177

Анонимен

преди 11 години

Aбе тоя не беше ли против референдум за АЕЦ,сега изведнъж иска референдум.Малко ми прилича на ,,хем боли хем сърби хем драго ми е''.

176

Анонимен

преди 11 години

Е те точно този референдум може да ни провали като гласоподаватели, щото народа е *** и няма да гласува точно и конкретно за това дали имаме нужда или не от нова АЕЦ, а ще изрази недоволството си от Борисов и неговото управление, щото доста негативи се събраха напоследък.

175

Приоритетът

преди 11 години

Приоритетът на нацията: да свалим ЕТ "герб" от властта!

174

Терафлоп

преди 11 години

Че нали г-н премиерът беше срещу референдума на Станишев?К ва стана тя?Скоро двамата Бойко и Серго може и дружески да си гукат.Нали Б.Б. е бил гард на Тодор живков?А Серго стана голям бос в Европа,та може да ходатайства за Б.Б. в ЕС ли ПЕС ли беше или друга порода куче?Бойко обича кучетата и мрази мат риала.Политика.

173

Анонимен

преди 11 години

най-ефтино референдума ще излезе ако се проведе в полицейските управления

172

алоо,Бг-цигани?

преди 11 години

Мутри отдавна няма ФЪФ-Бг,..."ТЕ" станаха-----ОЛИГАРСИ ,започва се от :И.Костов и Р.ОвчЪ,....останалите са известни!А Луната спи,...народа СЪЩО!

171

hagen

преди 11 години

До666Не знаех до този момент че Б-я има толкова прости хора които не се свенят да показват слабоумноста си и в нета.Ти трябва да си от тези екоактивисти които се събират само ако паричките са в брой.Но да вземеш да прочетеш че от соплата на самолетите излиза горещ въздух който със взаимодействие с влажността и ниските температури на височината на която летят образуват тези дири като облаци.

170

дрън дрън

преди 11 години

Ако приемем,че само този половин милион подписали се са "за" Беляне ,редерендума е безмислен ако Борисов не го фалшифицира в полза на Станишев.........

169

а стига бе умнико

преди 11 години

Електорнни избори.... та народа да се хване за твоя шалтер....аде де.....

168

ДЕ БРЕ ДЕ

преди 11 години

ЕЛЕКТРОННИ ИЗБОРИ....АБЕ БОЙКО...ДА ТЕ НЕ ХВАНЕ ТОКА БРЕ .....ЗНАЕШ ЛИ КОЕ КОПЧЕ ДА НАТИСНЕШ... БРЕ ДЕ БРЕ... пъдарче БРЕ....

167

с любезното съдейств

преди 11 години

ЕТ герб, с любезното съдействие на Маргини Брадърс, представят новия си сапунен сериал, Лъжливото пожарникарче. Ще Видите: как Цецо лъже за апартаментите; как Дянков лъже за заплатите и за пенсиите; как кметката лъже за винетките за паркиране; как плевела лъже, че е истински президент; как пожарникарчето лъже, за каквото си иска; как българите лъжат, че вярват на пожарникаря. Очаквайте и други изненадки...

166

Анонимен

преди 11 години

Тези който са за БСП са луди, или пенсии над 70 години :)

165

сънува на яве

преди 11 години

Пожарникарят излъга, че спира преговорите за Белене, и излъга, че мечтае за е-референдум.

164

Ангел

преди 11 години

БЕЛЕНЕ ЩЕ ГО ИМА ,РЕФЕРЕНДУМА НЯМА ДА НАКАРА ХОРАТА ДА ИЗЛЯЗАТ ДА ГЛАСУВАТ СЛЕДОВАТЕЛНО ЩЕ Е НЕВАЛИДЕН СЛЕД ТОВА ИНВЕСТИТОРА СЕ ВРЪЩА НА БЯЛ КОН ПРАВИМ ЦЕНТРАЛАТА ОТКРИВАТ СЕ ХИЛЯДИ РАБОТНИ МЕСТА И ГЕРБ ИЛИ ГУБИ ИЗБОРИТЕ ИЛИ НЯМА ДА МОЖЕ ДА УПРАВЛЯВА САМА-АЗ КАЗАХ.

163

:)

преди 11 години

мечтае за е-референдум - голям смях.Автоматично отпадат между 60-70% от избирателите пенсионери.Да не говорим, че данните се манипулират по-лесно, вместо да дават за кампания ще платят на една фирма да стъкми резултатите както е удобно :)

162

Ясно само едно

преди 11 години

Борисов и====== , партия Герб - това е смешно бе , Дянков една овца който изобщо просто няма мозък и го ще е ++++ всички . Бойко за разтрел, другите приятели на Бойко ще строят Белене !

161

НЯКОЙ МАЙ......

преди 11 години

Някой май съвсем изперква.... така или иначе идват избори ...а има раирани костюмчета за след ттях.....и звучи прекалено грозно да говориш за купуване на избори след като цял свят видя НЕГОВИТЕ депутати ...мъкнещи чували в ноща на изборите.....ама някой май съвсем изперква......

160

До ДОТО:

преди 11 години

Малий, мно`о си страшен, бе, гомньо! Че си и неграмотен, но това най-малко ме учудва. Аре бегай си игра с дечурлигата в маалата и на се бутай между шамарите, че може и да ги апнеш!

159

Опала

преди 11 години

Кък избирателите без разлика на пол и партийна принадлежност:"Садистът изпитва сексуално удоволствие от това да причинява болка или да унижава партньора си. Мазохистът изпитва сексуално удоволствие от това да му бъдат причинявани болка или унижение."

158

до 212

преди 11 години

Ти от къде знаеш колко резерва ? Сигурно Борисов те каза..........