62

До 82

преди 11 години

Грешка. Имах предвид Шериат, а не Халифат. Благодаря за поправката.

61

ДО ГЛАВНИЯ

преди 11 години

Я си седни на газъ бе малкият . Закони на Халифата . Ти знаеш ли какво е ХАЛИФАТ и какво ШИРИЯТ .

60

Анонимен

преди 11 години

До 78 Напълно съм съгласен със теб, Само да те поправя мусулмански народи няма. Има турци,иеменци ,сириици,които официалната и религия е ислям . Волжка България по точно Казанското /Царство / Приема исляма за своя религия около 985г.

59

Гл. мюфтия-в секта

преди 11 години

Самият главен мюфтия, незаконно избран под натиска на Уорлик, Турция и Борисов, е член на радикална секта и заявява, че законите на България не важат за мюсюлманите и те трябва да живеят по законите на Халифата. Живее в Турция, счита я за своя Родина. Мюфтийството дължи огромни суми на държавата- 100 млн., намалени от д-вата на 3 млн.( Б.Б послушно изпълнява нарежданията на Ердоган, който е единственият му "приятел"), извършил е злоупотреби и с пари на поклонници Затова защитава радикалния Ислям

58

Анонимен

преди 11 години

Защо пък да се уронва авторитетът на "религиозната институция" на мюсюлманите? Те имат точно такъв авторитет - че скрито проповядват радикален ислям, работят за капсулиране на мюсюлманите, подготвят почвата за отделянето на определени райони от България, насаждат разделение и омраза, търсят някакъв реваншизъм за наследството на една мъртва империя отпреди повече от век ... И още много такива неща. Мюсюлманите се имат за много работливи. Истината е че са мързеливи, паразитни, лицемерни нагаждачи

57

Анонимен

преди 11 години

Ей, 51Какво означава "остава българите да излязат"?!Глупости! Българските граждани няма да се саморазправят със забрадките и брадите, за да направят удоволствието на Ал-Уакф ал-ислями! Защото точно това е целта на брадатите салафити - да провокират, да създават безредици и граждански войни! Има си органи на МВР и ДАНС! Ако трябва да излизам, то ще излизам пред сградата на МВР, за да искам защита за здравето и живота на хората в Пазарджишкия съд!

56

Анонимен

преди 11 години

ave mai bqgate ot problema tapi li ste slepi li ste tova sa turci nqmat ni6to ob6to sas *** .tova sa muslumani kak da vigo obqsni 4ovek .tap narod slaba darjava

55

По 100 евро ?

преди 11 години

От къде вземат пари тези мюфтииства да плащат на мъжете по 100 евро на месец, жените им да ходят забрадени. Това се знае в Пазарджшко . Забранено им е да казват .Представяте ли каква антибългарска политика се развива. В югозападна България ? Едва ли не, вече не са в Турция . Къде е тези продажни българско лидери , да разпръснат Мирните пред съда .

54

Анонимен

преди 11 години

Е сега е момент за голяма Екскурзия. Сичкото ***, дето се брои за турчин и останалите такива, трябва спешно да бъдат екскурзирани за Саудитска Арабия. Като им промиват малограмажните мозъци, сега да си ги вземат при тях.Жалко, че го няма Тодор Живков, щеше да им я организира бързо екскурзията.

53

Ангел

преди 11 години

КАТО СЕ ДИКАЖЕ ЗА РАДИКАЛНИЯ ИСЛЯМ ДОЖИВОТЕН СТРОГ ТЪМНИЧЕН ЗАТВОР МНОГО СИ ПОВЯРВАХА ТИЯ

52

Анонимен

преди 11 години

Аз съм Българин, работя и си плащам данъци. И от тези данъци на тези турчеещи се *** плащат социални помощи. За да си ходят по джамии и да не работят.Аз като български гражданин настоявам държавата да им спре всякакви социални помощи. Заради тези, на всички *** да се спрат. Да се разберат по между си, как ще я карат.Държавата да разследва парички и имоти на всички учили в Саудитска Арабия. С подозрителното им забогатяване. Да докажат средствата си. И да бъдат депортирани от България.

51

Анонимен

преди 11 години

58 е прав. Турците са си в Турция. Тука основно *** са поели исляма и се опитват а го докарат турци.Не забравяйте, че точно Килъри Клинтън ги покани на среща. Очакваше се, че ще ползват *** за дестабилизация на страната. Но не очаквах, че ще прокарат радикалян ислям чрез тях. И по този начин ще търсят дестабилизация на България.

50

Анонимен

преди 11 години

ne mi dreme kvo pi6e v poziciata,ne me zanimavaite s gluposti.turskite *** si gi pi6ete v anadola .

49

Пловдив

преди 11 години

Чувал съм за пингвините в Пазарджик.В Столипиново също се появиха нехарактерни мюсюлмани за България,те са със дълги бради,сиви роби до земята и увити чаршафи,като торта на главите си.За първи път ги забелязъх след атентата в Бургас.Трима уахабита вървяха с 2 *** на 5,6 години.ДАНС,да вземат да си свършат работата и в гетото,че да не станем като Македония и Косово .На какво ли ги учат толкова малки,може би за камикадзета.

48

Зъл Дух

преди 11 години

За *** от Пазарджик мога да напиша само едно - "money muslims". Те са просто платени. Ако чашата прелее съм готов да зарежа всичко и да тръгна по пътя на кървавата саморазправа. Много мои сънародници с българско самсъзнание са готови на същото. Искрата пламна в Катуница. И това бе само началото...

47

?

преди 11 години

ако държавата не вземе мерки катуница ще е като разходка в парка за *** и ***

46

кuк

преди 11 години

Е значи така ..противопоставяне на религиите ,уронване имиджа на мюсулманите...ами да считаме ли,че подкрепяте Алкайда?Що те също са мюсулмани или не са .Хайде марш в ***,че вече ми омръзна да ви слушам неграмотни и манипулирани ***.Защо никой не каже истината за радикалните движения от 1986г и предотвратените атентати в БДЖ, заради което ТЖ предприе да им смени имената /неодобрявам тази постъпка но можеше да стане със закон и по желание/Стига вече толерантност.Вярващ съм но не фанатик

45

Анонимен

преди 11 години

*** защо не продължът с опитите си да забременят мъж ? Пикал съм им на религиите измислени.

44

Анонимен

преди 11 години

*** се превръщат все-повече в разрушителна за обществото ни сила.Вчера един тук се хвалече, че мърсувал по християнски гробища ... Това може да го каже само и единствено ***.Ако държавата не направи нещо спешно срещу *** ... става лошо.

43

Анонимен

преди 11 години

Който плаща, той поръчва музиката! А парите идват от най-радикално мюсюлманската държава в света - Саудитска Арабия! Под прикрития за свобода на вероизповеданието не можем да допуснем да се работи против националното единство и сигурност в държавата! Мюфтийството настъпи мотиката! Не можем да бъдем разграден двор до безкрайност! Или ние, или те...Това е суровата истина.