53

Анонимен

преди 11 години

Не е нормално всички да знаят какво правиш, какво мислиш, да те гледат хиляди... Всеки има лично пространство, и всеки го пази. Не е нормално да излгаш на показ личния си живот, навици, плюсове и минуси.

52

Моля

преди 11 години

Помогнете и на двамата, те се нуждаят от лечение -- имат ментални проблеми.Господин ЗЗЗЗБогом, редно е да обърнете внимание на сина си преди съвсем да е изперкал!

51

Г-н Стефан Данаилов

преди 11 години

Той е талантлив артист, като човек е с посредствен интелект, като човек не прави разлика от другите комунисти -- мръсен комунист!

50

позор

преди 11 години

и майката и щерката-пърдон маминото синче-ВЪН от БГ!!к**ва и о****френ-тука си имаме такива достатъчно!забременяла от ламбо,и СИ МИСЛИ ЧЕ ЩЕ ГО ВЪРЖЕ!!!Като не те иска,що не абортира ,както от ДРУГИТЕ???и СЕга-л****ата...тая бълва змии и гущери,олиговрена пърди и се заяжда с хората...

49

Соломон

преди 11 години

Ирен е прелюбодейка,а учи другите хора на морал...Как да съдиш другите за сламката в окото,като не виждаш гредата в собственото си око ?А синът й е фарисей и счита другите хора за по-долни същества.Той,видите ли,бил избран от Бога...Когато ти говориш на Господ,е молитва,но когато Господ ти говори,е ПАРАНОЯ,момченце !

48

Ние

преди 11 години

Стефан е артист от най-първа световна величина,а всичко останало е "от лукавого"!Каквото и да пишете,звездата си остава звезда,а златото - злато!

47

Анонимен

преди 11 години

ИДИОТЧЕ.....С ПРОМИТО МОЗЪЧЕ....КАТИЛЧЕ.А ДАЛИ ИМА МОЗЪК Е ДРУГ ВЪПРОС..А ИРЕНЧЕТО....ИЗКУКАЛА ***...!!!!

46

Анонимен

преди 11 години

Тоя Владо е *** промития мозък. Сектите в САЩ са му промили мозъка и сега са го пратили в БГ, а Биг Брадър го прави известен, и сега като почне да пропвядва тия болни глупостиии направо помия. Психо полудяло водорасло..

45

жена

преди 11 години

През цялото време Владо използва нецензурни думи и ругае хората, без да може да каже нищо смислено. Опитва да се налага с вярата си в Бог и да се мисли за по-висше създание напълно неоснователно. Едно объркано създание и то по вина на майка си.Колкото до Ирен, не е първата нито последната, която е родила незаконно дете, но грозното при нея е, че се опитва на гърба на Стефан Данаилов да си прави реклама. Вяла се по света 25 години и сега решила да очерня хората. Дори не разбирам какво точно иска

44

Анонимен

преди 11 години

interesno , *** , a bez miasto v publi4nia dom, publi4en zastoto se sledi ot publika, i da si "odi" v drugia dom, publi4en dom, kadeto moje vse oste da izkara nekoi leFF pa dori i na stotinki

43

Само ДПС

преди 11 години

хахахаха баща му е депутат и ....... народа, а синът му дошъл да спасява народа :) хахаха

42

Кака Пам

преди 11 години

Искам си кака Пам обратно, уааааа, уааааааа (ривъ)

41

Viki

преди 11 години

Какво толкова е казал/направил, че обра толкова негативизъм и подигравки повече от ГОЛИЯ Г.З на АЗИС и циците на Преслава и тн в/у тетрадките за първолаците?Може да простите чалга поведението, но не и това, което той казва, нито обидни думи използва нито пък е престъпление да вярваш в Бог все още.

40

Анонимен

преди 11 години

и другаря збогом - моралистта, примерът и идолът на каманизама и светлото бъдаще, верният съпруг и любещ баща, целомъдрения болшевик, борещ се за правата на онеправданите и .... щеше да ми става вицепрезидент ..... оооо, Боже пази България от комунистите.....

39

коко

преди 11 години

До Анонимна Ти за това ли си анонимна,защото си просперирала много ?

38

Анонимен

преди 11 години

До Анонимна

37

Анонимен

преди 11 години

Тая откачалка,която гледа в обектива към Йехова ли се числи?А оная ,дето гледа надясно ,тя към коя лудница се числи?***!Правилно си имаме една поговорка-Докато *** не си дигне опашката,кучетата не идват!

36

Viki

преди 11 години

Аз исках да остане, забавен ми е, жалко, че дадоха кофти моменти и доста се изложи с помощта на продуцентите и съквартирантите, пък какво ще й гледам на *** Бонка, ако исках кючеци и вряскане щях да отида живея в Столипиново. Мн. несправедливо обра целия негативизъм в шоуто, на никой не му направи впечатление как Мариана си бърка в носа, Ласкин в устата на масата, пият и пушат нон-стоп. Да не говорим за клюките, които не спираха. Голям пример са другите, ще ме разплачат направо.

35

Анонимен

преди 11 години

Такива "истински хора" - тате носи, мама меси .... мдаммм ... я та опънем миньор в некой рудник да видим как ше се "преоткриеш" и "просветлиш"... особено ако имаш и 2-3 деца на ръце....Много лесно се приказва, когато нямаш грижи. А пък и ако си нещо мръднал...нема грешка. Чудно как всичките му "ВИП" се "анализират" и "преоткриват" непрекъснато и тъмън са се "преоткрили" и на - пак требе да се "преоткриват"... Аман от псевдоинтелектулаците дет са на напъплали.

34

Фалшиви Инициали

преди 11 години

36 - ама много добре го каза! Това трябва някой да му го каже на Ласкин и на оная целулитна **** Александра!