149

Щастлив

преди 12 години

Света вече е отворен и за българите и щом тук не ви харесва заминавайте някъде другаде. Какво ви спира? Били давали някъде си 5000 Евро заплата, ами отивайте там. Или май повече ви харесва да сте нещастни и да ревете по форумите?

148

Учил и патил

преди 12 години

До "Реалист" от постинг 2: Преди две десетилетия не можеше, но сега вместо да цивриш в нета можеш спокойно да се РЕАЛИЗИРАШ като емигрираш в една от изброените от тебе държави !

147

еххх

преди 12 години

Хора,пожелайте ми късмет.Пуснала съм Евромилиони.Решила съм, ако спечеля,да помогна и на други хора.Едва ли ги направя по-щастливи (за мен парите не са критерий за щастие),но поне ще знам,че съм полезна с нещо на обществото.На много хора може да им стори невероятно,но опитайте само да помислите за децата и възрастните хора,живеещи в мизерия и възможността да направите живота им по-добър-това не ви ли кара да мислите по-различен начин?Не ви ли прави по-добри и пълноценни личности???

146

Иво

преди 12 години

Нещастни сме, защото вечно чакаме някой да дойде на власт и да ни "оправи". Тия, които не разберат, че живота е такъв, какъвто сам си го направиш някак как да са щастливи.

145

AZ SAM PROSTO 4OVEK

преди 12 години

500 tursko robstvo ne moje da ni svar6i.No tazi bednost i mizeriya ako taka prodalji sled 50-100 godini 6te ni svar6i izsqlo.Nqma da ima ni darjavata Bulgaria,ni narod kato Balgari.Nqma druga darjava tolkova da e vrag v sobstveniq si narod. Sramuvam 4e sam balgarin. Sramuvam 4e jiveq tazi ne6tastna darjava.

144

Анонимен

преди 12 години

няма по пропаднала държава от България,па си викайте "аз <3 България" колко щете.а българите само плюят другите,а не гледат себе си.кефят се колко са изпили,,колко са повърнали,кой са пребили,кой са наебали,пропушват от 1 клас,почват да са *** още на 14,на 15 се снимат голи за великия фб,а неседнат малко да поучат например/говоря за днешната младеж,нали е "бъдещете на Бг")))

143

tikva07

преди 12 години

Наздраве нещастници! И аз съм нещастен, че няма къде да си изхарча парите, и затова пия 120 годишно уиски в компанията на млади журналистки. И всикчките искат да вземат интервю на микрофона ми

142

Анонимен

преди 12 години

няма по пропаднала държава от България,па си викайте "аз <3 България" колко щете.а българите само плюят другите,а не гледат себе си.кефят се колко са изпили,,колко са повърнали,кой са пребили,кой са наебали,пропушвам от 1 клас,почват да са *** още на 14,на 15 се снимат голи за великия фб,а неседнат малко да поучат например/говоря за днешната младеж,нали е "бъдещете на Бг")))

141

Анонимен

преди 12 години

Още един мандат с ГРОБ и ще сме на 1-во място...

140

до 120

преди 12 години

Пий си хапчетата брато, явно тая сутрин си изпуснал дозата...или пък има свободен ден в лудницата

139

бай Ганчо от Европа

преди 12 години

България като държава е суперно българина не знае как да борави с природните богатства!С две думи бедни сте и бедни ще останете.

138

Анонимен

преди 12 години

БРАВО НА *** НОМЕР 5

137

мунчо 3-ти

преди 12 години

Кофти племе, без религиозно чувство, без уважение към другите, дебелоглаво, посредствено, злобно и завистливо, няма как да е щастливо. Над нас в блока има едни диваци (пенсионери от Петрич) на квартира, които са органически неспособни да вършат нещо тихо, да ходят тихо, да не тропат, и т.н.. Никакви забележки не помагат. И няма отърване от тях. Непукисти, които пет пари не дават, че не са желани и никой не ги иска за съседи. Трябва аз да се изселвам от собствения си дом, за да не се побъркам...

136

monah681

преди 12 години

Tryabva da ima diktator za da sme shtastlivi)))300 g vizantiisko vlianie...500 tursko...nemsko,rusko,pak tursko....gena e nastroen taka...ako niakoi bluska po masata s toyaga do nego,vsi4ko shte e nared!!!

135

до 131

преди 12 години

По национал-радиото съобщиха.

134

до 145

преди 12 години

Имам една съседка която е много дашна. Това ме прави щастлив:)

133

е

преди 12 години

Аз мисля, че ние нещо генетично сме увредени, не сме научени още от деца как да бъдем щастливи, защото все гледаме и се сравняваме с другите. А винаги има някой който е по - добре от теб. А може и да не е, но така ти изглежда. Дори и да нямаме проблеми си измисляме такива, не умеем да живеем тук и сега.

132

страната на щастието

преди 12 години

"33-годишен мъж е пострадал при побой след скандал заради невърнат заем от 20 лева в кубратско село Скандал за невърнат заем от 20 лева прераснал в побой. 37-годишният М.М. и 38-годишният В.Ю. от селото се нахвърлили върху 33-годишния Й.С. Боят станал тази нощ в кубратското село Беловец, съобщиха от полицията.Потърпевшият е бил откаран с комоцио и опасност за живота в разградската болница. Побойниците са задържани"Това е цитат от днешните новини

131

Анонимен

преди 12 години

БРАВО НА *** НОМЕР 5. МНОГО ТОЧНО НАПИСАНО !

130

Факт!

преди 12 години

Българина винаги е бил мрънкало, мърморко, хленчещ ревльо.И това не е отсега, както се опитват да го представят. Негативизма е национална черта.Ревяха, жалваха се и бягаха на запад, и при СОЦА /стрелбите и убийствата по границите са неуспоримо доказателство/, и след това /при отворените граници/.