78

Анонимен

преди 11 години

без майтап, нещата стават страшни с тия патенти. В щатите компании (често с никаква връзка с технологиите), състоящи се главно от адвокати, масово патентоват някакви неща, които са базови за производството на куп други продукти и няма как да са защитена интелектуална собственост. Говоря за неща, които са в основите на електротехниката, електрониката и комуникациите. Само дето закона на Ом не са патентовали още... след това ще се опитат да цакат целия свят и да смажат индустрията на по-малките

77

Анонимен

преди 11 години

накрая останалият свят ще забрани епъла:)

76

не син

преди 11 години

А дано се задавят и да пукнат !

75

23053

преди 11 години

до 73 Благодаря ти все пак .Казах го от яд че ще го върна защото не оправда очакванията ми .С калъфа излезе около 450$ но проблема не е в парите а в това че в сравнение със Самсунг е доста назад

74

mindo

преди 11 години

За глобата не се притеснявай :). Те епъл са ги дали парите няколко пъти на самсунг. За последните 3 процесора на айфон, за дисплеи, за памети, за каквито компоненти се сетиш. От тия 230$ за компоненти за новия айфон поне половината отиват в самсунг :). Това пави над 100$ отчисления за една бройка от айфона отиват при самсунг :)

73

dp

преди 11 години

Брей че забава, и кума Лиса дори с мнение за технологиите се изцепи :D ._Това_ вече го прави български, предстои ми да видя средностатистическия БГ индивидзнаещ кога има какво да каже.Ама и така е забава, е, с повечко шум ама ако е тиха пък забава ли ще е :D .

72

Анонимен

преди 11 години

Това което имаш в главата може да те направи газар, а не това по какъв телефон говориш .... ------------------- Ако имаш нещо в главата, че си купиш СГС3, но ако си истински гъзар, ще си купиш Айфон.

71

Анонимен

преди 11 години

До ГРУЗИНЕЦ да, личи си ти щото си първосигнален, смартфона отдавна не е само телефон а хората го използват като заместител на компютъра, представи си че докато се разхождаш сам в парка ти се доиска да си удариш една ***, защо да вадиш цял лаптоп, като можеш да си пуснеш порно на смартфона, ставаш по-мобилен, сещаш ли се сега ???

70

ГРУЗИНЕЦ

преди 11 години

Е НЕ СЕРИОЗНО СЕГА ИСКАМ ДА КАЖА ЧЕ РОЛЯТА НА ЕДИН ТЕЛЕФОН Е ДА ЗВЪНИ(СЯ ДАЛИ Е ПАКИСТАНСКИ,УЗБЕКИСТАНСКИ ИЛИ КАКЪВТО И ДА Е ТАМ ВСЕ ТАЯ) КАКТО КАЗАХ КОЙТО ИСКА ДИСКОТЕКА ИМА СИ УРЕДБИ ВЗИМА СИ ЕДНА И ВДИГВА ЦЕЛИЯ КВАРТАЛ В ВЪЗДУХА ХАХ

69

ГРУЗИНЕЦ

преди 11 години

ДА ГЛЕДАМ ПОРНО :D:D:D:D:D

68

Анонимен

преди 11 години

До ГРУЗИНЕЦ ми о едно време и лаптопи не е имало, дай да се върнем в едно време тогава и да ползваме телеграфи вместо телефони :-), Ти за к'во си го купи тоя лаптоп?

67

Кума Лиса

преди 11 години

Ха Ха Ха това за комплексите ме изкефи, а аз искам да им кажа на лузърите със Самсунг, че по-високотехнологичен телефон от Apple никой не е правил, не прави и няма изгледи и за в бъдеще днякой друг да направи, а зобитата със Самсунг, HTC, LG ....... да си пият редовно розовите хапчета и да не се пеняват толкова, че не е полезно за здравето им :-))))))

66

ГРУЗИНЕЦ

преди 11 години

ХАХА ТЕЛЕФОН ЩЕ ГОЛЯМ ПРАЗ КАКЪВ Е НАЛИ ВЪРШИ РАБОТА ТАМ? ТО И МОЯ ЛАПТОП Е САМСУНГ(САМО ЧЕ ПРАВЕН В КИТАЙ) ЕМ ДОВОЛЕН СЪМ ВЪРШИ РАБОТА НЕ Е ЗЛЕ ТО ЕДИН ТЕЛЕФОН Е ДА ЗВЪНИШ АКО ИСКАШ ДИСКОТЕКА ИМА СИ УРЕДБИ НАДУВАЙ ТАМ И ТВА Е ХАХ ЕДНО ВРЕМЕ ХОРАТА КОГАТО СА ИМАЛИ СТАЦИОНАРНИ ТЕЛЕФОНИ ТА КВО?

65

Чичо Манчо

преди 11 години

Айде зомбита купувайте Galaxsy SIII'ки че господарите Ви от Samsung събират пари за глоби :-), а трябва да им останат и с нещо да се хранят.........

64

Анонимен

преди 11 години

До Големия Жълт Член: Аз знам това как се казва това в учебниците по психология, терминът се нарича: комплекс на самочувствието в областта на високите технологии, на английски съкращението е Samsung :-))) или по нашенски: вечните догонващи които искат да са първи :-)

63

Анонимен

преди 11 години

ХАХ ЗАБЕЛЯЗВАМ НЕЩО ДРУГО ХАХ В ПОЧИВНИТЕ ДНИ ПОСТОЯННО СЕ ПУСКАТ ТЕМИ ЗА ЕВРЕИ И ***(НЕ ЧЕ ИМА НЯКВА РАЗЛИКА МЕЖДУ ДВАТА ЕТНОСА ДЕ АМА ВСЕ ПАК) ТА В СЪБОТА И НЕДЕЛЯ СЕ ПУСКАТ ПО 2-3 ТЕМИ ИЛИ ЗА ЕВРЕИ ИЛИ ЗА ПОРЕДНИТЕ *** ТЪПНИ ХАХ ПО ЗАБАВНИ ТЕМИ НЯМА ЛИ КАТО ЗА УИКЕНД БЕ?

62

Големия Жълт Член

преди 11 години

Ами да и аз това им казах педи малко но не вдяват пичовити:-))). А същевременно ми е много интересно защо зомбитата на Samsung се лепят като мухи на *** по новините за Apple и яко се пеняват. Като не ги интересуват продуктите на Apple, защо попиват всяка новина за iPhone и се тръшкат колко са им хубави корейските тояги в коментарите към новини за Apple? :-)))

61

Анонимен

преди 11 години

ХАХА ТОЙ ТОЗ САЙТ ВИНАГИ ПУСКАТ ТЕМИ ЗА ЕПЪЛ АКО НЕ ЗА ЕПЪЛ ПУСКАТ ТЕМИ ЗА ЕВРЕИ И СЕ ВДИГА РЕЙТИНГА ХАХ

60

Зомби до 72

преди 11 години

Ей горски, ти си поредното зомби на Samsung, не се ли усещаш, че когато си купиш Samsung от най-високия им клас SIII в момента плащаш пари като за истински телефон но получаваш корейско менте с мноого пласмаса и никакво качество, което след няколко месеца не струва и половината пари които си платил а iPhonе си запазва 50% от стойността дори година след като излезе от магазина. Мноо сте прости всички Samsung зомбита :-)

59

Анонимен

преди 11 години

Вчера си купих i Phone 5 днеска ми се иска да го върна .----------------Мисля, че законодателството на ЕС и щатите позволяват да го върнеш в някакъв срок (трябва да видиш малките букви в договора или да се консултираш с юрист).