407

СССР

преди 11 години

Човек може да е ***, но не бива да пада под санитарния минимум!

406

Буревестников

преди 11 години

То бива простотия.... То бива тъпотия.... И в предишни "ВИП БРАДЪРИ" ( случая със кухата лейка от поп фолк средите Десислава да кажем....) е имало излагации.... Но чак такъв РЕЗИЛ и то от "виШиска" ;) :) ;) ,която е прочела цели ха ха ха "три поредици книги на Пауло Коелю" не съм очаквал и аз... :) Столицата на Обединеното Кралство?!? Англия? Столиците на съседни държави!!! ха ха ха... на Румъния е Белгия?!? А на Сърбия е Босна?!?... Това е МНОГО ПОВЕЧЕ ОТ ТЪПОТИЯ ДАМИ И ГОСПОДА... НАИСТИНА ! :(

405

Анонимен

преди 11 години

Когато си *** - то е за дълго. Няма такива *** като тая випаджийка.

404

da

преди 11 години

Браво, моето момичи, типичко си :)

403

Несъгласен

преди 11 години

Прокуратурата да се самосезира и да провери от кое учебно заведение са и издадени дипломите за средно и висше образование.Тези училища трябва да бъдат затворени и осъдени.Да знаеш столицата на Англия трудно може да се нарече "познания по география",но представете си тази простачкка какви знания има по история,биология,математика.Започвам да се съмнявам дали знае аз буката и таблицата за умножение.Леле...ужас.. ама много е проста,снощи се смях от сърце на глупостите който наприказва,невероятно е.

402

сме-хурко

преди 11 години

искрено се смях в тази серия на ББ! реакцията на останалите в къщата просто ме изкефи - Благой потъна миличкия, Къци не можеше да повярва че това е истина а влизането на Шрек аааа т.е. Фънки ще е причината да следя с интерес иначе олигофреничния и изтъркан до скъсване формат... Фънки да ги насира постоянно искам че даже да набие някое канче хич няма да е излишно. А това объркано момче - синковеца ако продължи да е толкова досадно може и един бой да изяде, ей така да се сети че не е Real American

401

Ежко

преди 11 години

Босна столица на Сърбия - тая *** мръвка ще раздуха нова балканска война!

400

$

преди 11 години

За Златка е ясно ( от *** умен не се става). Истината е много по-гадна.Масово учениците , а дори и голяма част от студентите , не знаят елементарни неща , и не могат да пишат правилно на български език. Истината е една - *** НАРОД ЛЕСНО СЕ МАНИПУЛИРА !!!!!!!!!!

399

Черната Патка

преди 11 години

*** съм ама имам више.

398

666

преди 11 години

Абе ей, след 1980-ти набор, всички са "изпуснати" !Това да н е знаеш държави в Европа, столиците им...камоли балканските е нещи повече от невежество! Много деца, а и след въпросния набор нямат никаква обща култура. То там ги докара "демокрацията" да има такива недуразомения, като тая "девойка", която ако продължат да й дават елементарни задачки ще видите какъв ужас ще настане! Тая знае само да прави с*ирки и нищо друго!

397

БУДНА И УМНА

преди 11 години

ДО 461 .... МНОГО ИНТЕРЕСНО В КАКВО Е УСПЯЛА ЗЛАТКА ???? В ЛЕГЛАТА НА МНОГО МЪЖЕ ЛИ, ТА ТОВА Е ПРОСТИТУЦИЯ И НА ТОВА МУ КАЗВАШ УСПЯЛА !!??? *** КАТО ***, А ЗА КРАСИВА.....КУ*ВЕНСКА КРАСОТА !!! УСПЯЛА ЖЕНА СЕ КАЗВА НА ОБРАЗОВАНА, ХУБАВА, ГРИЖЕЩА СЕ ЗА СЕМЕЙСТВОТО СИ И ДЕЦАТА - РАБОТЕЩА ЖЕНА !!!! А ТАКИВА ПАЦАЛИ КАТО ТАЯ *** НЕ ВИЖДАМ КАКВО И Е "ВИП" !! ЦИРК И ПОЛОВИНА КАКТО ВИНАГИ ЗАБАВЛЕНИЕ ЗА ПРОСТАЦИ !!!

396

хххххххххх

преди 11 години

уникално си *** Златке. Кой изобщо ви гледа глупостите.

395

Анонимен

преди 11 години

От Златка Черната трябва да я прекръстят на Златка Тъпата.----------------------------------------------------------------------------Тогава как ще ги различаваме :)

394

emigrant

преди 11 години

ne moze da e scenarii, sega i da kazat 4e e taka koi bi im poviarval ....te da kazt 4e sestrati e k**va pa posle vari se mii na rekata......

393

valya.doncheva.5

преди 11 години

До ЗОРО"Не мислите ли, че това е някакъв цирк...деца на по 5-6 г.ги знаят тези неща!" Зоро, радвам се, че разсъждаваш така. И на мен това ми беше първата мисъл, но уви! - дори в случая да е изиграно /Не съм го гледала и ми е трудно да съдя/, циркът, в който живеем е истински, и Златки под път и над път. Преди няколко дена жена на 22 години се учуди пред мене какво е това Пиринеите и къде е, после ми каза, че навремето в училище й било скучно и едвам го изтърпяла.

392

123

преди 11 години

Не може всеки да е добър във всяка област. Патрашкова плюе по Златка, че не знае столиците, ама ако я накарат да си покаже циците? Кое предпочитате - Географията на Златка или циците на Патрашкова, а?

391

do 461

преди 11 години

Браво радвам се,че е успяла но извинявай да кажеш.че Англия е столица на Великобритания си е направо УЖАС,СРАМ и ПОЗОР.100000% съм сигурен че тази ЗЛАТКА-*** ще остане още в къщата,продуцентите я разкриха,и няма начин пак да не я направят за смях.Ако и ти си толкова образована колкото нея ще те разбера,защо я защитаваш.

390

до 463

преди 11 години

Не е важно само да имаш пари за да плюскаш и ядеш бе плебей ! Обществото има нужда от образовани хора, които да са за пример, да са образовани особено такива , с които ни занимават всеки ден !

389

до 459

преди 11 години

Позамисли се малко и ще разбереш...има много общо с останалите граждани и ако не го виждаш, мога да те посъветвам само да се опиташ да си махнеш конските капаци

388

Поспалана

преди 11 години

Какво се смеете на жената, няма човек, който да знае всичко! Жената е успяла - красива е и има висок стандарт на живот! Интересно ми е всеки от вас какво е постигнал с живота си, че е тръгнал да дава акъл на другите!