19

Гражданин

преди 11 години

Зъа справка : Бойко беше избран за кмет на София през октомври 2005. Едно от обещанията му беше, че ще реши проблема с бездомните кучета. От тогава Столична община е под пълен контрол на ГЕРБ ( Бойко). Огледайте се около вас и преценете сами без политически прострастия ( и "ЕКО" такива ) дали проблема е решен или поне намален с някакъв процент. Това са 7 години управление!

18

ДО 11

преди 11 години

интересно как твойте хора 3 години не си мръднаха пръста та сега решиха да оправят проблемите хаха смешници

17

морски

преди 11 години

Кога ще приберат Фандъкова?

16

Анонимен

преди 11 години

20 години нито един кмет не успя да реши проблемът с бездомните кучета! Дано сега наистина нещо стане!

15

Данчето

преди 11 години

Данче,Данче-е-е , недей прибира песовете , а направи нещо смислено .Прави детски градини ,а не приюти за ***! София надмина 2 милиона,Селяните до един са тука ,а нашите деца ходят на частни градини поради липсата на места в града ни! 400 лева за градина( при 60 за държавна) при "огромните" заплати дето взимаме (жена ми вземаше точно толкова, а е магистър от софийския !!! Писна ни от вас вече не се живее ...

14

Анонимен

преди 11 години

Приюта задължително да има екарисаж.

13

Николов

преди 11 години

Може и да се реши проблема но е много бавна и скъпа процедура.А колко деца можеше да получат жизненоважни органи с тия пари.И да се усмихват и живеят пълноценно втория си живот.

12

Анонимен

преди 11 години

Е що чак от ноември ???

11

Анонимен

преди 11 години

да я приберат нея още днес

10

БРАБО НА ГЕРБ!

преди 11 години

Още един проблем създаден от некадърното управление на тройната коалиция, е на път да бъде решен! А *** се пукат от яд и завист и цъкат минуси като луди ха ха ха хх! ГЕРБ ПОБЕДА!

9

Анонимен

преди 11 години

Ама тя е имала наглостта да спре да ги прибира ли? И това трябва да е новина - започвала да ги прибира. Ми не ги приберайте бе, те ще станат повече от хората в един момент.

8

БАУ БАУ

преди 11 години

Мбухахаха

7

някой

преди 11 години

А кво става с проверките за чиповете? Кога ще почнат да глобяват собствениците на нерегистрирани кучета? Или пак всичко беше за отбиване на номера? Разберете, че докато не почнат да наказват тези, които си изхвърлят кучетата на улицата, никога няма да се оправят нещата.

6

Бай Иван

преди 11 години

до 1не няма да ги стрелят. Събират ги в бусове и ги разкарват по селата.Преди един месец в с. Крайници (до Дупница) от 2 микробуса са били пуснати на ЦЕНТЪРА на селото няколко десетки кучета. Ето така се борят със псетата в София.От нюза ако си нямат работа да проверят, намира се на 1ч. от София

5

az

преди 11 години

при тодор живков нямаше такива проблеми! появили се кучета, хапали хора...за 24 часа кучетата изчезват! наистина се мислеше за хората! "Грижата за човека - основна грижа на Партията!" и наистина беше така!

4

оставка

преди 11 години

оставка.Това не е решение.Не може да прибирате и после да връщате!Ще освобождават хищници в гъсто населени райони. Престъпници!

3

начална учителница

преди 11 години

Да си ги прибира вкъщи, нейни са си!!

2

Анонимен

преди 11 години

е, само 1000 места при 10-15 пъти повече пумияри в действие ... ясно, големо прибиране ще падне

1

Анонимен

преди 11 години

Няма ли да ги стрелят направо или в приюта да не се вдига шум?