810

Анонимен

преди 11 години

"Само в столицата ГЕРБ успява да удържи съществено предимство пред опонентите си."Да. Към вчерашна дата сигурно е така. Имаме обаче още 9 месеца и София ще падне. Спокойно. Брането на тикви започна от Калофер, преди два дни.

809

Ашколсун на кадрото

преди 11 години

Еввала на репортерчето.Хванал е истинското лице на бандюгата. // Малко прилича на Бойко Борисов, ама не ми се вярва да е той, А ??????????????? //.

808

Анонимен

преди 11 години

След токова зулуми да гласуваш за ГЕРБ е диагноза.

807

ТР

преди 11 години

Докато робския манталитет продължава да битува сред народа, управия отгоре няма да има!

806

ДРУГИТЕ ГО КАЗВАТ

преди 11 години

А за премиера Бойко Борисов Чирков коментира: "Аз много се страхувам като се появи някой силно екстровертен тип като поведение. Този тип, особено при политиците, иска постоянно фокусиране на вниманието върху себе си, иска медии и население да са ангажирани непрекъснато с неговия нарцисизъм. А пътят от нарцисизма до психопатията е много къс и политиците трябва много да внимават."

805

ПРОБЛЕМА е, че ..

преди 11 години

няма нито един държавник ! за когото да се гласува !!! Всичко е така оплетено, че сме обречени на подобни матРиали да са премиери до като съвсем изчезне България. И какво да се прави ???

804

Анонимен

преди 11 години

До Добра статияАло Батман не се преструвай . Познахме те

803

БОКО ТИКВАТА

преди 11 години

В СПЕШЕН ПОРЯДЪК ВЪЗЛОЖИХ НА МИРЧЕТО, ОЩЕ ДНЕС ОКОЛО ОБЯД ДА ИЗВАДИ СОБСТВЕНО СОЦИОЛОГИЧЕСКО ПРОУЧВАНЕ, ТА ДА СЕ ЗАВЪРНА НА БЯЛ КОН!

802

Евала

преди 11 години

Според него основният недостатък на политиците ни днес е липсата на възпитание и познание. А за премиера Бойко Борисов Чирков коментира: "Аз много се страхувам като се появи някой силно екстровертен тип като поведение. Този тип, особено при политиците, иска постоянно фокусиране на вниманието върху себе си, иска медии и население да са ангажирани непрекъснато с неговия нарцисизъм. А пътят от нарцисизма до психопатията е много къс и политиците трябва много да внимават."

801

Анонимен

преди 11 години

" Изберете по-малкото зло "Няма братче в България и тая алтернатива я няма... и дим да ме няма

800

Миро Радев

преди 11 години

47 % от българите са мързеливи, неудачници и бедни. Според тях винаги някой им е виновен - дали Станишев или Борисов , това няма значение. Важното е самите те да не са виновни за мизерния им живот.

799

Как мислите ?

преди 11 години

Не е ли време Веселин Маринов и никому познатата Соня Иванова да запеят други песни ? Вече стана ясно, че "поетесата" от Русе прави нова редакция на стихотворението си за Бойко Борисов. А какво ще стане с водката "Борисофф" ?

798

На кратко

преди 11 години

Навсякъде властва хаос - на бързо се вземат някакви решения, после пак така на бързо се отменят" Чирков.

797

do 955

преди 11 години

"Сам нарече се Герб-ЕР,после стана премиер!" ... posle stana premier i posledstvom miliarder

796

пръдльо

преди 11 години

Днес ще гласуват *** от герб ОТМЯНА на наредбата за забрана на тютюнопушенето на обществени места!Сутрин едно,на обяд второ,вечерта трето!!!Догодина след ПЪЛНИЯ КРАХ на изборите ще дадат на съд ТЕЗИ,КОИТО ГИ ИЗБРАХА през предните избори,че са ги избрали ПРОТИВ ТЯХНОТО ЖЕЛАНИЕ!!НАСИЛА!!!

795

Съжалително

преди 11 години

Не мисля, че Борисов е притеснен от това, че повече няма да бъде премиер. Ще изминат една - две години и това ще се забрави. Проблемът му е друг. Той знае, че веднага след като сдаде властта ще остане на улицата, само с един охранител, без "Кугъри", без "Спартани" и без държавни джипове. И изведнъж ще види пред себе си Сретен Йосич. Майко мила......

794

Анонимен

преди 11 години

Другари герберасти,Окъпахте прасетата ,кокошките щастливи ,краставиците прави ....!!!!Цени и акцизи - европейски , доходи под африканските , естественоза това е виновен единствено Станишев.Аман от вас ****ани брюкселски *** , не 18 ами минус 18 %ви чакат.

793

Glushkov

преди 11 години

Bg medii i bg statistika maltretirat i terorizirat bg narod s izmislitzi. Bg naroda vijda dobar izhod za demokratichnoto razvitie - majoritarni izbori - lichna otgovornost - referendumi !!! Glas naroden-glas boji!!!+++

792

losHo

преди 11 години

Mnogo qsno, che shte se srine! 1. Unishtojiha cqla Severna Balgariq,osobenno na Varna i razkazaha igrata. 2. Sega pochnaha da unishtojavat i ostanalata chas ot Balgariq. vsichki sa maskari

791

Къде е Мира Радева ?

преди 11 години

Броят на коментарите против Бойчо наближава 1000. С 5-10 изключения, всички силно желаят да се разделят с Боко. Време е Мира да се появи в този форум и да каже, че към днешна дата подкрепата за ГЕРБ е 68 %. Не са заявели подкрепата си за Тиквата - Бареков, екипа на "Комиците", Румяна Коларова , Юлий Павлов и още няколко тараша. Уж, приятел в нужда се познавал.