168

Анонимен

преди 11 години

До ТРАКИЕЦЗа разлика от теб съм ходил в САЩ, така че може да си траеш и без това не си умен и само плямпаш. Селски циркаджия.

167

Анонимен

преди 11 години

Дарете вазелин - спасете Брайвик !

166

kostadin.zhelev

преди 11 години

тоя трябва да му наредят ефтаназия... колко хора изби и накрая само 21 години,СРАМ, а Норвегия била държава със закони .. Такива болни мозъци трябва да се избиват наред с калашници

165

Пандиз бабаит

преди 11 години

Госпожица Брайвик довечера ще напусне ордена на "рицарите тамплиери" и ще бъде приет в ордена на "монахините кармелитки", ахахахахахахахаха!

164

Sulfuras

преди 11 години

Ето за това Америка има и добро лице, там щеше да гние до гроб, а сега ще е като на почивка. Тъмнината им идва в повече на тия скандинавци-всеки 3ти самоубиец или по-лошо - убиец.

163

за 218

преди 11 години

Е как да не си? Точно си мусле.

162

Нова булка нов късме

преди 11 години

Нека вдигнем тежки наздравици за госпожица Брайвик!Наздраве за новата булка на затвора!Наздраве за норвежкия съд!

161

Анонимен

преди 11 години

До ТРАКИЕЦВ САЩ знаят къде е България, знаят че България е началото на Европа.

160

Анонимен

преди 11 години

За 209 Аз не съм мюсюлманин. Можеш да замениш думата "мюсюлмани" с чужденци. Просто се надявам да му е гадно в остатъка от мизерния му животец. И всички залупени нацисти да знаят, че идеите им са шит!

159

за 214

преди 11 години

В Турция ще те пратят тебе, да си седиш при родата ориенталска и да ядеш камъни.

158

Анонимен

преди 11 години

Брейвик тука му се зъбят само някакви ***, ако беше утрепал такива, че да имат причина, а не така от чиста злоба. Брейвик е проблем на европейците, не на ориенталците. И европейците си го решиха по своите правила.

157

Анонимен

преди 11 години

хаххахахахахаДа го пратят в Турция да лежи присъдата, 6 вечери в седмицата ще е жена!КЕФ,*** дано тоя мръсен *** заедно с всичките му поддръжници!

156

Анонимен

преди 11 години

Когато и да го гръмнат все ще е късно. Той съсипа и очерни 77 семейства, това е жалка и смашна присъда за този мащаб. Света потъва заради измислената толерантност към престъпниците. Това не са хора за да му зачиташ някакви човешки права. Такива *** не разбират от добро, тоягата най-добре ги оправя или смърт за да не се активират следващи ***.

155

Анонимен

преди 11 години

Към мюсулманите най-правилна политика има Израел.

154

do 176

преди 11 години

ave fa6ist odi vav psixiatriqta 4e tam pak ti e na teb mqstoto bolno mie kato gledam takiva komentari BALGARIQ be6e za primer na tolerantnost mejdu etnosi i religii za cql svqt de da bqxa jivi LEVSKI I BOTEV IDAVIDQT KVI BOLNI MOZACI IMA PO ZEMQTA BALGARSKA dne6no vreme

153

гъбаря

преди 11 години

Кампания е подета от Европейския съюз - Дарете вазелин,спасете Брайвик !

152

за 200

преди 11 години

"Този *** трябва да го сложат да мие клозети и подове в някой затвор с повечко мюсюлмани. Въобще не му слагайте снимката на показ."Защо с мюсулмани? Той не е убил нито един мюсулманин. Ако на вас мюсулманите много ви се иска да измъчвате европейци, това го разбирам, обаче засега нямате тоя шанс, вие ще миете кенефите и ще спазвате европейските правила, иначе ще ви теглят шута и ще излетите от Европа.

151

Галош Ариец

преди 11 години

Такива като това "човешко" същество на снимката по същия начин "обичат" и българите(*** арииците).Тия не ни имат за народ .

150

do 203

преди 11 години

Мерси за подкрепата. Да допълня ...Да, има Европейци - французи, германци, англичани , които харесват културата ни и имат приятели БГ, но това за съжалние е рядкост. Ще се изненадате от мнението на средно-статистическия европеец за България. Задавали са ми въпроси като - имате ли течаща вода, ядете ли свинско, каква е религията в България. .... Разочерованието ми от мисленето на европееца спрямо българите е огромно. Само ако знаехте ...

149

до 198

преди 11 години

много си прав! повечето съфорумци се смятат за арийци и за "добре дошли" по света, но забравят, че ние сме възприемани точно като *** и араби в Европа, та няма място за расизъм и шовинизъм сред нас