36

Анонимен

преди 11 години

КОГА НАЙ-ПОСЛЕ ВОЕННИТЕ И ПОЛИЦАИТЕ ЩЕ СВАЛЯТ БОЙКО ОТ ВЛАСТ?

35

Така, така

преди 11 години

Значи, хайде да си кажем нещата в очите. Българската армия е съставена от страхливи мижитурки, и впиянчени непотребни торби. Да не би да си представяте, как българската армия се вдига и прави преврат, просто защото положението е вече непоносимо ?! Няма как да стане. Ще си навеждат главичките и ще се държат за палците докато им подхвърлят някое кокалче. *** с фуражки.

34

До 32

преди 11 години

Ей палячооо! Ти наричаш Българската армия изедници ли? Ти българин ли си? Или къв - ***? Или си няй вероятно някой лузър който няма какво да прави и си избива комплексарщината по форумите. По принцип не си губ времето да пиша тук - ама сега не се стърпях. И нали знаеш какво е казал Наполеон? "Народ който не храни собствената си армия, ще храни чужда!"

33

John

преди 11 години

Всеки ламти за голяма заплата, а не погледне, каква е производителността на труда. Българите са най - мързеливите работници в Европа. Ако видят, как работят американците, на по 2 -3 работи от сутрин до вечер ще откачат. Не може да получаваш без да даваш. Трябва да има читави работодатели и читави работници. А и двете ги няма. Истината е с гърч към прогрес.

32

Анонимен

преди 11 години

АМА ОТКОГА ЩЕ ИМА УВЕЛИЧЕНИЕ- ОТ ПЪРВИ АПРИЛ ИЛИ ОТ 1 СЕПТЕМВРИ- ПО-ВЕРОЯТНО Е ВТОРОТО, ЗАЩОТО ТОГАВА НЯМА ДА СА НА ВЛАСТ ГЕРБ

31

Кадър за 34

преди 11 години

Лични наблюдения ли имаш или си зарязана бивша съпруга на военен?

30

до 35

преди 11 години

Как какво правят ?! Ако не е армията, ще трябва да ровят по кофите от глад.

29

Анонимен

преди 11 години

Като не им харесва на военните какво правят там. Държи ли ви някой на сила.

28

до 29

преди 11 години

Лигльо, по добре да храним всеки друг, но не и този свинекомплекс МО. От сутринта освен да се напиват, друго не знаят.

27

Анонимен

преди 11 години

До Датата Само да попитам за екстрите.Може би това,че си на разположение 24 часа,че нямаш право да работиш втора работа,че те подхвълят и подритват отвсякъде,че се изпъваш на всеки който снощи се е скарал с жена си и не му е ден,че метеш и събираш листа по плаца създаден да го метат 3000 човека а сега едва 10.кое му е добре.Единственото добро нещо е,че вземаш заплата и то навреме.

26

Анонимен

преди 11 години

bal sum gi u voenntite

25

Анонимен

преди 11 години

По скоро правят някакво необявено съкращение.Но, помислете си приятели - Щом така се подиграват с армията, какво остава за хората които не са от силовите структури.В друга тема тук, симпатизант на Герб заявява, че към 31.08. в резерва са натрупани 6,5 млрд.Ако е вярно, защо тогава постоянно оправдават санкциите и поскъпванията с това, че е криза и нямало пари?

24

Талибан армаси аскер

преди 11 години

Няма стига, още ще флаза. Ние сме милони. Нас ша храните

23

Стига !!!

преди 11 години

разберете, не можем вече да ви храним. То не бяха полицаи, не бяха военни, не бяха държавни служители, не бяха *** с помощи и не-знам-си-какво. Разберете, че и ние нямаме пари за да храним и вас !!!

22

Анонимен

преди 11 години

#19.. създава се напрежение и делене в обществото, не се подвеждайте толкова лесно. Аз съм цивилен инженер в МО с 540лв. основна.. с добавките стигат до 800лв. Плащам си като поп и данъци и осигуровки в 3 пенсионни категории + здравни вноски...

21

До 13

преди 11 години

Да, ще ги спрат ,няма да им дават заплатите а ще увеличат твоята.Български ***, ти си гледай в твоето канче,то затова сме на това дередже.

20

Датата

преди 11 години

Малко работят за да получават повече :( Имат доста екстри за това което им се случва сега... службата е лека за да се иска повече... отговорноста също е малко...нека го защитят пък тогава може и да може... що не съкратят още хора...мисля че за нашето положение не са ни необходими толкова военни... 30 000 е множко не мислите ли? 55 000 полицаи има все пак ;)и те искат...а и им се работи допълнително...значи им е лесно :)Нужен е основен преглед на всички възнаграждения в държавата!

19

MIL

преди 11 години

До а Научи се да пишеш и след това изказвай мнения!

18

Анонимен

преди 11 години

тез по цял ден седят на дебелите си *** и си чешат таша.ц.ите, докато се чудят с кого да се заядат, с кого да се напият, сядат да пият от сутринта за добро утро, ако трябва нещо да свършат то се прави само ако им дадеш нещо иначе не, нищо че им е работа.

17

Военните доходи

преди 11 години

А какви са доходите на военно служещите?Предполага, че се взема предвид облеклото, храната, казармите, платените отпуски и т.н.