52

Анонимен

преди 11 години

ГЕРБ ни води уверено към светлото бъдеще, чрез постоянните увеличения на цените .Има ли още жив българин, който да вярва на слугинската Стъкмистика.

51

Do Gurbetchiata

преди 11 години

''shte se opravite''-shto,ti ne se li chislish kam balgarite ili si stanal nechia chujda podloga veche?ako e taka ne se obajdai ot konevraza,mialnoto ili kenefa v koito si se zavrial

50

Ф.С.В

преди 11 години

Когато разберете кой пусна Братя Галеви да си заминат -ще разберете кой управлява БГ -Кой даде една бира на Мишо Бирата за да замлъкне завинаги--има един човек който е главата на Мафията--сега е и глава на нацията--а двете са несъвместими!!! Мафията управлява 22 г политическият живот -Европа затова не искаше БГ - и сега не я иска-но капиталистите бяха доволни защото заграбиха и монополизираха българската икономика и направиха 6 мил българи--БЕДНЯЦИ!!!!

49

optimist

преди 11 години

Манипулацията продължава! Опозиция, медии, социологически агенции и форумни писачи са впрегнати в рисуването на черни пейзажи и даването на мрачни прогнози. А всъщност днес станах с усмивка, закусих добре, сипах бензин, купих си цигари и дойдох на работа. След няколко дена пък заминавам на морето! По пътя за работа видях, че строежа на естакадата на ТВ кулата е доста напреднал, което е супер, а в петък бат Бойко открива 11(!) нови метростанции!

48

оффф

преди 11 години

Докато не разберете че сами трябва да се оправим няма оправия.Трябва като румънците с Чалушеско.Писна ми всеки ден да чета такива глупави коментари.Явно много сме зътъпяли щом не правим нищо за да си помогнем на нас децата си и бъдещите поколения. Срам ме и съжелявам че при нас българите няма сплотенос.ДЕЦАТА НИ НЕ СА ВИНОВНИ ЗА БЪДЕЩЕТО СИ ТАКА ЧЕ ПОМИСЛЕТЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

47

Анонимен

преди 11 години

Най-лошото в случая е, че опозицията не протестира под каквато и да е форма. Което означава, че и управляващи и опозиция са сиамски близнаци. Иначе как да се обясни това бездействие? Как?

46

до 48

преди 11 години

кажи кой и как ще оправи нещата. Ще се свали ГЕРБ от власт и ще дойде БСП, и мислиш ли че нещата ще са по-различни, мислиш ли че ако сега на власт бяха БСП бензина щеше да по-евтин а цените по ниски. Това са неща които се диктуват от световните пазари

45

Елена

преди 11 години

по Нова ТВ се, в момента един активист на ГЕРБ каза- България е страната в с най- бързо растящи доходи! Предствавяте ли си каква наглост ги е обзела ГЕРБаджиите!

44

Анонимен

преди 11 години

Тази година за първи път безработицата и цените скачаха в летния сезон, а през него обикновено става точно обратното. Не ми се мисли какво ще се случка от Октомври натам, но картинката няма да е розова...

43

ГУРБЕТЧИЯ

преди 11 години

Не се вайкайте бе ,ще се оправите все някога ! Икономическият прогрес при някои нации е въпрос на 20-30 г. , а при други нации е като еволюцията на организмите и изисква стотици хиляди години,дори милиони г. ! Дано *** поне излязят умни хора и да се възползват рационално от предоставената им от Франция възможност да се отърват от земният ад ! Ще се оправите ,споко , търпение му е майката !

42

Исландия

преди 11 години

В през март 2010 г. на референдума 93 на сто гласуват против изплащането на дълговете си. МВФ замразява кредитирането веднага. Но революцията (за която почти не писаха традиционните медии) не се изплашва. С подкрепата на гневни граждани, правителството започва граждански и наказателни разследвания срещу лицата, отговорни за финансовата криза. Интерпол издава международна заповед за арест на бившия президент на банка Kaupthing Сигурдур Einarsson, а други банкери, също съпричастни към катастрофата, бягат от страната. Но исландците не спират дотук: те решават да приемат нова конституция, която ще освободи страната от властта на международните финанси и виртуални пари. За да напишат нова конституция, хората на Исландия избират 25 души, сред 522 възрастни, които не принадлежат към нито една политическа партия, и които са препоръчани от най-малко 30 души. Този документ не е дело на шепа политици, а е написан в Интернет. Учредителните събрания се провеждат он-лайн, гражданите могат да пишат коментари, да правят предложения и със собствените си очи да гледате как постепенно конституция се оформя. Конституцията, която в крайна сметка е създадена с участието на всички хора, ще бъде представена в парламента за одобрение, след следващите избори.

41

Ф.С.В

преди 11 години

Не знам може и да съм сляп --явно според повечето в форума --се живее много добре в Бг -хората са щастливи и всичко е наред--но аз не съм на това мнение-аз по виенски балове и заведения с вип карти на отбрани персони --не ходя!! -разходете се малко по улиците да видите съсухрените и отчаяни лица на хората-дори и младите погрозняха от тази масова немотия и овчедушие -висши икономисти ни съветват- стягайте коланите)) ами те не са отпуснати че да ги стягаме--

40

до БСП

преди 11 години

до сега не съм чул едно разумно решение на проблема с безработицата и ниските доходи. Само се оплаквате а нищо не казвате

39

ЗОРО

преди 11 години

И стига вече с тези ГЕРБ,всичките са за ЗАТВОРА!!!

38

Анонимен

преди 11 години

герб ни съсипаха,ужасни хора излязоха и некадърни,яд ме е че гласувах за тях пууу

37

ЗОРО

преди 11 години

До кога така,.....Няма ред в тази Държава,.....Хората с работа изнемогват,да не говорим за безработни,пенсионери и т.н. ДА *** ДАНО !!!

36

Анонимен

преди 11 години

Вън Герб от политиката!

35

възмутен

преди 11 години

До Ф.С.В - Много те моля, писах и на друг, не ме обиждай! Не съм гласувал за ГЕРБ и няма да се уморя да го повтарям! Но винаги гласувам по избори, защото не съм съгласен платените избиратели да ми решават живота!

34

Анонимен

преди 11 години

Каква застраховка и каква винетка ви гони с тези цени на бензина -то няма за хляб те за застраховка ще ме рекетират

33

Е, не може така вече

преди 11 години

БСП може да са всякакви ,но такова нещо при тях не е имало, поне малко им пукаше за обикновените хора! Абсолютно съм сигурен в това което казвам!!