55

Монти Бърнс

преди 11 години

Трябва да си изключително ***, за да си действително религиозен. И да влагаш толкова енергия в някакви суеверия.

54

ДОЛУ РЕЛИГИИТЕ

преди 11 години

Пфф, религията колко назад ни дърпа, ако религии не съществуваха, сега сигурно щяхме да летим с космически кораби като в Междузвездни войни. А пък хомосексУАЛИСТИ или най-малкото нехетеросексУАЛИСТИ колко е имало в историята - учени, държавници, творци... Направили са много повече за човечеството от колкото.. Бог който между другото не съществува. Но ви предлагам да отидете да хвърляте камъни пред шведското посолство по пример на братята мюсулмани, не само да повръщате по форумите.

53

войнствен атеист

преди 11 години

За пореден път се показва, че от религията нищо добро не излиза.То не бяха мюсюлманите да палят и убиват за некво си клипче в ютуб, а сега една тумба хулигани, наричащи се 'християни', вдигат вой до небесата за некви си драсканици.Едно въпросче към вярващите: толкова ли ви е мижав "всемогъщия" бог, че не може да се защити сам, та да разчита на вас, простосмъртните, да защитите името му?

52

-10

преди 11 години

Първият път, когато хомосексуалистите в Сърбия се опитаха да проведат прайд парад (pride parade) през 2001 г., десетки от тях бяха тежко пребити от екстремисти-----------Иначе с гръмки слова представяме исляма като екстремисктка религия. Да си видим християнството!

51

-10

преди 11 години

"Ако подобни провокации продължат, е невъзможно сръбският народ да приеме този парад," --------Да те питам тогаз, участниците в този парад не са ли част от сръбския народ? Или сръбския народ са само тези, които ти казваш, че са?

50

ДО 69

преди 11 години

ПРАВ СИ! И ГЕЙ СЪСЕЛ ИЗЛЪЧВА ЗЛОБА, И ХРАНИ С НЕЯ СЪМИШЛЕНИЦИТЕ СИ ЧЕРВЕНИТЕ КРАТУНИ ОТ БСП!

49

Анонимен

преди 11 години

евреите са най готините хора ,а да си гей е модерно и изтънчено ,а вие сте *** нацистчета и прости миризливи ***

48

Анонимен

преди 11 години

Американските гей-лобисти нека да накарат приятелите си от Саудитска Арабия и Катар да организират гей-паради, та чак тогава да искат от нас права за малцинствата (все тази какви са)

47

абсурди

преди 11 години

На фона на СВЕТОВНАТА БЕДНОТИЯ, с такива глупости да се занимават( рисунки, гейпаради..) е ВИСША ГЛУПОСТ.( простоватото заключение е "всичка мара втасала.."А и ОНАЗИ ШВЕДКА БАЯ ПРОСТА и НИЗША ДУХОМ ще да е била...( но има една дума:"пуснете я да пасе!"...По-обидно е, отколкото да занимавате света с нейната НИЩОЖНОСТ...

46

Анонимен

преди 11 години

Последните дни на света в познатия за нас вид изтичат. Справка - Содом.

45

Бой и стригане

преди 11 години

Гейзерите искат уважение, но не уважават дори религията на нормалните хора. Добре ги бият сърбите. Май те останаха единствените необлъчени хора на Балканите.

44

Анонимен

преди 11 години

Няма гейове има само асексуални. Асексуални решили да си начешат нещо. Особенно ако им внушили това. А внушението е умишлено. Точно затова не трябва да има паради. Парадите са част от внушението. Това внушение е зараза за пасивните и лесно възприемащи авторитети мозъци.

43

@ 57

преди 11 години

Колкото и обиди да сипеш, не можеш да промениш факта, че миризливата ти религия ти е пълен булшит, а единият от главните герои в нея е с меки китки и нежно дупе. :)

42

до 58

преди 11 години

Казаха и писаха, че е доказано фалшиво, но дали са го прочели всички, които прочетоха лъжата е друг въпрос

41

Алън Дълес

преди 11 години

Медиите пуснаха новината че Исус е имал жена. И го повтаряха до втръсване. Но доктрината номер едно е хитра. Медиите не казаха новината че писанието е фалшиво според всички научни методи. Така медиите правят "наука" - за обществото.

40

@ 52

преди 11 години

Ако можеше и баща ти да бъде гейче или поне във фаталната нощ да се беше дръпнал по-рано и да те беше изпръскал на килима , колко по-малко щеше да страда горката ти майка.

39

до 43

преди 11 години

Не подценявайте сатана. Точно сега е времето в което се води голямата борба за нашите души.Както се вижда- подмени се морала ценностите, разби се семейството, проституцията процъфтява, всеки ден стават убийства, кражби, агресия и пошлост...Това са неговите дела, които са обратното на Божийте заповеди

38

Анонимен

преди 11 години

Elisabeth Ohlson Wallin и е името на шведската крава , е тва ако не е лезбийка , не знам кой е :D

37

Анонимен

преди 11 години

Какво се чудите? От хора с болно съзнание може да се очаква всичко, защото за тях няма нищо свято освен самите тях. Искат да бъдат приети от останалите, но това няма как да стане и затова изливат злобата си върху всичко, което е свято за християните, защото виждат в църквата своите изобличители. Дано Бог бъде милостив към тях!

36

Анонимен

преди 11 години

Че той Исус си е гейче, к'во ново и скандално има в това? Да зарежеш дом и семейство за да се шляеш насам-натам с 12 мъже... Юда явно завидял, че не е получавал достатъчно ейнъл в сравнение с другите и го предал...