94

До 113

преди 11 години

Леко че ше се оплюнчиш...Аре кат е така фащай дърмите и заминавяй където е хубаво

93

Ооо,

преди 11 години

Този явно е бил в директорската килия на ареста!

92

Анонимен

преди 11 години

ама тя всъщност(министърката) е изрусена ромка

91

Анонимен

преди 11 години

Защо в килиите има кабели?Обесил се.. Ми сложете му една усмирителна риза каска на главата да не си я разбие и нека кисне.*** ако беше някой *** щяха на ръце да го носят куките.Само и само нещо да не му стане.Ама щото е бял може да се беси наволя.Отдавна съм казал,че живеем в ***.Било е България някога.

90

До 112

преди 11 години

Те на тва му се вика "робско мислене"

89

Анонимен

преди 11 години

БЪЛГАРИЯ Е ЧУДОВИЩЕТО НА СВЕТА.НИЕ СМЕ ***.ТАКОВА ЧУДО ГО НЯМА НИКЪДЕ ПО БЕЛИЯ СВЯТ.НО ГЕРМАНИЯ ЩЕ ИЗРОВИ ИСТИНАТА.ШЕНГЕН НА КУКУВО ЛЯТО,НО Е СИГУРНО ЧЕ ЩЕ НИ ИЗРИТАТ ОТ ЕС.*** СЪС *** И ГЛАВЕН СВИНАР МУТРАТА БОЙКО.

88

до 108

преди 11 години

С кой да се бориме по улиците?в кенефстан това би било ПЪЛНО УСИРАНЕ...Ще ти дадат 5 години за ХУЛИГАНСТВО....И В АРЕСТА ЩЕ ТИ СЛОЖАТ КАБЕЛНА....

87

Стрезов

преди 11 години

А на какво е закачил кабела?

86

Анонимен

преди 11 години

interesno na koi kanal i kakva programa e vrvial po kabela v momenta na obesvaneto.predpolagam predavaneto :napravi si sam" s vodest Cigan Caganov

85

Анонимен

преди 11 години

Задържан за убийство.... в ареста .... и с кабелна телевизия представете си!!!

84

Анонимен

преди 11 години

Аре вече се затъкнете бе олита...***, бантунстан..много сте прости бе. Ама много сте прости. Ама много. Ми що си допуснал да стане така бе оли. Излез на улицата и се бори за по-добро бъдеще... Мухльовци... разревали са по форумите вече да бягаме да тичаме .... ми зичезвай бе

83

Анонимен

преди 11 години

АРЕСТИТЕ не са подчинени на МВР! АРЕСТИТЕ и ЗАТВОРИТЕ са към Министерството на правосъдието! Служителите в АРЕСТИТЕ и ЗАТВОРИТЕ не са ПОЛИЦЕЙСКИ СЛУЖИТЕЛИ! Те са с длъжност "СЪДЕБНИ ОХРАНИТЕЛИ" и са служители, подчинени и ръководени от МИНИСТРЕСТВОТО НА ПРАВОСЪДИЕТО! Така както следователите (не не и разследващите полицаи!), прокурорите и съдиите! Хайде невежи ганьовчета, насочете си плювните не към МВР, а към Министерството на правосъдието и оная руса каликандзерка-министърката им!

82

Анонимен

преди 11 години

Значи шефа на ареста и дежурните полицаи са за ефвктивни присъди.Това е равно на убийство.

81

Кенефстан

преди 11 години

И как няма да се обеси ?! Човек роден и израснал в една цивилизована държава като Германия няма как да издържи на отвратителните условия в българските арести и затвори.Ние сме клоаката на Европа !!!

80

Магистралки

преди 11 години

Това силно ми напомня за пернишката история - дето един тип каза, че трябвало да се дадат едни телешки пържолки, та тогава значи арестантът беше успял пред полицаите да се самоубие. С техен пищов ли, с негов ли ... С белезниците барабар ...Не сме държава ний ...Ние сме магистралки!

79

ha ha

преди 11 години

едно време в ареста са ми взимали вразките за обувките, а на тоя са му оставили цял кабел, ами да му бяха оставили едно важе намазано със ***. *** следственият арест, с кабелна, му хаха ха

78

Анонимен

преди 11 години

Абсолютно нагласена история. Сложили са го в килия със всички неободими пособия да се "самоубие". Че нали ако имаше кабел в килията, *** който е спал там предната вечер щеше да го задигне. Явно е замесен някой свързан с полицията и са му помогнали да се "самоубие" за да не се разбере истинският виновник. Че то в България си казваш че са те били и принудили да си принзнаеш и че доказателствата са били подхвърлени и на другия ден те оправдават. Кой *** ще се самоубива?

77

Анонимен

преди 11 години

Промити мозъци запомнете веднъж за винаги че понятието македонец и македония несъществуват. Никаде в историята несъществува държава македония и няма да съществува. Сърбите ви промиваха мозъците толкова тодини че от вас нищо нестава , даже не искаме да ви приберем в майка БЪЛГАРИЯ , вие сами се бутате за Български паспорт. Само земята си искаме че тя от край време е Българска. Вие си ходете в сърбия и албания. В България може да дойдете само ако повторите милион пъти " аз съм Българин" .

76

бантустан

преди 11 години

Откъде е намерил КАБЕЛ в ареста, бе! Маи, май, някой услужлив милиционер му е подал кабела си! И както обикновено в Бнатустан - виновни са умрелите.

75

Дядо Петър

преди 11 години

Позор за некадърните и корумпирани милиционери.Които ги бива само да си чешат таша-ите и да малтретират обикновените граждани.Разбойниците от ГЕРБ превърнаха нещастната ни Родина в най-долнопробна милиционерска държава.ЗАЩОТО НЕ ГИ БИВА ДОРИ И ЗА ПОЛИЦАИ.