128

Анонимен

преди 11 години

ТЕЗИ ШВЕЙЦАРЦИ КАКВО РАЗБИРАТ ОТ ПАРИ.НАШИТЕ КОМУНИСТИ,КОЛКОТО ИМАТ ТЕ ТОКОВА НЕ СА СЪНУВАЛИ ДАЖЕ.СВЕТА Е В ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА,А НАШИТЕ КОМУНИСТИ В ТЕЗИ ТРУДНИУСЛОВИЯ СТАНАХА ЕВРОПЕИСКИ ШАМПИОНИ ПО КРАДЕНЕ НА ЕВРОФОНДОВЕИ НИЩОПРАВЕНЕ.ЗАВИЖДАТ НИ ЧЕ СА НИ ТОКОВА СПОСОБНИ КОМУНИСТИТЕ.РАЗНОГЛЕДИ ГИ НАПРАВИХА.СЛЕД ЧЕТИРИ ГОДИНИ КРАДЕНЕТО ЩЕ Е ОЛИМПИИСКАДИСЦИПЛИНА.НАШИТЕ КОМУНИСТИ ГАРАНЦИЯ ЩЕ СА ОЛИМПИИСКИ ШАМПИОНИ ОБОРНО ПО ЧАСОВНИК.ЖЕНСКИЯ *** НАЧЕЛО СЪС СВЕТАТА КРАДЛА МАСЛАРОВА Е 1

127

EUSSR

преди 11 години

Европейският съюз е по-зле от Съветския! Сталин на времето не е искал да ни вземе, макар че сме се натискали - просто са го посъветвали да не се занимава с нас. А ЕС е толкова изпаднал, че прибира държави от третия свят - като България и Румъния - само заради единия им членски внос, дето малка част от него ни го връщат под формата на "еврофондове", а останалата отива да спасява закъсалите банки... пък ние си мислим, че ни дават пари ей така... безвъзмездно...

126

СТРАНДЖАТА

преди 11 години

149Езикът ли?...

125

Анонимен

преди 11 години

150Феновете на Тиквата са изразени гейове от селски тип.Лапай го педи!

124

Анонимен

преди 11 години

Манджа,ами ела да ти го подам тогава от силната ръка бе ***.

123

СТРАНДЖАТА

преди 11 години

По-добре "силна" ръка, отколкото "мека" китка...

122

Анонимен

преди 11 години

144Така ли???Ами тогава ти *** ли си или *** може би??Щото в *** живеят 20% *** и още толкова турци.И не са 80% германите а 60%.Та колкото те са шваби толкова и ти си ***....или пък си *** от Сливиен?***!

121

Анонимен

преди 11 години

И какво като в Цюрих са го коментирали,те не са в Европейския съюз.Нека коментират хората може да ни е от полза.

120

Анонимен

преди 11 години

До АнонименДо Анонименмного си ***, бе не знаеш ли, че 80% от населението на швейцария са немци, от племето шваби

119

alabala

преди 11 години

Bългария вън от тъпата,***,психясала европа,доказали сме че можем и сами да бъдем много по развити и преуспяващи само трябва да се прочисти от всички мафиоти които ни управляват ...искате европа ето ви европа глад ,мизерия,никаква светлина за по-добро бъдеще...

118

Анонимен

преди 11 години

Бугарите са в захлас но зимата ще се захласнат по забелени пениси щото друго за ядене няма да има.а жените им на околовръстното ще масажират *** патлаци на тираджиите.

117

Zaslepitelen

преди 11 години

До ЗаслепeнТогава си гласувай за Серго, на него приятелче ми е Вигенин и Доган. Смотани комунисти!

116

Заслепен

преди 11 години

На Бойко най-добрия приятел е Христо СтоЙчков,на Цецко Възелин Маргаринов...какво повече да кажем...повръща ми се...

115

Ана

преди 11 години

До др докторе лекувай се ,ако не успееш търси помощ от колега психиатър.Дано успее...

114

Анонимен

преди 11 години

Хитлер беше грешка, но някои от тезите, които защитаваше, бяха интересни.Например той твърдеше, че воюва за да освободи Европа от юдео-масонските демократични правителства.

113

Анонимен

преди 11 години

Помисли си какво би означавало това тук - влезе ти мутра в къщата, застрелваш я.После получаваш орден "За храброст".

112

bobo

преди 11 години

drun, drun e vsichko

111

за Витков!

преди 11 години

Седнали швабите да ми говорят за демокрация и "здрава ръка" Тези същите които само преди има няма 70-тина години доведоха човечеството до тотален колапс именно под диктовката на тази здрава ръка в лицето на един ненормалник! Хайде мерси гледайте си вашата демокрация и след 500 години ще се помни квичащия истерик и неговите демократични амбиции !

110

krasimir

преди 11 години

хах, тия Европейци освен да поучават, друго не знаят ли?

109

Българин

преди 11 години

126 - в Швейцария има истинска демокрация по една много проста причина - там всеки мъж в трудоспособна възраст е войник от запасът и оръжието му (шмайзер или дори картечница) му е под ръка - в къщи !!! И той има пълното право да го използва, за да защити себе си, семейството си, имота си.Помисли си какво би означавало това тук - влезе ти *** в къщата, застрелваш го, ГРОБ ни тероризира и нарушава правата ни - грабваме автоматите и си разчистваме сметките - и никой не може да ги спаси !!!