349

Анонимен

преди 11 години

На баба Пена, на нейните 1000 лева, за хоп и гроб спестине, ще й вземат 5 лева данък, а Веждито Рашидов, на неговите з милиона, товкова имал на депозит, ще вземат 5 000 / пет хиляди/. Е как така пет лева са, повече от 5 000, нали тук ревящите казват, че данъкът ще удари бедните? Като на най-бедните, без депозите няма да им вземат нищо!

348

Човек

преди 11 години

Грабвам кола и тръгвам към парламента па каквото ще да става

347

БОКО ТИКВАТА

преди 11 години

СЕГА ВИДЯХТЕ ЛИ ЗАЩО ПРЕДИ ИЗБОРИТЕ ВИ ПУСНАХ ОНОВА КЛИПЧЕ НА ДОГАН? А ТАКА! ПОНЕЖЕ НЕ ЧЕТЕТЕ МЕЖДУ РЕДОВЕТЕ- ОТ ПРИКАЗКАТА ГЛАСУВАЙ ЗА СТАНИШЕВ ,ТА ДА ДОЙДЕ ДОГАН, СТАНА- ГЛАСУВАЙ ЗА БОЙКО, ЧЕ ДА ДОЙДЕ ДОГАН+ЕРДОГАН!

346

Герберски Йезуити

преди 11 години

А пари за правителствените, увеличени доходи имаше без проблем.А правителството, депутатите и т.н. живеят на държавна издръжка, нали.А пари за останалите няма, нали.

345

Жицата

преди 11 години

Много сте загубени и си заслужавате мизерията. Не вдигали заплатите, а защо имало данъци. Ми от къде да дойдат тия пари бе? *** и народа ***. Само реве и мрънка.

344

Хо

преди 11 години

Къде е вожда?Притеснен съм,защото от известно време не излиза от иглуто за да подскача около огъня....!!!

343

Пенсионер

преди 11 години

Цяла година спестявам да си купя дръвца за зимата.Сега и тях ще резнат. Който ще, да я живее тази зима!

342

ПРЕДЛОЖЕНИЕ

преди 11 години

145 лв минимална пенсия се увеличава на 160 лв.700 лв максимална пенсия се увеличава на 770 лв.Останалите с до 10% увеличение.Предложение:Минимална пенсия 200 лв.Максимална пенсия 500 лв.Добавките за инвалидност и т.н. си остават към пенсиите.

341

didi

преди 11 години

Ще ги похарча на 31.12.2012 но няма да им дам и стотинка на Мутрите от ГЕРБ

340

Анонимен

преди 11 години

За каква справедливост плещят разни "парламентарни кукли на конци"? Хем ти взимат от парите, хем ти викат ами така било справедливо? По голяма простотия не бях чувал. Това си е законна кражба на държавата от бедните. Хора!!! Мисля че най-лошото не е това. Ще стане още по-лошо ако дянков обложи с данък и кредитите. Вече всичко очаквам.

339

Анонимен

преди 11 години

Харесвал съм гербавите, защото не допуснаха станишевци до власт. Но на следващите избори с две ръце за Станишев и Доган, но никога повече за тия обирджии. Търпението вече се изчерпа. Глупостите им и повсеместната им разсипия вече е нетърпима.

338

Анонимен

преди 11 години

Сърдечни поздрави към всички гласували за ГЕРБ, които се опияниха и повярваха на лакърдии и кухи фрази, изречени на уличен жаргон! Благодаря, драги сънародници! за вашата мъдрост, прозорливост и зрялост..............Сега обаче на всички ни е .....Тоя данък стана като с показаните от въздуха имения и въведения след това "данък колиба"!А от днес и всички незаконни постройки се помилват! Срещу "солена" глоба от 5000 лв. Той направил палат за милиони незаконно, те с 5 хилки го плашат... ЧЕСТИТО

337

РЕФОРМА не ДАНЪЦИ

преди 11 години

Който не прави РЕФОРМИ измисля ДАНЪЦИ !Това не важи само за ГЕРБ, а и за всички останали - БСП, Сините... Никой не прави реформи. Е аз искам:1. Реформа в Здравеопазването- сега едни пари поръват някъде и всеки в крайна сметка си плаща допълнително ''за здраве''.2. Реформа в МВР- там потъват едни 1,2 милиарда лева годишно. Поне да се обложат заплатите на служителите в МВР (около 60000 души)3. Реформа в администрацията (по-малко бюрокрация)4. Реформа в СОЦИАЛНОТО ОСИГУРЯВАНЕ! НО'Й' потъва!

336

Анонимен

преди 11 години

До 370: Първо чети какво е написано, после драскай глупости. 12 милиона е броя на депозитите а не техния размер "смотльо"....

335

Анонимен

преди 11 години

По принцип Дянков е прав ! Това е допълнителен доход,а според данъчните закони всички приходи на юридически и физически лица се декларират и съобразно законодателството се облагат или не със съответния данък ! Друг е въпросът,дали това е морално !

334

безпартиен наивник

преди 11 години

Поредните безумия. Да посегнат на сметките на Бойко и др. подобни. Какво стана с имането на Доганчо. С пръст не го пипнаха .ПП ами Масларката на която батман и се канеше. Отговора на колеги не се посяга. Важи приказката за гарвана и окото.

333

Долу ГЕРБ !

преди 11 години

Аз имам предложение към Великия икономист, министър и т.н. Дянкофф : Щом искате да въвеждате данък дето го има във всички страни от Евросъюза, защо не направите минималната работна заплата 550 евро както е в Гърция и Португалия ?Нали се изравняваме с другите страни от Евросъюза ? Аз Ви давам тези дето са най-зле.Ние сме добре щото Вие управлявате!

332

Анонимен

преди 11 години

Хората щели да открият начин да избегнат данъка върху лихвите, според Попова. Първо политиците и депутатите ще го открият този начин, защото те имат информацията кога и как ще се въведе, пък са и с опит в заобикалянето на вратичките на закона.

331

:)

преди 11 години

ПОВЕЧЕТО ПАРИ В БАНКИТЕ СА НА ЧУЖДИ ГРАЖДАНИ ,КОИТО ПРИ ТЕЗИ УСЛОВИЯ ЩЕ СИ ГИ ИЗТЕГЛЯТ ,АКО ТРЯБВА ДА ПЛАЩАТ И ТУК ДАНЪК И В СОБСТВЕНАТА СИ ДЪРЖАВА ,ДОКОЛКОТО РАЗБРАХ И БЪЛГАРИ КОИТО РАБОТЯТ В ЧУЖБИНА И ИМАТ ВЛОГОВЕ ТАМ СЪЩО ТРЯБВА ДА ПЛАЩАТ ДАНЪЦИ И В БГ ,ОТКЪДЕ НАКЪДЕ

330

икономист

преди 11 години

384-Не се връзва аритметиката ти. Защо да има минимум на облагане. Ако си си продал кокошарника, за да спестяваш за краварник богаташ ли си или трябва да си ги държиш в парите под дюшека, за да не ти ги вземат. А ако е богаташ и парите са от незаконни приходи да променят законодателството, но от комунист и милиционер икономист трудно се става.