238

до 336

преди 11 години

Защо говориш като равина? Нали уж си по умен? Не падай на нивото му, все пак сме българи, а не някакви оглупели религиозни фанатици...

237

до Нина

преди 11 години

Нина, не се хаби, мила. Матрялът в този форум е зле- комунасти, антисемитъци, мангалофили, туркофили, съветскофили. Чалгата е надута, волумето на мах, гоуфът е паркиран пред панелката и на всичките Евреите са им виновни, че са нещастници и са се запътили към ориента....Помнете ми думата, см*шници- иранският режим е враг на целия свят, би трябвало да сте благодарни на Евреите, като думнат мазните аятоласи.

236

Ахмадинеджад

преди 11 години

Ще ви смачкаме долни плъхове!!! Да живее Велика Персия и Независим и Свободен Иран !!!!!!

235

до 331

преди 11 години

Хахаха Не си приписвайте чужди успехи. От къде на къде Нина ни била убединила само не разбрах? Така ли правите винаги? Приписвате си чуждите успехи. А втората част на коментара ти предполагам цели да събуди съчувствие у нас... Бог да прости всички мъченици, но и дано накаже всички манипулатори...

234

Анонимен

преди 11 години

Няма защо да се ядосваме на еврейските псувни във форума :) да си псуват. Щом псуват, значи сме им казали някоя друга истина в очите, така че радвайте се, че не са ни заблудили и че виждаме нещата такива, каквито са :))) (Но ще продължавам да твърдя, че не всички от тях са ***. Просто не може всички да са ***. Такива има във всички народи, но при евреите явно *** са на най-голяма почит, щом *** ги управляват. Затова и ние трябва да се замислим и то съвсем скоро...)

233

losovelamigusi

преди 11 години

Нина, браво момиче! Успя да събудиш патриотизма в идниферентните и апатични български души. А, и както се очертава от избълваната до тук помия, най-големият обединител на българската нация са...не кой да е, а същите тези злощастни евреи, срещу които всички дружно се обединиха в желанието си, да ги анихилират, порят, горят в пещи, обгазяват, правят ***. Боже, колко дивашки олигофренизъм и войнстващ нравствен атавизъм има на този свят, боже. Прости на първосигналните алфабети...но не забравяй и да ги накажеш!

232

326

преди 11 години

Ах мечти,много си ***,че и мисленето ти е такова.Смешни писаници на смешен човечец,това е.Евреите никога не са купували земя масово,недей заблуждавай ,ама ти си заблуден няма какво да ти обеснявам

231

до руснака

преди 11 години

Естествено евреино, че като руснак ти е добре. За това започваш с идитските си изказвания и искаш да ги припишеш на руснаците. За да може Българите да намразят руснаците. Елементарен си в манипулациите. Евреите сте били много ***. Подмолни и долни. Защо трябва да правите такива мърсотии.

230

Реми

преди 11 години

провокация са тези писания.Тоя смотан равин кои го слуша.Разни откачалки молещи се по цял ден.този е същият като иранският аятолах и като всички останали религиозни фанатици.израелците им писна от тези религиозни.те са като ***.не работят а държавата ги издържа.не ходят в армията

229

до 321

преди 11 години

Как ще ви изгоним ли. Така, както не ви дадохме едно време на еврейските съратници на Хитлер да спретнат фалшивия холокост. Е така ще ви бием шута сега. Може да не е днес или утре. Но този шут престои. Един закон и ще изкупуваме на половин цена всяка земя, придобита от евреи. А всички еврейски фирми ще се ползват на специално данъчно внимание. Стига са крали и лъгали. Има и още. САЩ си отиват, ще има съвсем други български правителства. И други закони. Които да пазят България.

228

rusnak do 322

преди 11 години

А не, мерси, добре си ми е като руснак, евреите са кривогледи.

227

Мариана

преди 11 години

В политиката на Израел и САЩ е Включена и Турция . И Турция да изкупува българска земя . Старите и мераци да стигне до Дунава .

226

за руснака

преди 11 години

Сега пък евреина се прави на rusnak. За да обърне темата в друга посока. Мнооого сте лицемерни евреите. Ужасно много. Е за това ви мразят всичките и навсякъде. Не става от вас нормални хора. Сега ще завърти антируската тема, за да се пренасочим. ***!И въобще какво търсите майка си еврейска в български форум. Идвате в дома ни обиждате, псувате. Я марш в Израелстан. Нагли същества. Да не сме ние отишли в еврейски форум. Да не би ние да сме тръгнали да купуваме земя в Израел. Нагли същества.

225

316

преди 11 години

и как ще ни изгониш ***.Ей това завистта е била голяма работа,хаха.Кажи как ще изгониш евреите.*** набий си в простата тиква че нищо не можеш да направиш.Само да драскаш като тука.)).Само си лаеш,ама никой не го е страх от такива *** смешни като теб.))

224

до 308

преди 11 години

Това го обяснявай на евреите, те са тези, които се мислят не за българи/руснаци/французи или каквито там, а за евреи. Всъщност те май са единствените, които мислят, че религията им ги прави народ, а дори това твърдение не е вярно(въпреки че евреин е само този, на който майка му е еврейка, като Станишев :) ), защото и те са се смесили с други "елементи"(който се чуди с какви "елементи" да види историята на Хазарския хаганат и ще разбере, че и евреите не са чистокръвни евреи) Та така...

223

Анонимен

преди 11 години

ей шматко - не пискай като не познаваш човека - че ще го тура на м-ката ти в устенцата

222

rusnak

преди 11 години

Един от най-силните евреи в Русия, си позволи преди време да каже пред доста хора, че ако стане революция в Русия, която по данни готвят, той пръв щял да убие Максим Шевченко.. защото ония видиш ли, бил русофил...

221

Анонимен

преди 11 години

Не ви искаме и това е. Край. Вие винаги сте доказвали, че сте пиявиците, а не плацебото. Ако си тръгнете с мир и ние ще ви изпратим така. Досега можехме да водим диалог. Вече не.

220

312

преди 11 години

купи си огледало и се виж урощино,*** селски лентяй

219

До 309

преди 11 години

Правилно разбираш :)