279

Анонимен

преди 11 години

ЗАЩО СЪЗДАВЕМЕ ДЕЦА ВЪВ ДЪРЖАВА ВЪВ КОЯТО ТЕ НЯМА ДА ИСКАТ ДА ЖИВЕЯТ? ИМАЙТЕ МАЛКО МОРАЛ И ДОСТОЙНСТВО,ПРЕВЪРНАХА НИ В СВОИ РОБИ СЪС ТАЗИ ИЗМИСЛЕНА ФИНАНСОВА КРИЗА, СЕГА И ТОК ЩЕ НИ ПРОДАВАТ ,ХАХАХА

278

Факт

преди 11 години

АЕЦ - "Белене" - НЯМА ДА ИМА НИКОГА НЕ СХАНАХТЕ ЛИ ВЕЧЕ ?

277

Анонимен

преди 11 години

КАКТО ВИНАГИ ПАК ЩЕ БЪДЕМ ИЗЛЪГАНИ ОТ ЛОШИТЕ БАТКОВЦИ- С А Щ.

276

КОМСОМОЛЦИ.....

преди 11 години

А сега...давайте ...комсомолците от ГЕРБ...плюйте яко по всеки написал нещо против ВОЖДА.....ако преди това не сте го отстранили от сайта.....

275

обективен

преди 11 години

ВЪПРОС:а когато руски *** я продават България на руснаците защо не вдигате врява?

274

Анонимен

преди 11 години

60-70% данък върху влоговете и имотите на богаташите от ГЕРБ и СДС и ще се съберат пари за 2 български АЕЦ, а не за една.

273

Shark

преди 11 години

ГЕРБ-авите прости милиционери играят на "тука има-тука нема" . Точно като електората им. Какъвто електората такива и избраните.

272

6 6 6

преди 11 години

Атомната в Белене ако ще се строи трябва да е изцяло държавна.Не може часна конпания да притежава Атомна централа в България.Не искам да плащам ток на някакви *** Американци а те да си строят Атомна центара на територията на Суверена Държава.Не искам Америка да става по Богата о на това от горе ако стане нещо изтичане ще го скрият.Вън Борисов и продажните Американски лакеи от властта.

271

Анонимен

преди 11 години

ДОБРЕ ЧЕ КОМСОМОЛЕЦА СЪБРА ПОДПИСИ ЗА РЕФЕРЕНДУМ, ТА ДА ИМА ШАНС ДА СЕ ОТЪРВЕМ ОТ ЦИРЕЯ БЕЛЕНЕ

270

Пак тази АЕЦ.....

преди 11 години

За едни ...може ...за други...не може...деББеловрати похвати......

269

Анонимен

преди 11 години

ГЛЕДАЙТЕ ВЪВ YouTube интервюто на ААРЪН РУСО,ЩЕ ВИ СТАНЕ ЯСНО ВСИЧКООО

268

К'ва стана тя ?

преди 11 години

Бойко иска да си осребри мадата и да лае и той отстрани, като Костов, Доган, Кунева, Янев, Сидеров и т.н. знайни и незнайни строители на европейска България. Това е повече от очевидно. И по стар български обичай ще остави за сапьорите на следващото правителство една две добре заровени мини със среден радиус на действие. Да централата трябва да бъде частна това начина. Иначе ще бъде поредната касичка за всяко правителство занапред, както беше "Нефтохим Бургас".

267

Анонимен

преди 11 години

Е какви частни роби сте ,бе?Американски танкове ли има по улиците?Руски ли?!ужда армия ли ни е окупирала,що ли????РОБИ СТЕ В ГЛАВИТЕ СИ САМО!Никой не протестира за нищо-значи явно всичко ни е наред!!!!

266

Жоро

преди 11 години

Нали беше не рентабилно и ненужно,и сега изведнъж американци и то искат 100% от Белене?дълго годишния натиск от САЩ,явно е свършил работа.......

265

KILL WITH POWER

преди 11 години

СЕВЕРНА БЪЛГАРИЯ ЛИКУВА НАЙ ПОСЛЕ РАБОТА И ЖИВОТ В БЪЛГАРИЯ

264

Анонимен

преди 11 години

Сега като се забъркаме с този ***, ще имаме да му плащаме и на него 1млрд. неустойка.

263

обективен

преди 11 години

323Абре спокойно бе, при подобни нервни изблици може и да се гътнеш, ако си и някой старчок още повече:)) Пази се бре ***:) От приказките ти с главни букви, какво смяташ, че и СТАВА на Америка?:)))))))

262

До лек анализ

преди 11 години

Аз пък си мисля така: защо това да не е постановка на Путин? Правим си един инвестиционен фонд в САЩ, който е голям филантроп и иска да спаси бедните българи от съд и плащане на луди пари за обезщетения към Русия! После се разжираме с този фонд - т.е. с нас си, че ако възобновим проекта, ще паднат претенциите на Русия или братския фонд ще ги поеме /ще плати дедовия всъщност!/ и ето ни пак в играта! Пак сме тука!!!!!!!

261

Анонимен

преди 11 години

Досието на Борисов е в кгб и това личи от действията му.

260

ДО 322

преди 11 години

СЪС НИКАКВО ДОСИЕ НЕ ДЪРЖАТ БОРИСОВ,ДОСТАТЪЧНО Е ДА ПОЖЕЛАЯТ И ЩЕ ИЗМРЕМ ОТ ГЛАД,БОКО ИМ Е НАЙ МАЛКИЯ ПРОБЛЕМ ПОВЯРВАЙ,ПРОСТО ВЕЧЕ СМЕ РОБИ НА ЧАСТНИ АМЕРИКАНСКИ БАНКИ