20

Анонимен

преди 11 години

И затова ли беше този специализиран съд?Цецооулу, мишок, отговаряй!

19

Kreti

преди 11 години

Скоро и гаранта на поръчката ще си отиде тва са 3 тона а не едно кебабче за му простят

18

Анонимен

преди 11 години

Интересна работа , цял кораб да се търкаля само само с 3 т.товар и то какъв , никой не знае. при положение че полезния товар на кораба е 10 000 т. Направете си сами сметка за празния курс и при положение , че другия му кораб не може да си плати горивото.

17

@

преди 11 години

леле майко мила нямам думи .а бе важното е да има наркомани ,да се зарибяват младите ,да има оборот ,да се перат пари..........на никой не му пука ,че се затриваме ,на никой

16

becks

преди 11 години

та*аци..

15

Мамантос

преди 11 години

! Пак дребните риби ще изперат пешкира, а не мръсните богати ***.

14

Вуте

преди 11 години

Тройната коалиция е виновна нали Цвъко ?Мъкааааа...

13

гражданка

преди 11 години

Специализирания съд нали затова е " специализиран " и го избираха толкова дълго...........

12

Анонимен

преди 11 години

Aбе те ако са замесени и са виновни за издънката с тези три тона,ще се молят да ги държат в полицията,че иначе няма да изкарат много навън ..

11

radioprestilka

преди 11 години

Причината за пускането е липса на доказателства! То си е ясно, дори и те да са направили удара, са си притеглили нещата! Но за мен малко вероятно е да са точно тези двамата, прекалено малки са в Йерархията, да не пиша никакви! Тук се търси отдушник и начин да се заблуди и измести фокуса на наблюдение, кой в действителност стои зад всичко това! Аз ако съм на моряците, няма да се върна пред българско правосъдие, въпреки призивите ми към правителството, да направи постъпки да ги прибере!

10

Цирк БУШ

преди 11 години

Няма такава прокуратура в цяла Европа. За какво ги задържат, като нямат никакви доказателства срешу тях, един х***й знае. Важното е да се шуми мощно, какви сме големи ченгета и половина, как съдействаме на колегите в Испания. Срам и позор.

9

bolka

преди 11 години

Когато при повторното им задържане написах, че ще ги освободят след 72 часа и че това ми прилича на играта на котка с мишка, имах известни резерви, че няма да се окаже истина. Беше просто предположение, но се оказа факт. Питам се кога ще ги задържат отново и каква е причината за тези действия.

8

Анонимен

преди 11 години

То беше ясно!

7

Анонимен

преди 11 години

Колко неграмотно заглавие!

6

Анонимен

преди 11 години

То много ясно че има организирана престъпна група, но просто няма такава магистратура, която да е поне малко организирана като нея.

5

radioprestilka

преди 11 години

Търсете истинският собственик на кораба! Кораба по принцип сменя собственик само на документи, особено такива стари корита! Това не беше никаква изненада! пак ще напиша вменяването на вина от министър не значи, че даден човек е Виновен! Господин Цветанов научете се както вие така и служителите ви, да събирате доказателства, давайте ги на съда, те вече да решават кой е виновен! Не вминявайте вина а после Съда да търси доказателства, това не е негова работа!

4

anonimen

преди 11 години

Tezi dvamata da ne se radvat na Svobodata si zastoto Sadat na Mafiata e po-tocen vav Prisadite si,a tuk stava vapros za mnogo Pari

3

stoian79

преди 11 години

MILIONI LEVOVE NA DANAKOPLATCITE BIAHA IZHAR4ENI OT GERB ZA SAZDAVANETO NA SPECIALIZIRANIA SAD S IDEIATA DA SE DOKAJE 4E NORMALNIA SAD E KORUMPIRAN A SEGA SE OKAZVA 4E I TOZI SAD NE SI VAR6I RABOTATA.

2

синя бабичка

преди 11 години

Мачкай, Костов! Пиши една депеша на тези урунгели

1

Анонимен

преди 11 години

хаха, на цеко балона се спука за ПОРЕДЕН път!