59

Faruh

преди 11 години

тука все умни хора се изказват бил произведен в Китай естествено че е произведен там и Нокия се прави там всички телефони!

58

mindo

преди 11 години

Този айфон е добър. Заслужава си да го има човек 2 - 3 месеца поне. Това със сапфира на камерата е много добро. Само дето корпуса пак е стъкло и метал. Ще трябва целия да е облечен в силикон, а тогава се губи удоволствието от формата. Иначе процесора пак е измислен от други и изработен от други, но това е нормално.

57

Анонимен

преди 11 години

Само дето от 2 години насам стандартът се определя от Самсунг. Така както Галакси С2 излезе преди iPhone 4С, а бе по-добър от него, така и Галакси С3 е пъти по добър от айфон 5. Останалото е маркетинг и промиване на мозъци, най-вече на американците, които и *** биха си купували, стига да е ***.

56

Карита

преди 11 години

До хмммМоже би след като си бил 8 години в Англия е време да си отвориш малко съзнанието и мирогледа и да се сетиш че може би има части на света където "юзър" си е реална дума с реално произношение.Можеш също да си останеш бг хейтър или да вземеш да научиш английски.

55

Анонимен

преди 11 години

И кое е гига мега иновативното което трябва да ме впечатли..по тънък като всеки следващ модел, с уж по голяма батерия като всеки следващ модел или гига иновацията за пети ред икони, или графичния процесор с който тиин зомби щели да могат да играят игрички ..Ако в САЩ го пуснат на цените на които и в Чалгария живи са умрели

54

Анонимен

преди 11 години

Волен Сидеров премиер!

53

До 48

преди 11 години

До хмммМоже да отидеш на thefreedictionary dot slash user и ще видиш как се произнася userБаш си е с ZА пък на места в UK има такива диалекти които, честно половината не им го разбивам, други пък направо ми причиняват глаболовие като този в Йорк.

52

гъбаря

преди 11 години

"IPhone 5 е с по-голям екран и доста по-лек" - По-лек от мустака на Милко Калайджиев ?Ай фон 5 е със пристаставка за подстригване на бакембарди !

51

Анонимен

преди 11 години

Обърнете внимание,какво пише под всеки Епълски продукт,бил той смартфон или макбук - "Маde in China"

50

оФцара

преди 11 години

Ей хммм, ас понее сам прозто офцарче *** България, я расдуй как се чете ugly?

49

хммм

преди 11 години

колко човека са ти писали след мен не виждаш ли. Остави зоните в Лондон можеше просто на втория ти коментар да напишеш ,,от юсера,, Не се опивай да вадиш примери ако си учил в България английски, исках само да ти кажа че буква ,,ъ,, може в английския да участва само с друга буква.

48

Легендата

преди 11 години

Че струват повече отколкото трябва това е факт. Но факт е и че изработката им е на много по-високо ниво от Самсунг. След Епъл другите по качество са НТС и Моторола. Другите да се подреждат надолу. Нокия западнаха изключително много. Държат нивото единствено при така наречените "направо безплатни" телефони. За Сони(Ериксон) просто не ми се говори до какво дъно достигнаха. Направо е жалко. Самсунг са пластмасови и са пълни с недомислици което е супер дразнещо. Ако имам парите бих си купил IPhone.

47

От същия Юзъ(аер)

преди 11 години

До хмммТи ако живеш в Англия няма да напишеш таква глупост, освен ако не си научил англйския в първа и втора зона на Лондон. А това, че една биква не се произнася, не означава че не се пише?Ако въобще знаеш какво е транскрипция и как се четат знаците ето ти да се ограмотиш малко, че в първа и втора и трета зона на Лондон, англйски не се учи.

46

от 50

преди 11 години

нещо не излиза както го искам :(

45

до 46

преди 11 години

много ми е интересно как ще напишеш Apple на кирилица и по-точно? Ако ще издребняваме като теб не се произнася, съответно пише с "а"

44

do 46

преди 11 години

хаха, то и "юзър" няма, трамвай !

43

хммм

преди 11 години

аз пък като прочета ,,юзър,, (46) ми става ясно колко си компетентен пък ти. Само за пример ще ди дам че живея в Англия 8 години където се говори англииски много по-чист от американците. Казва се ,,юсер,, а ,,р,, се споменава много леко дори. Буква ,,ъ,, в английския не съществува

42

iСмях

преди 11 години

В сравнение с Нокиа Лумиа 920 това iСмехофонче направо кърти... от смях.

41

Юзър

преди 11 години

Хаха, като прочета Ейпъл, и ми става ясно коментиращите какви са. Няма такава дума Ейпъл.....

40

Анонимен

преди 11 години

Eпъл е компания - зглобчик- Макбук масово са със дъна и графика на Интел.Ай фаон 2 е с матрица ва Самсунг