21

Анонимен

преди 11 години

руснаците могат да избомбят америка от русия

20

европеец

преди 11 години

До TulskiЗакривай, закривай.

19

Анонимен

преди 11 години

До до Стефанов: 20 - Руския народ е обикновенно стадо ***. Пияни при това... Всички, които ги харесват явно си падат по чашката:))) Апропо защо "Цар Освободител?!" (тоя с паметника) след провала ( добре известен Му преди това да се случи) на Сан-Стефанския договор, се обявява ПРОТИВ обединението на България, извършено от омразния немец княз Батенберг?!?!?! Кажи, *** руска?

18

Осведомен

преди 11 години

Хрушчов постига победа , американците изтеглят ракетите си от Турция в замяна на изтеглянето на ракетите от Куба , но това не го споменват САЩ за да не се изложат.

17

Анонимен

преди 11 години

Ех, колко различно щеше да е сега, ако СССР беше избомбил империята на злото САЩ тогава.

16

до Стефанов

преди 11 години

Стефанов,болшевишкия преврат в Русия,внесен отвън и финансиран от международните еврейски банкери за прилане на масоноеврейската идеология комунизъм беше един етап към установяване на световно господство.Русия вярно агонизира от милионите убити от комисарите на най-престъпната идеология срещу човечеството.Сега сме на друг етап на вълка облечен в нови *** кожи.Русофобството ти и омразата към руския народ е патетична.

15

Хрусхрусчов

преди 11 години

Западналяците да не лаят много, че както в момента Русия към обръща към Китай - не ми се мисли - китайска армия с руско оръжие...

14

Анонимен

преди 11 години

12 и 16: Сигурно, руска подлого. И американците го могат. И ще съм щастлив в деня, в който и двете държави няма да ги има! Особено руснаците! Да нрат в колхозите тези ***!

13

Анонимен

преди 11 години

Руснаците са щели да изтрият САЩ за броени минути,ама са ги пожалили,затова Американците да бъдат вечно признателна на Русия и да им целуват краката.

12

до 10

преди 11 години

сигурно обикновенния руски гражданин е врашкан с пари.Разликата между БГ и Русия е че там се краде МНОООООГО повече

11

Анонимен

преди 11 години

руснаците могат да заличат Америка от лицето на замята .

10

от последните минути

преди 11 години

ладкостволната самозареждаща се карабина Вепр ще бъде приета на въоръжение от 17 членки на Северноатлантическия алианс.Карабината е създадена на базата на ръчната картечница Калашников през 2003 година. Тя има висока степен на надеждност и безопасност при работа в различни условия. Сега карабината се изнася за много страни, в това число Германия, Италия и Франция.

9

gtf

преди 11 години

Русия агонизира :D :D :Dточно обратното приятелю с огромните природни ресурси на нейна територия - това просто няма как да стане. Виж агонизираме ние, превзети от мафия, *** и анти-български настроени политици. Корумпирани, алчни дребни душици докопали по един или друг начин пост бавно и методично ни унищожават.

8

до6

преди 11 години

Стефанов бе,кой е тоя мъдрец дето цитираш?

7

Анонимен

преди 11 години

Опасна ситуация ,вярно,опитал се е да предотврати и не по-малко опасна-ядрен израел,за съжаление знаем последиците.

6

Иван Георгиев

преди 11 години

До Петър СтефановАве ***???Коя държава има военни бази в чужди земи? - америка или русия???америка има имперски амбиции, кратун ***!!!

5

П.Стефанов

преди 11 години

Анонимен и ти си от от тези *** българи с промитите мозъци от комунистите.Преди да пишеш,прочети,анализирай и не дрънкай.Според мен си пикльо с жълто около устата и не си свидетел на събитията.Един древен мъдрец е казал:"кажи нещо умно или замълчи завинаги"За теб важи второто.

4

до Петър Стефанов

преди 11 години

руснаците не им трябва да разполагат ракети в куба те от камчатка сибир . ще стрелят по америка. просто се подиграха с Американците .

3

Анонимен

преди 11 години

Американците още сънуват кубинската криза така и хитлер не се е гаврил с американците както руснаците .

2

Петър Стефанов

преди 11 години

Глупава и повърхностна статия.Написана за пари и за запълване на място.Вече 50 г. руснаците мълчат и пишат глупост след глупост за авантюрата им през 1962 г.Истината е,че това е последния опит за завладяване на Германия и хегемония на запад.Поход започнал през 1918 и завършил безславно през 1962.Агонията им продължава още 30 г,а и днес Русия агонизира и още не може да намери себе си и да се откаже от имперските си амбиции.Уви затова и нищо свястно не се сътворява там.