нищо против сегашните военни, ама да кажат коя война точно спечелиха и каква работа свършиха, че да имат привилегии по-големи от един лекар в бърза помощ например

80

Христов

преди 11 години

Вече съм напълно убеден, че термина "*** народ-слаба държава" е валиден вече и за нас или поне за "коментаторите" в сайта.Недоумявам как е възможно да не поддържаме хората от БА?Нали се сещате, че "за да има мир трябва да се готвим за война"?Само, че това не го пише в чалгаджийниците.Не забравяйте, че партизаните-офицери вече ги няма....Сегашните са изключително подготвени, с по 2-3 езика, завършили академии и училища на НАТО и т.н....Ние, чрез данъците си сме инвестирали в тях и сега какво?Когато трябва да ги използваме-"реформите" ги гонят.Така трябва, нали???

79

Бонго

преди 11 години

А стига бе, 40 дни отпуск. Другите и по 20 нямат.

78

до 80

преди 11 години

Ако днес ти кажат: това, че имаш кола, е привилегия, ще ти я отнемем ще се съгласиш ли? Ако се съгласиш, значи търпиш. Утре очаквай да ти кажат: можеш и без жилищеотнемаме ти го. Отнемат привилегиите на всички, защо??? Справедливо ли е??? А управляващите си имат привилегии, които никой не може да им отнеме. Защо???

77

Сатрап

преди 11 години

Хем ги сърби, хем ги боли. Тези военни обслужват САЩ извън България. Не желая да плащам за американски интереси. Да, Турция има голяма роля днес в полза на TLC, но това цели спасяването на САЩ за сметка на всички останали. Просто не и е дошъл реда...