39

До 30

преди 11 години

Като иронизираш миналото, цитирам: "Цял живот на хляб 5 ст. и цял живот трамвая ще е 20 ст.", ти допускаш грешка. Хлябът - типовият - беше 15 ст. самуна от 1 кг., а трамваят беше 2 стотинки. Тролеят беше 4 ст. 20 ст. беше една голяма мармаладена кифла, или голяма баница, и една боза от 10 ст. /половин литър/. 14 ст. беше литър нафта. Шише "Столичная" беше 1,72 лв. /"Московская" беше по-скъпа с една стотинка/.Уличните телефони бяха по 2 ст. Но пък и членовете на Политбюро нямаха по 6 апартамента.

38

Анонимен

преди 11 години

Никаква прошка за софиянците. Като отидоха от селата в центъра на София не реваха. Сега като трябва да плащат да живеят на центъра - реват. Пет лева да е направят синята зона.

37

селянин

преди 11 години

Така ви се пада!

36

ля ля

преди 11 години

а общинарите по 1 в кола както и другите градски фашкииии неизкарани овреме

35

Анонимен

преди 11 години

Време е тази политико-смехотворна дружинка начело с наглата мутра да се изрита от властта. Аправилата мисля,че трябва да важат за всички,а не смешниците от общинския съвет да ползват привилегии.Следващия път аз лично няма да гласувам нито за Герб, нито за Фандъкова.Нямам изллишни пари за да ги хрантутя

34

Анонимен

преди 11 години

като сте гласували за герб ще плащате, кво ревете

33

Анонимен

преди 11 години

Друг път да мислят преди да гласуват за Борисов или Фандъкова. Сега 150 лв., а при втори мандат за Борисов и Фандъкова такса паркинг ще стане 1500 лв. и ще има разширяване на синята зона до Младост и Люлин.

32

до 40

преди 11 години

не се и съмнявам, може и сдруго да ги посрещнеш ...

31

Анонимен

преди 11 години

Абе вие с помията от Позитано извънредно ли работите??? Егати и сайта смешен!

30

идат избори

преди 11 години

Моля, ако някой знае кои от общинските съветници днес са проявили гражданска отговорност и са гласували "против" това идиотско решение на СОС да ги изпише, за да знаем за кого да гласуваме на изборите.

29

с хляб и сол!

преди 11 години

Ако руските войски днес навлязат в България, да ни освобождават от престъпния режим на пожарникаря, ще ги посрещам с хляб и сол!

28

бистришките тигри

преди 11 години

Аз винетки за паркиране не ползвам, заяви пожарникарят. Аз ползвам само правителствения Еърбъс! Особено когато на борда са бистришките тигри!

27

вход свободен!

преди 11 години

Днес Цецо Лажецо ще изнесе лекция на тема: 6-те апартамента - няколко съвета как да ги купим. За комунистите от ЕТ герб - вход свободен!

26

спонсор на МВР

преди 11 години

По добре триглава ламя, отколкото празна тиква!

25

Аз съм

преди 11 години

До Анонимен ти какво очакваш да получиш???????????????????????

24

един баркод на челот

преди 11 години

Има и други ползватели на тротоарите и улиците. Това са пешеходците и уличните кучета. Защо и те да не плащат такса "ползване на улицата"? На всеки пешеходец може да му се татуира по един баркод на челото и тогава служителите на "градска мобилност" веднага ще го сканират, да ли си е платил, или не. А виновните ще бъдат наказани и закопани на място!

23

репресивния апарат

преди 11 години

Новите такси за паркиране е едно политически мотивирано насилие, от страна на репресивния апарат на режима на пожарникаря, срещу свободните граждани на София!

22

Анонимен

преди 11 години

Чакай бе фен, досега да не беше евтино паркирането в синя зона? На мен месечно ми струваше 150-200 лева за да ходя на работа. И за тия пари какво получавах - едно нищо! Сега пак нищо, но за повече пари. Еми твърде нагло крадене му викам на това.

21

политически заложниц

преди 11 години

Северна Корея държи 200 000 политически затворници, а режимът на пожарникаря държи 7 милиона български политически заложници!

20

до 24

преди 11 години

само се чудя на каква база изобщо правиш сравнения.