103

ДО 115

преди 11 години

БЕ ТИ МНОГО ЗНАЕШ, ЗАЩО НЕ СИ ПРИЗНАЕШ И ТИ?

102

алоо,3-ната ЛАМЯ?

преди 11 години

Защо не отидете да си приберете---СТОКАТА от Испания ,имате и връзки----Симеон-2 ?

101

Анонимен

преди 11 години

"Всеки да признава, да казва, да посочва, кой каквото знае.Е кой си е признал досега бе,когато е извършил престъпление,та сега тия да си признаят,като знаят че ще ги затворят до дълбока старост.Правото казва че Съда трябва да докаже тяхната вина...

100

Анонимен

преди 11 години

Тука ако няма фирма на *** забъркана аз си режа главата. Що мислите убийствата поспряха? Пазарътр е разпределен, неудобните са в затворите (следствените) или гробищата. Сега ще изгорят морячетата обаче.

99

Дипломат

преди 11 години

Защо Цветанов ще праща? Той нали е министър на вътрешните работи?! Да праща Николай Младенов, посланикът ни, дипломати... Цветанов какво ще направи освен едно голямо нищо!

98

всичко е възможно

преди 11 години

А представяте ли си, че никой от екипажа наистина нищо не знае?Това е огромен кораб. На пристанището се товарят примерно 50 тона товар. Покрай едното се качва и другото. Както и да се наблюдава, крана товари наред.Световната наркомафия е толкова могъща и организирана, че няма нищо чудно и така да е станало.

97

И аз да питам

преди 11 години

Еййй верно бе!!!А кой ще си признае, че три години ни управлява некадърно?ЧЕ ИЗТЪРВА ЦЕНИТЕ НА:-БЕНЗИН!-ДИЗЕЛ!-ТОК!-ГАЗ!-ВОДА!-ХЛЯБ!-ХРАНА.....и за всичко което се сетиш.Кой ще си признае, че опоска осем милиарда резерв, че оглозга здравната каса, и че и изтегли кредит който децата ни ще плащат!Аа?!!!

96

Анонимен

преди 11 години

Всеки да признава, да казва, да посочва, кой каквото знаеБоко , нали ти знаеш всичко!Защо питаш моряците?

95

Gen

преди 11 години

Може да са знаел, може и да не са знаели. За това има следствие. Ясното е, че някой е знаел и не е бил един - от къде е дошла стоката? Кой е писал манифеста? От там се почва, не от моряците.

94

Анонимен

преди 11 години

ТОЛКОВА *** ЧОВЕК НА ВЪРХА НА ДЪРЖАВАТА НЕ Е ИМАЛО НИКОГА...ДАЖЕ БАЙ ТОШО БЕШЕ ПО УМЕН! *** ПРАВИ СИ ПР НА ГЪРБА НА ТЕЗИ ПРИТЕСНЕНИ ХОРА!

93

Ъц

преди 11 години

Борисоффф, така ли смяташ да върнеш благоволението на ЕК, с евтини мафиотски номера от рода на "Крадеца вика, дръжте крадеца"!, тц,тц,тц, не става Борисоффф, не става. Онези у Европата са ти взели "мярката" и не желаят да се асоциират с мутренското ти управление, дори и да си имал желанието да напровиш нещо "добро".Миналото винаги ще тежи, като воденичен камък, пък и старите привички трудно умират!

92

Анонимен

преди 11 години

вие като се качвате на самолет, пилота и стюардесите ли ви проверяват багажа и знаят какво превозвате?!

91

Аа?!!!!!!!!

преди 11 години

А Цвъки ще си признае ли за апартаментите, Аа?!!!!!!!!!!

90

ЗАПОЗНАТ

преди 11 години

....А ТИ БОЙКО КОГА МИСЛИШ ДА СИ ПРИЗНАЕШ? ФАБРИКА ЗА ФАЛШИВИ ЦИГАРИ..МЕТАМФЕТАМИНИ..КАК ЛАПНАХТЕ КРЕМИКОВЦИ С ЦЕКО МИНЕВ..МИШО БИРАТА КАК УМРЯ..КАЖИ СИ ЩЕ ТИ ОЛЕКНЕ

89

Анонимен

преди 11 години

бойко, пиарите ти пак не можаха да те спрат от самоизобличаващо изказване

88

Ха-ха-ха ... !

преди 11 години

"Всеки да признава, да казва, да посочва, кой каквото знае"Боче, а после ти ли ще им лежиш присъдите ?!? .... :) :) :)

87

Анонимен

преди 11 години

То е ясно като бял ден, че невинни трудещи хора ще бъдат осъдени и превърнати в изкупителни жертви, за сметка на истинските виновници и разпределители на кокаина!!! Защо пуснаха българските обявиняеми, ами защотот имат хора зад тях,а и са си оправили нещата още преди да тръгне кораба от България. И Цвъцки пъцко нищо няма да я свърши, факт пак българските данъкоплатци ще ПЛАЩАТ!!!!! Това е България

86

Анонимен

преди 11 години

В случая Бойко е прав.Ако моряците не си помогнат сами, няма кой да го направи. Те най-добре знаят кои от екипажа са се занимавали с товаренето и митническите проверки на кораба.Каквито и съмнения да имат трябва да ги кажат, за да не операт пешкира невинните.

85

Анонимен

преди 11 години

С ЕВТИНИ НОМЕРА НЕ МОЖЕШ ДА НИ ЗАБЛУДИШ-ПОКРОВИТЕЛСТВАШ МАФИЯТА- В ЕВРОПЕЙСКИЯ ДОКЛАД ПИШЕ ЗА 12 ГРУПИРОВКИ, КОИТО ГОДИШНО ПРАВЯТ 1 ,3 МИЛИАРДА НЕЗАКОННИ ПРИХОДИ. КОЙ ОСТАВИ ТАКИ ,МАДЖО, МАРГИНИТЕ ,ГАЛЕВИТЕ ,***, ПАШАТА,ЦВЕТЕЛИНКА ДА СИ РАЗИГРАВАТ КОНЯ???????????????

84

Анонимен

преди 11 години

Юда отива в Испания, да си получи 30 сребърника!А тоя какво си е признал досега,че иска от другите да го направят!Нека те си признаят за МИЛИАРДИТЕ,тогава и другите!