17

До 12 и 13

преди 11 години

Принципно сте прави, но това вече няма значение, защото БТВ вече няколко пъти плюят в лицето на зрителите си, в името на собственото си угояване, което им изигра лоша шега. Не знам в БТВ, дали има изобщо някой, разбиращ от ПР, за да им каже с 2 думи как сами си го набиват с детинското си поведение.

16

Анонимен

преди 11 години

Нова ТВ е една от малкото що-годе приятни бг телевизии. Особено след като разкараха слагачката Цветанка БоРизова

15

Анонимен

преди 11 години

бтв за пореден път показва че който я настъпи, ще страда и то жестоко. халваджиян направи голяма глупост като се обърна срещу най-голямата телевизия, като се има предвид факта че е абсолютен кокошкар, въшкар и търгаш. силите са неравни, а бтв покрай халвата ще смаже окончателно и горкичките НОВА

14

Анонимен

преди 11 години

БТВ стават от ден на ден все по-нагли и по-нагли! Да си пуснат "господарите" по HuYo.bg и да го разпространяват там!

13

ANTI

преди 11 години

МРЪСНИ КРАДЛИВИ АРМЕНЦИ, НЕ ИМ СТИГНАХА КИНТИТЕ ОТ БОЙКО БОРИСОВ ЗА ПР КАМПАНИИ И ГЪЗОЛИЗАНЕ НА ВЛАСТТА АМИ СЕГА И ЩЕ ВАДЯТ ПАРИ С КРАДЕНО ПРЕДАВАНЕ!

12

Готин

преди 11 години

БТВ са напълно в правото си а Нова телевизия след изгонването на шефката им съвсем изтърваха контрола. Супер смешка е някакво *** продуцентче да се саморазправя с най.голямата медия заради личните си тънки финансови сметчи;и . от ефира на другата медия. Много ниско падна Халваджиян

11

Анонимен

преди 11 години

Пичове, няма спор, едните купуват правата - другите крадат. Ясно е че крадците са измекярите Халваджиян, писна ми от тях

10

Анонимен

преди 11 години

Едно свястно нещо не са измислили bTV, а само реват за авторски права. Да си ги гледат сами помиите, мазни индиански!

9

Анонимен

преди 11 години

Какъв Мърдок те гони пък теб?! Само ти ли не разбра, че БТВ е собственост на български олигарси, а Мърдок ти е само за параван?

8

бТВ

преди 11 години

Ако реши, Мърдок ще ви купи с парцалките и ще ви даде за вторични суровини.

7

ммм...даааа

преди 11 години

сега е модно да се съдят за патенти ;))пс. нашите медии направо са жалки и прозрачни !!!

6

Анонимен

преди 11 години

Изпуснахте контрола над ситуацията, другари и другарки от БТВ :) . Зрители трудно се печелят и лесно се губят, но ако ги настроиш срещу себе си - свършен си :) .

5

тцЪ

преди 11 години

Тия вече дори и жалки не са. По същата логика Нова може да ги съди за авторски права, заради копирането на идеите на риалити - предаванията им. (Не че са големите предавания, но пък по едно време пускаха абсолютно еднакви формати по едно и също време).БосфорТВ съвсем затъна откакто спряха излъчването на Шампионска лига. Сега по който и от дъщерните им канали да я пуснат, никой няма да си прави труда да ги търси. Хората вече си свикнаха с изцяло спортните канали.

4

Анонимен

преди 11 години

БТВ са се притеснили нещо май?Ми да пуснат тяхното предаване по същото време а публиката ще реши кое да гледа, какво толкова?

3

Sceep

преди 11 години

Босфор тв вече са направо жалки с безумните си кампании, твърдения и т.н. Да се насочат към турските сериали и да спрат с изявите си!

2

Анонимен

преди 11 години

Босфор TV се сети за ,че само с турски бози зрители не се задържат.

1

*

преди 11 години

Ето как bTV си решава проблемите... Не че и едните, и другите са цвете за мирисане, но от скандала насетне се вижда. Само по bTV зрителите имали шанса да се докоснат до оригинала...Нали не беше печелившо и затова махнахте господари на ефира? Или сте искали безшумно да направите това, което става сега, да го откраднете?Който гледа Господарите по bTV е балък... ако някой въобще гледа bTV :D