56

Анонимен

преди 11 години

КАТО НЯМА РАБОТА САДЕТЕ ТИКВИ

55

Венелин

преди 11 години

И Жан Виденов, ако беше наследил такъв резерв щеше да изкара пълен мандат. Но правителството на Бойчето е може би по-тъпо и некадърно и от виденовото!Резерва на практика се изчерпа. Правителството има още година и нещо да се "изяви"...

54

"WAKE$HELP"

преди 11 години

У НаС има ли Демокрация? Буквалното значение на думата Демокрация е Народовластие.У нас е Представителна Демокрация!- гласоподавателят Избира свои Представители, които се събират в законодателни или изпълнителни органи.Там ТЕ могат да извършват функции, за които гласоподавателят не ги е натоварил директно: участие в специални комисии, подготовка на проектозакони и гласуване на закони, Но по Собствено Усмотрение в Съгласие със Собствената им Съвест.Този тип Демокрация е БезсмисленНа Днес у нас, но е най-добрият Начин за Манипулация, Използван от политициТЕ до Сега.Докато у нас не бъде Приета Пряката Демокрация, която е Лесно Осъществима в 21 в. чрез електронните комуникации и идентификацията, всичко БезсмисленНо, което е до Сега, ще се Повтаря Отново и Отново.Засега от 23г. до Днес имаме само Мутрокрация. Единственият Начин да Имаме Демокрация, това е Пряката Демокрация! - Защото вече политициТЕ ще Подлежат на Постоянен, Пълен и Прозрачен Контрол от страна на Гражданите! У нас Демокрация Нямa!

53

Анонимен

преди 11 години

Избираш Бойко, получаваш Костов. Май така стана...

52

Ф.С.В

преди 11 години

Мислят си че когато българина не работи -значи е в сивия сектор--ТАКЪВ СЕКТОР ВЕчЕ НЯМА-ГЕРБ и него затриха-масово фалират всички свързани с потреблението в Бг-само фирми произвеждащи продукия за чужбина са горе долу стабилни- българина се е отказал от всякакво потребление и услуги---вече намират "удавници" в морето -защото едно погребение е 1000 лв ----2012 г е годината която милиони българи са на ръба на глада и отчаянието-зимата ще е страшна!

51

Анонимен

преди 11 години

ГРЕШЕН КОД - НА МАЙКА ТО ОНАЗИ РАБОТА!ГРЕШЕН КОД - НА МАЙКА ТО ОНАЗИ РАБОТА!ГРЕШЕН КОД - НА МАЙКА ТО ОНАЗИ РАБОТА!ГРЕШЕН КОД - НА МАЙКА ТО ОНАЗИ РАБОТА!ГРЕШЕН КОД - НА МАЙКА ТО ОНАЗИ РАБОТА!ГРЕШЕН КОД - НА МАЙКА ТО ОНАЗИ РАБОТА!ГРЕШЕН КОД - НА МАЙКА ТО ОНАЗИ РАБОТА!ГРЕШЕН КОД - НА МАЙКА ТО ОНАЗИ РАБОТА!ГРЕШЕН КОД - НА МАЙКА ТО ОНАЗИ РАБОТА!ГРЕШЕН КОД - НА МАЙКА ТО ОНАЗИ РАБОТА!ГРЕШЕН КОД - НА МАЙКА ТО ОНАЗИ РАБОТА!ГРЕШЕН КОД - НА МАЙКА ТО ОНАЗИ РАБОТА!ГРЕШЕН КОД - НА МАЙКА ТО ОНАЗИ РАБОТА!ГРЕШЕН

50

баба ви от Трънско

преди 11 години

*** са нашият безценен капитал! За радост прогресивно нарастващ, но за жалост твърде скъп за поддръжка. Капитал са, защото с 1 млн. роми държавата може безплатно да направи чудеса - магистрали, язовири, рудници, земеделие... Велик ще е този управник, който успее да използва този капитал! Да не говорим какво може да се направи с парите, които отиват за издръжката им сега. Но сега ромите са удобни - те са електорат все пак, сравнително лесно управляем.

49

ДО 56

преди 11 години

Ха дано някой те 4уе....ама надали....на следващите избори пак ще ги залъжат с големите промени и светлото бъдеще, па им метнат по някое кИбап4И с две филии бел леб и готово :))

48

народа

преди 11 години

защо не питате кокорбашията .нали всичко зависи от него .ако са още на власт безработните ще станат 50%.той няма горкият никаккъв кризисен план а работи като се мъчи да потулва това и онова .Истината е една- беднотията и мизерията е ежедневие и е като "Чума" и вирусоносителя е ГЕРБ

47

Анонимен

преди 11 години

NQMA STRASHNO NA DRUGITE IZBORI PAK GLASUVAITE ZA GERB I GARANTIRANO OT TQH NE SHTE BEZ RABOTA NO I SUPER GLADNI ,......PO DOLNI OT TQH NE E IMALO OT 20 GOD HAIDE DRASKA4I SLAGAITE ----- I RAZBERETE BALGARIQ NE E SOFIQ I MORETO TAPUNGERI

46

fuck off

преди 11 години

Безработица се бори с развитие на промишленоста а не на услугите..Едно промишлено предприятие поема 4-5-6 хил. души, а един хотел - 10 сервитьорки и 5 камериерки..А "демократите" за 23 години унищожиха именно промишленоста - от страх - щото там се формира пролетариат- единствената социална група която може да ги изрине на бунището - където им е мястото...

45

Анонимен

преди 11 години

Е как няма да е зле, след като в Чикаго един двустаен апартамент е 35 000$ и то не панел, а в Софийското гето селски тарикати искат по 130 000$ за двустаен !!! Наемите по 400 евро в София а заплатите 1500лв. в добрия случай . Има нещо изкривено, банките да прибират имотите на бакшишите и *** дето си мечтаеха за пенсия от наеми на студенти и работещи, и купиха по 2-3 апартамента за стотици хиляди кредити с нагласата друг да им ги изплаща. Няма да стане.

44

Южас

преди 11 години

Баси как ми писна. От 90-те години на миналия век ме плашат с безработица и глад. Ако не се справите скоро с проблема, малки министърчета, и вас ке ви сменим!

43

Милена

преди 11 години

до 39 кой ще пусне кокала аааа?

42

Milena

преди 11 години

Ами и аз съм така,имам се за най-тъпата в тази държава.Работя честно и едвам сеоправях.Сега работя пак честно,ама в чужбина.

41

селянин

преди 11 години

Да 39 е много прав.Така се прави.Но не само национализация , а е нужно и ликвидация на собствениците и особено на тези партийните другари ,които са върли капиталисти в момента.Може и едно поколение след тях като превантивна мярка.Че мозъците им са вече повредени да не се размножават.

40

не

преди 11 години

и така наречените бивши седесари всъщност са прикрити ***

39

Кутев

преди 11 години

Абе тоя Нейков е един голем мазник и лъжец.той като министър дали направи нещо за безработицата в България?Та сега е почнал и той да демагогства.

38

ДО 41

преди 11 години

Еми да ти кажа, добра заплата вземаш, НО все пак цените ни са по4ти ве4е европейски.....ако това го конвертираш в евро.....излиза към 1000 евра (грубо де)....което не е зле, но и все пак за евро-стандарта.....малко са малко явно. Но пак ти казвам - добра заплата си имаш сравнено с болшинството тук....

37

не

преди 11 години

като прочета думата фашист ми става ясно, че коментиращия е някое тъмночервено изкопаемо