104

Анонимен

преди 11 години

Като врътнат кранчето арабите и ще им врътнат главите.Виж че им търпят мурафетите само заради петрола.

103

до 104

преди 11 години

Да ти кажа ли кво ще стане?Ако арабите врътнат кранчето НАТО ще ходи да го пусне :))) И познай кой ще бие в операция "Връткане на кранчето" камиларите или крилатите ракети ?

102

е такива като ястреб

преди 11 години

дето слагат бг.знаме до турското ,ще дойде ден ще е... майката на България ,ще ви карат да целувате и турското знаме ! *** е прав ,какъвто и да си ,турчин ,*** ,евреин и т.н. ,щом си роден в България трябва да уважаваш родината си и да не се подиграваш със загиналите за свободата й !

101

Анонимен

преди 11 години

Трябва да ида да ударя главата в земята,и докато съм наведен никой да не е посмял да ми минава от зад,че няма да издържа и ще му дам да ме оправи,все пак ми е хубаво да сме двама мъже в пустинята и да си бъркаме под чаршафите.Чуждото си е чуждо.

100

Анонимен

преди 11 години

не бе просто са си такива диви.Ако някой иска повод да думне Иран не е нужно да се прави филм който ще накара банда варвари да беснее.Няма особен смисъл.По-добре да се инсценира някаква терористична атака някъде в някой град.Малка неутронна бомба (иран вече имат подобно)в някой град нейде из САЩ или може би ЕС.Ето това истински ще накара стършелите да излетят от хралупата хахаха.А това сега е доказателство как някои хора са още в 15-ти век.С тая кривиразбрана толерантност.

99

12

преди 11 години

До Сокол А много си *** -а ако арабите врътнат кранчето на нефта и газа какво ще стане с Европа и САЩ?Чаткаш ли какво ще стане?

98

Анонимен

преди 11 години

Никой не може да унищожи Евреите,понеже в тях са парите и на Америка и на Русия.А няма как някой да ги унищожи тези две държави.Един опита(Хитлер) и всички видяхме какво стана.Затов не говори глупости,моля те.

97

545145

преди 11 години

само мюсюлманите създават напрежение по целия свят ,те създават конфликти и водят постоянно война за нещо ,да се махне тая *** от лицето на земята

96

Анонимен

преди 11 години

Тука има един евреин дето пише по 2 коментара в секунда и си слага плюсове на тях... стига си ни промивал мозъците! може мюслимите да не са китка ама те са единствените които могат да унищожат еврейската ***!

95

Анонимен

преди 11 години

94:не забравяй че християнският свят също им фанатици.Не забравяй Латинска Америка,Русия както и европейските християни.И ако има война между религиите християните ще се надигнат и ще ви изравнят със земята.И тогава ще целувате кръста и ще се отричате от религията си само и само за де не станете част от инквизицията.Накрая мюсюлманите ще накарат християните да покажат как те колят и бесят(а повярвай ми правим го много по добре от другите).Войната между религиите е неизбежна,просто и трябва време

94

bg

преди 11 години

do 96-za izvestno vreme 4e po4akash zashtoto zapada iska purvo da unishtoji Pravoslavieto,sled tova Kitai,sled tova India,i muslemite sa posledni.

93

kjkj

преди 11 години

Защото ислямът е една религия измислена от болен човек и то най- вероятно с психични отклонения, като Мохамед.Тази религия не учи на никакви добродетели и ценности, а само на примитивизъм, консуматорство и паразитство.Коранът прилича на старата книга от еврейската Тора, "Битие" и учи само на презрение към останалите вери.Дори бракът в исляма е само договор, а не е тайнство както при нас.Мюсюлманинът се чувства горд, когато излъже друговерец и се погаври с честта му, защото така го учи вярата му.

92

до 83

преди 11 години

Точно в десетката! Петрола е вече към края си! Даже до 100 години да изкара ,може да не е през вашия живот но като време в историята е след миг. После тези страни живяли леко и с много пари от добива на петрол ,ще останат гладни ,защото от пясък не се живее. Алчността и мързела ми попречиха да залесят и отнемат от пустините повече земя с тези пари.Сега се чудят как ще оцеляват децата и внуците им. Търсят налагане и война на основа религия ,защото нямат друг избор.

91

Анонимен

преди 11 години

84% от египтяните искат смъртно наказание за всеки, който се отрече от мюсюлманската религия.Някой нещо да добави? Какви са пясъчните двукраки?

90

Анонимен

преди 11 години

ИСЛЯМА ЩЕ ВЛАСТВА НАД СВЕТА, РАНО ИЛИ КЪСНО!Сега може да сте християни, но утре ще станете правоверни мюсюлмани и то по собствено желание!АМИН!

89

kireza

преди 11 години

до 77Не само петрола е целта.Причината са и климатичните промени!Ако настъпи малкият ледников период,както са уверени много учени,то Сахара и поречието на Ефрат ще бъдат световните житници,до като в северните райони ще има сняг през по-голяма част на годината!Така северна Африка и част от Азия ще бъдат колонизираниотново и заселени с ангосаксонци!Нас също ще унищожат и тук ще се живеят само англоезични!Интересно,каква ще е поводът за колонизирането ни?Това са целите,а не демокрация,няма я въоб

88

Анонимен

преди 11 години

Нищо не могат да произвеждат арабите понеже са мързеливи.Като им свърши петрола ще дойдат пак американците и ще произвеждат енергия от слънцето,макар че има много по слънчеви места в света от техните държави и тогава няма да са така желани както е сега.И не ми викай ***,*** е *** и сестра ти както скапаният ти мозък промит от имама в селото ти.

87

Мислещ

преди 11 години

Мюсюлманите пак показват, че са просто много страхливи и зли.Твърде жалко, понеже показват как някакъв *** филм може да ги извади извън равновесие.С християните толкова са се базикали, но те като пичове гледат снизходително към глупавите атеистчета, макар че определено има неща, които са за шега и това са неща, които реално нямат нищо общо с Бога, а са човешки глупости.

86

bg

преди 11 години

do 84-zna4i ot amerikanskite nacistki merzavci da o4akvame oshte 50 godini merzavski dvoini standarti.

85

ГУРБЕТЧИЯ

преди 11 години

До _Ястреб_43. А ти какъв си с тези 2 знамена ?! Дори и срам нямаш да се подиграваш с историята на родината си ! Аз може да съм всякакъв ,и турчин и българи и *** и пр. ,това не е от толкова голямо значение ,по-важното е ,че съумявам да определя кое е правилно и кое не ! Трябва да си адски долен лицемер за да поставиш знамето на България редом със знамето на поробителите на България ! За такива като тебе на турски казваме : койнунда йълан беслемек /да храниш змия в пазвата си ! Хайде със здр