335

Ади и ВИЙ де !

преди 11 години

Я какво убаво коланче има премиера. Я каков убав тумбак има премиера. Че и чифте пистол... НЕ бре НЕ, и чифте ВЕРТОЛЕТИ е препасал. Ади и ВИЙ де. Световен 1 по коланче. И 1 по тумбак. И ..... за ояден врат класация няма ....... Сички места са негови.

334

Иванов

преди 11 години

Тази *** мутра кога сяда да чете документи, да размишлява , да взима решения? Непрекъснато се развява като скъсан вестник и сипе простотии. Толкова ли сме прости ние българите че го търпим?

333

Анонимен

преди 11 години

Много лош матра,л ,вътрешни врагове дебнат отвсякъде.Да познаем ли кои са хубавите?Въобще не е трудно-ами честните и почтени евреи и разбира се хамараканските разпоредители.За интересите на едните и другите що глупости и предателства се извършиха-мила Родино страдалнице!

332

Анонимен

преди 11 години

Около правителствената болница в София има сериозно присъствие на полиция. - Да не би Бойко да е? - пита развълнуван минувач. Близостоящ униформен му отвръща:- Не, от четири часа извършват сложна хирургическа операция - отделят езика на Плевналиев от за*ника на премиера

331

Анонимен

преди 11 години

ТИКВО Безподобна, остават ти по-малко от 9 месеца царуване и после на бунището на историята! То не беше Мишо Бирата, Телешките пържолки, летящи Бистришки тигри, дюнери на всеки ъгъл, които ни пазят от ислямския тероризъм!!! БАСТА Престъпник изпечен!

330

Анонимен

преди 11 години

Ако е частна фирма съм съгласен, но като премиер не трябва да е така. Нали е народен любимец, от кого се страхува, сигурно от бившите съдружници. За наркотиците е грешна политиката. За хванато количество наркотици страната за която са предназначени трябва да плаща половината от цената на черния пазар иначе им ги изпращаме, тогава ще имаме печалби. Вярно е че са спестени много пари, но отпред има знак минус. Много милиарди минус...

329

Предложение

преди 11 години

Могат да се осигурят мачлета с Ким Чен Ун, Уго Чавес, Колумбийската мафия (паралелно с мачлето, може и да се разследва последната), с ядрени специалисти от Иран и т.н. Хем ще ги бием, хем ще навъртим летателни часове. Пък като се налетим, можем да купим съвсем нови самолети за още мачлета.

328

MIMI

преди 11 години

bravo bat boiko.da se pukat du6manite.osobeno sasela stani6ev,.nikoga ve4e komunisti na vlast.koito glasuva za bsp momentalno e glasuval za dps.pomislete ne gledate li 4e tursizirvat darjavata.po dobre po malkoto zlo boiko

327

да-да,ама не

преди 11 години

Винаги се питам какво има в джобовете на "ТИКВАТА" та ръцете му са все там ? Иначе мутрата която стана министър-председател на България успешно налага мутренският стил/анцузи,дънки и фланелки/ и говорене в общестото/все повече се налага езика на гангстерите/а що се отнася до неговата сигурност то това е работа на службите...Като падне от власт тогава ще си е негова работа...Сретен Йосич търпеливо чака този момент...Бог да пази България.пп.На изборите през 2013 г. мислете,ако ви е писнало...

326

Анонимен

преди 11 години

За 20 мин. само двама не се оприличават на ***

325

:) :) :)

преди 11 години

Я, ама тука некви герберасти гледам, дето на пръсти се броят :))) Айде у лево! Чупка!

324

Shark

преди 11 години

Също така си е моя работа ще гласувам ли за ГЕРБ, няма ли?

323

Анонимен

преди 11 години

Нета е голяма работа и неграмотния се изявява като политикан, нищо, че пише от места за психически отклонения, като повечето от вас - коалиционни тройки.

322

чашата преля

преди 11 години

Боко, баба Зима идва, качвай се на самолета и дим да те няма, че лошо става!!!!

321

Анонимен

преди 11 години

Наглоста на Бойко се нарича ГьОН СУРАТ !

320

Анонимен

преди 11 години

По голяма наглост , не съм виждал!Самозабрави се!Колкото по рано , толкова по добре!

319

Анонимен

преди 11 години

Темата е за преброяване зурлите

318

До 417

преди 11 години

Учудващо е, че можеш да четеш.

317

Анонимен

преди 11 години

"Ако Господ обичаше България, той отдавна щеше да си прибере пожарникаря!"Помогни си сам, за да ти помогне и Господ.

316

Анонимен

преди 11 години

Писанията на герберите винаги са уникално ***..