134

Анонимен

преди 12 години

До Ангел: Колко "работни места щяха да се открият...в тоя беден район"? Приблизително.

133

Анонимен

преди 12 години

Който се смее последен, най-добре се смее, а именно - когато Русия гризне дръвцето заради малоумния си иск за 1 милиард. Щото в Международния арбитражен съд руските простотии не минават.

132

Ангел

преди 12 години

НЕ СИ НАПРАВИХМЕ ЦЕНТРАЛАТА АМИ СЕ ЗАНИМАВАМЕ С ГЛУПОСТИ ,ТЕГЛИМ СИ ЗАЕМ ЦЕНТРАЛАТА ГО ПЛАЩА НИ РУСНАЦИ НИ ТРЯБВАТ НИ АМЕРИКАНЦИ.РАБОТНИ МЕСТА ЩЯХА ДА СЕ ОТКРИЯТ ОСОБЕННО В ТОЯ БЕДЕН РАЙОН А СЕГА ПЛАЩАЙ ЗА ТОЯ ДЕТО ДУХА *** ДЪРЖАВНИЦИ И ВСЕ ПО-*** ИДВАТ И ВСЕ ПО-*** СТАВАТ

131

селянин

преди 12 години

До Анонимен 141: Ами купи си тогава свещи и газена лампа бе, те са абсолютно безопасни..Аман от ***...

130

Анонимен

преди 12 години

Прогресивните държави се отказват от АЕЦ.

129

работещ

преди 12 години

Ей, "русофилчета" смрадливи, кой е този "източник от атомния отрасъл на Русия", дето се разсмърдял пак? Ако *** на Путин можеха да лапнат българската НЕК заради АЕЦ Белене, където бяха отсвирени, щяха да са го направили вече - при Сергейчо и Р.Овч., например, а не сега да се размирисват в ченгенайски сайтчета като това. Газ пикаят, защото изтърваха голямото плюскане, а ГЕРБавите плюскат на други копанки. Това е, нещастници. Няма да има АЕЦ Белене, сънувайте кражби и плюскане отдругаде.

128

жорето

преди 12 години

От догодина викам за тях чдър+шезлонг на плажа 50 лв. и царевицата по 10лв. Ще ги оправя аз тях.

127

Анонимен

преди 12 години

Въобще не ме учудва че комунистите пак са продали националните интереси.

126

Анонимен

преди 12 години

Проруските мнения имат повече плюсове сякаш не сме в България.

125

Анонимен

преди 12 години

Който доиде на власт след тези тиквеняци Бокови ще му се разкаже играта.....Тогава ще видите какво значи "ОПОСКАНА ДЪРЖАВА".

124

до 153

преди 12 години

Не бе, това е целта на нашите мутри - да фалират НЕК и после да го приватизират. Позната и изпитана схема.

123

Анонимен

преди 12 години

до кога ще търпим некадърните управници от Герб да избиват комплексите си на международната политическа сцена?! Не е важно дали е Русия или Холандия, комунисти (кои са?) или анти, а за националните интереси и сигурност!Когато нямаш ресурси и си беден като мишка търсиш икономически и политически начини за ОЦЕЛЯВАНЕ,а не дрънкаш глупости като махленски бабаит,които предизвикват само насмешка и разкриват колко си слаб и напълно зависим от силните.Жалки "политици", а на нас-жална ни майка!

122

kala

преди 12 години

Това ли беше целта на руснаците ? Под предлог че ще строят аец белене, да се докопат до активите на нек и да ни съсипят тотално. Съд за националните предатели които реабилитираха проекта.

121

хахаа

преди 12 години

леле колко са набъбнали минусите под мненията на хората с повечко гънки на втория етаж!!!!!явно комратите нямат способността да счупят бетона,наливан им половин век,както и да попитат вътрешното си аз-какво значи независимост и свобода.жалко за тези бедни същества.злобата,завистта и малоумието водят хилядолетният ни народ към пропастта.

120

аец-тумор

преди 12 години

Който е плащал за химиотерапия знае колко струва лечението, а за незапознатите ще подвърля една цифра за размисъл - 5 000 евра. Ако у нас се правят 100 000 химиотерапии годишно, това означава 1 милиард лева за химиотерапия на болните от рак. В замяна основния причинител на тези заболявания АЕЦ Козлодуй дава печалба 100 милиона или десет пъти по-малко.

119

SHTE LAPAME

преди 12 години

HURKATA PAK!!! SAMO NI *BAT I BIQT MAI KOI KYDE SVARI! TAKA SHTE E KATO SE NAVEJDAME NA SULQ I PULQ - SEGA SHTE RAZSHIRQT ZADNIQ DVOR.

118

П.Петров

преди 12 години

Комунистите в затвора, а партиите им забранени, заради 70 години национални предателства !

117

Българин

преди 12 години

Да фалират.И без това смъкват по три кожи от Българина. Да не се правят на ощипани.

116

Анонимен

преди 12 години

АЕЦ трябва да бъде ликвидиран защото работи под похлупака на "обект с национално значение". Ако има теч на радиация нещатата се потулват, ако подпочвените води са замърсени пак всичко влиза в архивите в секретна секция. Но резултатите от замърсяването са налице - у нас има най-много онкологични заболявания на глава от населението в Европа. Всичко се крие и се потулва защото това е обект със национално значение. Да ама от този обект губим всички, а печелят шепа бандити.

115

Ф.С.В

преди 12 години

Дупчат се плодородни ниви за шистов газ------ ЗАщОТО - БГ е фактор в световният пазар на зърно --ЗАТОВА!!!! ЕВРЕИТЕ ЗНАЯТ ЗАЩО !!!!