15

Анонимен

преди 11 години

туу развенчаха голфаджийте

14

Анонимен

преди 11 години

те са и най-често срещаните при ПТП с несъобразителна скорост, а това си е от край време в България ПОДКРЕПЯМ И bertram Заглавието е объркано - НАЙ-ПРОСТИ

13

az

преди 11 години

Тук някаква седянка на хора, които не могат да си купят BMW ли е? Изключително злобни комевнтари :))) За ман най-опасни са селяните на пътя, без значение каква кола карат. Марката и цената на колата, която караш не те прави по-добър човек. Простака в каквато и кола да го сложиш си остава ***.

12

до 10

преди 11 години

Статистиката за Сааб показва че никой не си ги купува :) затова фалираха

11

bertram

преди 11 години

Заглавието е объркано - НАЙ-ПРОСТИ

10

Анонимен

преди 11 години

Защото BMW най-често е предпочитана марка от комплексираните младежи. Направете статистика за Сааб например.

9

да да да

преди 11 години

Това не се отнася за България, ние тук си караме на фарове и вече сме застраховани от катастрофи, така че тук е без значение с каква кола си на пътя, щом си включваш фаровете няма да имаш проблеми :)

8

А бе кво да говорим!

преди 11 години

Само *** по българските пътища, няма значение с каква кола са- 80% от шофьорите са пълни ***. Елате на запад да видите култура, а после говорете дали само Голф и БМВ са проблема!!!!

7

nona

преди 11 години

Най-голямата заплаха на пътя са ЕДИНСТВЕНО простаците,без значение с каква кола са или от къде са!!!

6

карач

преди 11 години

Шофьорите на БМВ са най-големите селяни на пътя.

5

Анонимен

преди 11 години

Вярна е статията - най-злобни и опасни са полумните с 15+ годишните БМВ-та., защото тези коли вече са по джоба на ниско интелигентната прослойка която доскоро караше голф2. Настигат те с последни издихания те изпреварват и почват да спират на следващия наклон, защото *** умира или пък се разпада в завоя. Аз също карам БМВ но не се смятам за част от тези за които пиша горе.

4

Анонимен

преди 11 години

като е така да се вдигне застрахователната премия за автомобили БМВ - и без това ги карат хора които плащат - само идея за оше приход в този вид бизнес :)))

3

Анонимен

преди 11 години

Брей какво страшно изследване са направили-50.6% смятат ,че хората с БМВ-та са най-агресивни,а останали 49.4% пък смятат друго.Та както казваше дядо ми или има вода в това дере ,или няма ,демек 50 % има ,50% няма.Аз карам едно старичко БМВ и правя път на всеки *** с таратайка.Два пъти обаче нямаше какво да направя-едни пияни се удряха в мен с Голф и Поло-и от тях и от колите им нищо не ставаше после-аз си смених и двата пъти по една предна дясна врата и толкоз.А БМВ-то ми е от 1989г

2

:)

преди 11 години

В България е малко по-различно с Голф 2 и Опел Вектра до 1996-та са най-злобните ...о и Опел Кадет...маи много станаха :)))

1

Анонимен

преди 11 години

Това е преди да почнат да карат с фарове. Сега с ангелските очи ще са безопасни! Гарантирано от Герб!