50

Анонимен

преди 11 години

Никога няма да посегна на лекар който си гледа съвесно работата !

49

Анонимен

преди 11 години

А за гаврата с пациентите .........ще им дават бонус ?Нека се запитат защо има "нападения" !

48

Анонимен

преди 11 години

Докога ще ги пазите? Повечето от тях не стават за нищо, писарушки някакви. Всеки един от нас, българите, поне един път през живота си е страдал от тях. Кога ще поискате да отговарят за действията си? Все на гърба на пациента е всичко! Аман!

47

Анонимен

преди 11 години

А кога ще наказват лекарите заради техните грешки със здравето ни. Пазете лекарите, а народът да умира. Лекарите са по-гадни и от таксиметровите шофъори.

46

Анонимен

преди 11 години

Но също и лекарска небрежност трябва да се наказва със затвор,ако има смърт поради лекарска небрежност трябва да се лежи минимум 15г.иначе е безмислен текст.Това ще рече,че Фелдшерите се учат на нас преди да отидат в Англия или Испания....

45

лекар

преди 11 години

правим сичко за пари - изписвам лекарства секакви - най-вече на онези фирми, които ми бутнат повече пари, та да пиша тяхното лекарство в рецептите на куцо, кьораво и сакато - няма значение дали лекарството ще им помогне - важното е да се продава щото на мен за това ми плащат - не мога да живея на едната смешна държавна заплата, нали?

44

do 55

преди 11 години

Дори и да си прав, къде намери връзката между тази ваксина и един лекар в спешна помощ? Тази връзка съществува само в твоя болен мозък! Понеже някой в здравната каса взема рушвет, да хващаме бухалките и да бием наред - защо само лекарите, може и полицаите и пожарникарите.....

43

Анонимен

преди 11 години

а за *** ще важи ли? упс, това е реторичен въпрос - естествен, че не

42

Анонимен

преди 11 години

Сега откакто Лъчо Мозъка лобира да вкарат тая смъртоносната ваксина срещу рак на маточната шийка - CERVARIX и GARDASIL - която е забранена в почти цяла Европа, че даже и в Индия, а от скоро и в САЩ - дали няма да има ред смъртни случаи сред 12 годишни момиченца, на които задължително ще я поставят. И понеже я забраниха в САЩ, сега произведените дози от тази отрова трябва да ги продадат някъде - например у нас. Здравната каса ще им плати няколко милиона и готово. А лекарите ги защитават със закон

41

Анонимен

преди 11 години

Редно е да си зададем въпроса "Защо има такива нападения?". Едва ли са случайни...

40

Мамантос

преди 11 години

Що за изродска дискриминация?! Че с какво едно търо заптийе или кадия са по-ценни от произволно избран човек? Мабоумия!!

39

Анонимен

преди 11 години

Каква омраза към лекарите се шири тука! Лекувайте се сами тогава! Бой щяло да ги оправи?!?! Като гледам какви сте спецове всички във всички области, затова сме в преход от 23 години, защото вие всичките си вършите страхотно работата! Без значение дали става въпрос за учители, лекари, железничари, държавна администрация, политици, полицаи, прокурори, адвокати... всичките са ***, ако се съди по вашето мнение. Има ли професия, в която според вас работят честни и почтени хора вършещи си работата

38

фщжг

преди 11 години

ако нападението е от *** сигорно този закон няма да важи защото те имат само права без задължения към държавата.....и протекцията на БХК......а лекарите са бити основно от тези диваци....също и полицайте.... и всички граждани на РБ са потърпевши....

37

АЗ

преди 11 години

До До 43Не говорете така срещу лекарите, всеки ден спасяват хиляди хора. И се молете да ги има, когато ви потрябват на Вас или на близките ви.

36

за 32,Tulski

преди 11 години

Eй Тулски,истински изнервяш.Защо при билкари ***?Защо да се надува апендикса,не знаеш ли че ядете *** от супермаркет,та после се поболявате?!?Нито трябва да си стоят у тях,нито им трябва да се оставят в нечии ръце,*** паразитиращ.Да не си посмял да разбереш как да не си болен,Тулски!Алкохолик консервен!

35

прр

преди 11 години

А-аа не съм съгласен,само бой ще ги стресне,след като закон не ги лови.

34

аз

преди 11 години

Най-после. Още колко лекари трябваше да бъдат пребити от онези ***, ***!

33

Ikonomist

преди 11 години

То скоро няма да има кой да нападат. Що народ измря пред болниците. Аха стигнат и разбират, че специалист няма. Напуснал заради смешното заплащане. А тези дето прибират пари под масата да си наемат сами бодигардове. Това не е медицина. Престъпниците сами се грижат за сигурността си.

32

Анонимен

преди 11 години

A kak 6te se nakazva smarten slu4ai na pacient po lekarska vina???? Dosega ne sam 4ul lekar da e vkaran po takova obvinenie v zatvor.

31

111

преди 11 години

И пак казвам НИКОГА НЕ СМЕ ДАЛИ НИТО ЕДИН ЛЕВ, за да получим повече внимание, а съм убедена, че те не са и очаквали нещо, защото отдалече си личи кои хора имат пари и кои нямат.Е... ние нямахме и въпреки това вниманието и лечението, което получих беше най-доброто.Длъжна съм да го напиша, че живея втори живот благодарение на тези хора.И съм напълно съгласна с промените в НК.Всяко посегателство над лекар и изобщо медицинско лице-би трябвало да се инкриминира.