29

Лошоо

преди 11 години

В последно време Иран много често започна да дава вече открити изявления за подготвяните и предстоящи военни действия!Какви ли къдри нашият Плевнелиев в САЩ, че замина толкова скоропостижно за там?

28

до 39

преди 11 години

Евреин, марш в Израел. Какво търсиш тука.Ааа, ние да ходим в Азия, а вие да се намърдате тука, ей селски тарикати.Марш в Израел, кой те е търсил тука. Евреин ще ни казва какво да правим у дома си в България.

27

ГЛАДНИЯТ.

преди 11 години

БРАВО. ТАКА ТРЯБВА. В НЕФТЕЦА Е ХАМЕРИКАНСКИЯТ МЕРАК. НО ГИ ШУБЕ.А Ч****ИТЕ СИ ИГРАЯТ КАРТИТЕ С ХАМЕРИКА НО, УВИ И ХАМЕРИКА СТАНА ГОЛЯМ ТРЪН ЗА АРАБИТЕ. ВИДЯХА И РАЗБРАХА КАКВА ИМ Е СВОБОДАТА И В ИРАК, И В ЛИБИЯ И КЪДЕТО СИ БРЯКНАХА ПРЪСТА ВСЕ ГЛАД И БЕЗАКОНИЕ И МОР.НА ПОУСЕТИХА СЕ *** И ЩЕ ГО ЯДАТ И Ч****ИТЕ И ХАМЕРИКАТА. ИРАН СИ Е НЕЩО ДРУГО И ЩЕ ПРЕСОЛЯТ МАНДЖАТА. ДА СЪРБАТ АМА, И НИЕ МАЙ,МАЙ ЩЕ ГО Д***МЕ-НАЛИ СМЕ С Ч***ИТЕ .ТЕ НАЩИ СА СИ ПОЛОВИНАТА Ч****И. ОНЕЗИ СИ НА ЗНАЯТ И .........

26

до 17

преди 11 години

Хихихи, а на мен една баба друго ми каза. Че като го гледала, ама много приличал на евреин. И Путин и той бил евреин, и жена му. А за Медведев да не говорим. Истински евреин. Друга баба ми каза, че най-големия евреин е Ангела Меркел. Но се облича като жена. Щото на обрязването се престарали.Много умна баба, много ги знае.

25

Анонимен

преди 11 години

Какви богове какви 5 лева?Пред АК-47 всички са равни!Религиите са за неуките.Дори да има Бог не е това на което учат хората в храмовете от всички религии!Религията е форма на управление.комунизма,капитализма,феодализма също.Просто религията е надживяла всички тези изброени,но това си е начин за подчиняване на хората.

24

Анонимен

преди 11 години

как бе *** ще се защитите с чадъри ..?? :)))))

23

Анонимен

преди 11 години

ПРЕДПОЧИТАМ СИ ТОЗИ МИЗЕРЕН ЖИВОТЕЦ,АЗ НА АЛЛАХ НЯМА ДА СЕ МОЛЯ НИКОГА,ТОЗ *** НЕ МИ ГО ХВАЛЕТЕ МНОГО,МИ КАТО МУ СЕ РАДВАТЕ МНОГО

22

do 29

преди 11 години

Ние брате сме за Швейцарската позиция.Това,че ни врътнаха атентат за да заемем нечия чужда имперска позиция не означава,че ние като послушно кученце ще го направим!

21

Анонимен

преди 11 години

Театъра е пълен. Да не дава Господ да въвлекат и България в реални действия.

20

Анонимен

преди 11 години

Без коментар....само поклон пред този свят човек.

19

Патриот

преди 11 години

Няма да забравя изказването му пред ООН как *** всички западни лицемерни *** и им каза право в очите истината за атентатите от 11ти септември и ония като плъхове се изнизаха ,кой световен лидер има такова мъжество ,като него.Беше направо епохално ,епично гледайте го в ютуб.Само заради това му се покланям!

18

Вагнер

преди 11 години

Явно, Ахмадинеджад има лекарство против ракови тумори!Да е жив и здрав.Нека излекува света.

17

POWER OF ZION

преди 11 години

Иранските маври ще ядат бомби за закуска,обяд и вечеря...А после са наред и Турските мазни шебеци.

16

Вагнер до 19

преди 11 години

Дори и да висне,на вас няма да ви се размине тоя път.Целия свят ви разбра що за хора сте!

15

ДИДО

преди 11 години

Една война в Иран ще има сериозни последици за нас,и да се молим да са само финансови/цената на петрола/,но едва ли!

14

Анонимен

преди 11 години

И тоя ще висне на някое дърво :))) Като предходните хахахах :)

13

XA XA XA

преди 11 години

Един от най-яростните противници на Израел, който непрекъснато заплашва да изтрие страната от картата на света, лидерът на Иран Махмуд Ахмадинеджад, има еврейски произход. Това съобщава британският вестник "Таймс", цитиран от БГНЕС. Изданието се позовава на личните документи на Ахмадинеджад. По време на гласуването неотдавна той е показал лична карта в която пишело, че фамилното му име е Сабурджиан - чисто еврейско фамилно име, което означава производител на Сабур, молитвения шал за иранските евреи.На ръка в личната карта е дописано към фамилното име - джиан. Според изданието това е станало, когато семейството му е приело исляма. Сабурджианите идват от Арадан, родното място на Ахмадинеджад и според експертите присъствието на джиан във фамилното име означава, че става въпрос за изключително вярващи еврейски семейства. Експертите смятат, че това е и основната причина за екстремисткото поведение на Ахмадинеджад, който по този начин иска да избяга от собствения си произход и от отрицателното отношение към него в средата където живее.Преди време близките на Ахмадинеджад казаха, че промяната във фамилното име е била продиктувана от "смесицата на религиозния и икономическия натиск". Самият Ахмадинеджад никога не е отричал, че има промяна във фамилното му име след пристигането му в Техеран. Това лято обаче властите арестуваха

12

Вагнер

преди 11 години

Когато Ахмадинеджад говори,всички да мълчат и да чуят истината.

11

Анонимен

преди 11 години

Довечера Пред CNN , New York , ще чуем как Ахмадинеджад ще отговаря на въпросите на Пиърс . Винаги е интересно да чуем мнението на чужди президенти , които казват някои истини , понякога шокиращи.

10

нщнт

преди 11 години

Всичко насочено срещу евреи, мюсюлмани, ***, семити, *** и всякакви неевропейди, които не се числят към арийците и християнския свят се ползва с пълното ми одобрение. Да живее най- старата арийска нация - българската, ние ще оцелеем и пребъдем.