54

Анонимен

преди 11 години

Демокрацията е обществен строи при които права имат само богатите и всичко се прави в името на богатитеКаква е разликата с исляма?

53

Анонимен

преди 11 години

Религията е най-лесният начин да се настройват хората едни срещу други.

52

х

преди 11 години

хора които не вярват могат да обиждат и в форумите ,могат да крадат,могат да убиват и да извършат всякакви престъпление даже срещу човечеството.

51

ЯСЕН

преди 11 години

В БЕЛИТЕ СТРАНИ ИМА ДЕМОКРАЦИЯ . ЗАБРАНАТА ДА ВАЖИ САМО ЗА ТЕХНИТЕ ЗОМБИРАНИ ЖИТЕЛИ!!!

50

преди 11 години

Тоя не беше ли умрял ?!

49

МУТРА

преди 11 години

Забрана и на обидте и с-у нашия пророк-"ТИКВАТА"

48

fuck off

преди 11 години

nai dobriq musulmanie e martviqt ..............kolkoto pove4e ympreli i ubiti *** tolkova po 4ist i dobar svqt

47

редовен Мюфтия

преди 11 години

Няма да обиждате пророка Мохамед. Той е казал "Убии неверника" и всеки, които говори против него говори на езика на омразата.

46

Анонимен

преди 11 години

тоз вкара калпак

45

Антирелигия

преди 11 години

до до 36Исторически факти не могат да се отричат! Признавам, че ако не друго християнството ни е опазило националната самоличност през турското робство. А и православието винаги е било по-толерантно...Вярно е също така, че християнството е оформило културата - по точно неспазването му - защото разните властимащи кардинали и прочие са действали като меценати (имайки много пари накрадени от бедните вярващи)Бъди сигурен без религия в средните векове щяхме сега да сме много по-напред!

44

Анонимен

преди 11 години

Радвайте се, че България е и Европа са светски, а не теокрации както искат мюсюлманите. Скоро под темата ще има над 300 коментара както обикновено, ако тези екстремисти имаха власт тук, коментарите ви биха били достатъчни или да ви прокудят от държавата, или да ви екзекутират.Чакам с нетърпение момента в който ще сме енергийно независими от тях, пък тогава да си живеят в средновековието щом искат. Човек би си помислил, че ако наистина вярваха щяха да оставят бога си да се оправя с нас.

43

мислиим?

преди 11 години

Така като гледам май, това е единствената религия, при която си "нагъзен" когато се молиш, моля ви се на ни какрайте да се нагъзваме нормалните хора, достатъчно сме нагъзени по други параграфи.

42

Анонимен

преди 11 години

За пореден път зад този театър стои световната еврейска клика, изпитан метод за изкуствено създаване на конфликти, нетърпимост и дестабилизация на обществата ... почти всичко днес се режисира от тях, тласкайки ни към пропастта

41

Анонимен

преди 11 години

Защо обиждат само Мохамед а на Исус никакво внимание ?Или и зад това стоят американските интереси

40

Анонимен

преди 11 години

Така е защото като се навеждат в джамията някой пръцне друг му се сцепат гащите, по внимателно навеждане на килимчето и нещата ще си дойдат!

39

1

преди 11 години

tia kato ne im se jive za kvo se razmnojavat. tova bilo greshno onova neznamsi kvo treto ne trebva da se kazva.mene pa mi se jive v dinami4en sviat

38

Анонимен

преди 11 години

tez medii ne sprexa da ni zanimavat s gluposti

37

Кратун

преди 11 години

Да не би ислямът да е привилегирована религия, за да се въвежда такава забрана само за обиди срещу Мохамед? Тяхната настойчивост и нашата "толерантност" ще ни изяде главите...

36

Антимюслем

преди 11 години

Искам в ЕС да се забрани исляма официално , да се съборят всички джамии и диваците да бъдат изгонени в техните *** държави. И ние можем да искаме.

35

до 36

преди 11 години

Дай го по позитивно, че нещо ми заприлича на ислямист.Християнството е допринесло, както нищо друго за развитието на цивилизацията.Ти лично се ползваш от облагите, които то ти дава.А, анархията не носи нищо позитивно.Религиите винаги са били скелето на обществото.А без различни гледни точки, без войни, щеше да е скучно.И нямаше да има никакво развитие.