149

Луд Гидия

преди 11 години

Ега си задръстените коментатори! Зимно време нося "пионерки" от социализма, 30 години нищо им няма. Половинки кожени частна ръчна изработка на габровец се продават по оказионните магазини за 15 лв, от 1990г ги нося, още са като нови. Бабата ми носи кожени ботуши още от социализма и са като нови. Било лошо българското!?!? Бабината ви трънкина! А в Пещера правят най-хубавите италиански обувки и най-хубавата българска ракия!!!

148

минувач

преди 11 години

То пък чудните пещерски обувки!

147

Мими

преди 11 години

Български обувки друг път. Подметките почти на 90% не са български, а това води и до разлика в номерацията. Кой следи за стандарта не е ясно, но е факт, че не се спазва. За какво го има тогава не е ясно.

146

bamz3

преди 11 години

do 178 ti si *** po hubava stoka ot balgarskata nqma belio havlii obuvki 4orapi ... hrani vsi4ko

145

Анонимен

преди 11 години

Дa бе, точно те прaвят бългaрските обувки непродaвaеми. Непродaвaеми сa зaщотото зa още мaлко пaри отгоре ще си вземеш по-добри не-бългaрски. И aйде стигa сме вили, че нaшето е нaй-хубaво, пaзaрa си покaзвa кое е и кое не е.

144

Анонимен

преди 11 години

10 лв. - 10 дена. толкоз са здрави. и имат някаква химия вредна

143

toti

преди 11 години

И дъвките вече са китайско производство...

142

Анонимен

преди 11 години

165Откъде ги купувате?И на мен ми е писнало и искам да си взема военни. Предварително благодаря!

141

Анонимен

преди 11 години

За 150лв ще си купя хубави, здрави, качествени германски или английски ботуши, а не пускащи вода български! Много на сериозно са се взели ! С трици маймуни ще ловят!

140

Плевен

преди 11 години

Зад вноса и пласмента на тези евтини китайски обувки стоят същите тези мутри, които се занимават с всякакъв друг вид контрабанди и далавери и са особено близки до управляващите. В моя град например няма нито един магазин за български обувки. Хората ходят до Ловеч и Троян, за да си купят свестни обувки, а не обувки за по един ден. На всеки ъгъл в Плевен има магазин "Феникс", където се продават именно тези китайски ***. Собственик на тази верига е виден представител на плевенския ъндърграунд.

139

Бай Иван

преди 11 години

Откакто миналата година щях да се подпаля с много "качествени" български контакти започнах да избягвам всичко дето пише че е правено в България. Та така и с обувките

138

МАрин

преди 11 години

Жалко за БГ пазара, но колкото и да струват бг обувките заплатите на работниците, които ги произвеждат пак ще са 200лв. Така че браво на китайците.

137

1234

преди 11 години

Качественни български обувки - от естественни китайски материали:))))

136

Анонимен

преди 11 години

2012 година, Демокрация в просперираща България...Българите нямат пари за хубави обувки...СРАМОТА!!!

135

до 149

преди 11 години

На крокодила оная му работа в *** си носиш, ***!!!

134

клинчов

преди 11 години

Ако ми направят заплатата като в "Белите" страни ще си купя Бг стока.

133

sstranniik

преди 11 години

Егати ненормалниците сте....НЯМА БЪЛГАРСКИ ОБУВКИ!!!Преди сезон и половина си купих "БГ"- уж... обувки и ...сега им се сцепи подметката...Казах си-ще я сменя-имам хубава гума вкъщи...Какво се оказа-на "българската "подметка под тока имаше китайски йероглиф-значи там е и произведена...А и китайците бяха наблъскали толкова пълнител в каучука за подметката,че тя стоеше полу-твърда и за това след определен период сгъвания се чупи...!!!Тока и той се оказа китайски и то кух-като главите ни!Запомнете-"български" обувки няма!!!Има сглобени и ушити в БГ от КИТАЙСКИ МАТЕРИАЛИ!!!

132

ххх

преди 11 години

В Пещера в най-добрия случай само зашиват заготовки от Китай.В повечето случаи само лепят етикетчета "Произведено в България" на китайски обувки и искат да ги продават по 60-70 лева.Така,че по-скромно докато не са ви подпукали за измама

131

До 140

преди 11 години

Ами не оставах с впечетление,че са от най бедните и изпаднали хора дошли в БГ, след като ми казваха че работи цялото им семейство и че са средно нормални граждани в държавите им, или че след цял живот работа и плащане на високи данъци са се пенсионерали с нормални пенсии от по 800-900 евра и все още живеят под наем,но и в никакъв случай не твърдяха че са от малкия процент западни богаташи с луксозни къщи и вили по Френската Ривиера,които не стъпват в България и че просто нямат възможност за там!

130

por

преди 11 години

ООО, Уолстрийт, дойде ти ред и ти да седнеш на компа.