39

румен221

преди 11 години

НЕ МОГА ДА ПРИЕМА...ДА...!!!- НЕ МОГА ДА ПРИЕМА МИНИСТЪР ЗА ВЪНШНИТЕ НИ РАБОТИ ЧОВЕК КОЙТО...- За 1 минута СЕ ОТКАЗА ТРИ ПЪТИ ОТ БАЩА СИ... ПРЕД ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ...!- КАК ЩЕ ЗАЩИТАВА ИНТЕРЕСИТЕ НА БЪЛГАРИЯ..., КАТО НЕ ЗАЩИТИ ДОРИ БАЩА СИ...!!!

38

bolka

преди 11 години

Резултатите почти във всичко досега показват, че това, което се отрича публично, по-късно става факт!

37

Анонимен

преди 11 години

Въвеждането на визите е нарушение от Великобритания на законите на ЕС.Младенов е дезертьор от военна служба и никога не е служил в българската армия както и повечето синчета и кръшкачи от управляващите богаташи, демократи и седесари след 1989 г.Преди 1989 г. имаше задължителна военна служба от 2 години при комунистите и никой не можеше да дезертира.

36

Анонимен

преди 11 години

Служителите във Външно м-во, казват, че не са имали друг министър, който толкова да мрази подчинените си и да ги третира като ***.Единствената цел на министърчето е да се уреди на някаква синекурна международна длъжност след като това правителство си замине, затова толкова активно се слага я на Нато, я на Клинтъновица, мааатой и Монката Паси много ги облизваше , но не успя да се набута на заплатка 20000-30000 долара.Я да видим този дали ще успее.

35

ИСТИНИТЕ

преди 11 години

Младенов успокои, че българската държава не е заплашена от огромна бежанска вълна.-------------------------В България за "огромна" бежанска вълна се счита и 5 000 човека!ГЕРБ не може да осигури прехраната за зимата на 100 000 социално слаби българи, камо ли да осигури всичко за 5 000 бежанци-чужденци.

34

плюсче

преди 11 години

Гербо,крадци,цъкайте яко минуси,колкото повече,толкова повече ви личи Страхът,от падането ви Отвисоко!!!!!!

33

Анонимен

преди 11 години

Бащата на президента Буш е бил директор на ЦРУ и после и президент на САЩ.

32

Реално 2012

преди 11 години

Колко бежанци могат да поемат бежанските центрове в България?

31

Анонимен

преди 11 години

Стига сте лъгали !!! Ще има визи и това е повече от ясно !!!

30

тим

преди 11 години

в последните 3 години по некъдърно външно несме имали но това е нормално когато е човек които е син на генерал от държавна сигорност и е имал пълните облаги по време на комунизма но тези от правителството са всички такива

29

Анонимен

преди 11 години

Блек аут!

28

Анонимен

преди 11 години

Не слушайте какво ви дрънка този нефелен пръдльо.Визи за UK ще има и то СКОРО!

27

tim

преди 11 години

просто ще стане обратното англия ще наложи визи за българите след 2013 зада ограничи трудовата миграция в момента се подготвия проектозакон от министерството на миграцията и външното им министерство за това и се обмислят вариянтите как да се наложат визите които да влязат в сила след 2013 и ако се гласува от техния парламент ще станат факт и това става по предложение на минъстър прецедателя на великобритания

26

Анонимен

преди 11 години

България да изземе личните карти на всички *** и да ги натовари на кораб за Индия.Да въведе визи за холандци.Всяка държава,която има закони срещу нас да бъде третирана по същия начин.Писна ми да им се слагаме на чужденците.Нека те се заемат с *** да ги видя като им въведем визи как и с холандски паспорт *** няма да може да влезне в България!

25

Анонимен

преди 11 години

От 32Само моля обяснете за какво са минусите!Не,че има значение но просто ми е интересно.Ако минусите са за факта,че момчето е от номенклатурна фамилия,може би е трябваро да цъкнете плюсчета.Ако просто си чукате минусчета щото сте почитатели на ГЕРБ - тогава е разбираемо,но това не променя факто и потеклото на "момченцето".

24

Анонимен

преди 11 години

ГЕРБ пак лъжат, защото Холандия на практика вече наложи нови визи с отказа си за Шенген.Франция и Финландия също обмислят визи заради катуните с български ***.

23

До 14

преди 11 години

Просто си объркал всичко.Точно само за *** и политици не трябва да има визи,а даже трябва да има и преференции ако заминават.Е те тогава може да се пооправи тук.

22

Анонимен

преди 11 години

До 31Ооооо Другарю,благодаря за разяснението,но я обясни "това момче" не е ли от номенклатурна фамилия.

21

избирател

преди 11 години

Другари, колкото и да плюете това момче ви разката номенклатурните фамилии. Няма вече сладки служби в чужбина за вас БКП-БСП-ДС. Приключихте, но след втория мандат сте история.

20

Taто

преди 11 години

Този ***,американска ***, Господ ще му търси сметка за безобразията които върши ,но отговорност за това носи и тиквата ББ ,той го е назначил. Какво ще направят британците си е тяхна работа и няма да питат този ***-***.